אני מבין מה אתה אומר
אני גם נגד סמים, אבל אני בא ממקום אחר. ממקום שלא אוכל סרט על מישהו שעישן ג'וינט והשתגע. תפנים, סיד בארט היה הופך לחולה נפש כך או כך. נכון, האל אס די גרם להתעוררות המחלה, נכון, הילד ההוא שעישן ג'וינט ברח מהחבורה ומצאו את הגופה שלו, יש גם כאלה, אתה לא באמת יכול לדעת, אבל מקרים כאלה הם ספורים. סיד בארט היה מפורסם, בגלל זה הסיפור הזה מוכר לך. הנזק של הסמים ידוע, לא חסרים אומנים שמתו תוך שימוש יתר בסמים (גם באלכוהול שנחשב לסם), אבל כאלה שמשתגעים משימוש בסם, ועוד במריחואנה, יש בודדים. אני חושב שיש לך מזל כנראה ונפל בחלקך להיות בסביבה דיי מנוכרת לסמים, לי לא היה כבוד כזה, ותן לי להגיד לך שאנשים לא מעשנים גראס וישר חושבים על הצעד הבא. זה לא עובד ככה. גראס אומנם ממכר פסיכולוגית, אבל זה כל העניין, כמה אתה חזק, כמה אתה באמת רוצה את זה, כמה אתה באמת צריך את זה. גם בי אין שום כבוד למעשנים על בסיס יומי, אבל זה החלטה שלהם, ורובם נשארים על הגראס, ולא מחפשים משהו אחר. אני לא באמת רוצה להכנס למה באמת הנזקים של הסם הספציפי הזה, או אחר, אבל בוא נסכם בכך שלעשן גראס לא עושה אותך פושע, נרקומן או כל דבר אחר, ואתה, בניגוד למה שאתה כנראה מאמין, לא הולך לסיים את החיים בכלא/על ספסל/במצולות של הכינרת (אלא אם כן אתה אידיוט..לא אתה ספציפי, כן?). לגבי הסיבות של שימוש בסם, יש מליון כאלה, חברתיות, סוציו-אקונומיות, תרבותיות, יש גם ריטואלים דתיים שקשורים בשימוש בסם. אל תמהר לשפוט אדם רק בגלל הרגל מגונה כזה או אחר. אלא אם כן הרגל מגונה זה מתאפיין בלרצוח ילדים או משהו כזה, אז- תשפוט אותו! ההודעות שלי אף פעם לא נכתבות בזלזול, הן נכתבות בהומור, וברוח טובה. אני מצטער אם קיבלת רושם שאני מזלזל. אני רק מנסה להסביר שהעולם לא עובד איך שאתה מתאר אותו.