הסיפור שלי סביב פינק פלויד

wish i was here

New member
קח סמים

...מה שיקרה לך זה על אחריותך בלבד-רצוה לסיים כמו סיד בארט? בבקשה סמים עושים אותך קטן...קטן מאד (ולא,אני לדעות שלי הגעתי לבד)

itaikuskus

New member
וואו

אתה מאוד אפוקליפטי, כשזה מגיע לסמים. סיד בארט הוא דוגמה אחת. גם ווטרס וגילמור היו מסטולים מהתחת בפומפיי, והם נראים לי בסדר גמור עכשיו. אין לך סוויץ' במוח שאומר לך שאתה חייב "להתקדם" אחרי גראס. בניגוד למה שנראה לך, גראס זה אפילו לא סם ממכר. סמים לא עושים אותך קטן, סמים גם לא עושים אותך גדול. סמים זה לא מעניין, בשבילי, אבל מפה ועד לאן שאתה הגעת, בחייך, אתה נשמע כמו מורה ביסודי שמנסה להפחיד ארת תלמידי כיתה ב' שלה ולא ממש מצליחה.

wish i was here

New member
אני דווקא חושב

שסיד בארט הוא דוגמא מצויינת...כמובן שיש את אלה שיקחו סמים ויפסיקו...איך אתה יודע שאתה לא מאלה שימשיכו אח"כ? אתה לא...ולהגיד "לי זה לא יקרה"זה פשוט קלאסי. אין סוויץ' במוח,אבל יש רמת בטחון שאם זה לא עושה לי כלום אז גם השלב הבא לא יעשה...וזה מתגלגל מאד מהר תאמין לי אני ראיתי מקרים. גראס יכול להיות ממכר-לא פיזית אלא פסיכולוגית...אתה מוזמן לחפש באינטרנט על התמכרות פסיכולוגית(כך גם התמכרות לריטלין,אוננות וכו'). סמים עושים אותך קטן-אני חסר כל הערכה לבן-אדם שמשתמש בסמים-אני מחזיק ממנו אדם חלש,שלא יכול למצוא את הטוב במציאות שהוא חי בה,אלא חייב להשתמש בכימיקלים בכדי להגיע לריגושים,ויוצר עולמות דימיוניים במקום לשפר בעזרת מעשים את החיים שלו. לגבי ההערה האחרונה שלך-אתה סתם מזלזל,חשבת על לקרוא ברצינות את הדעה שלי ולהגיב בלי זלזול?

itaikuskus

New member
אני מבין מה אתה אומר

אני גם נגד סמים, אבל אני בא ממקום אחר. ממקום שלא אוכל סרט על מישהו שעישן ג'וינט והשתגע. תפנים, סיד בארט היה הופך לחולה נפש כך או כך. נכון, האל אס די גרם להתעוררות המחלה, נכון, הילד ההוא שעישן ג'וינט ברח מהחבורה ומצאו את הגופה שלו, יש גם כאלה, אתה לא באמת יכול לדעת, אבל מקרים כאלה הם ספורים. סיד בארט היה מפורסם, בגלל זה הסיפור הזה מוכר לך. הנזק של הסמים ידוע, לא חסרים אומנים שמתו תוך שימוש יתר בסמים (גם באלכוהול שנחשב לסם), אבל כאלה שמשתגעים משימוש בסם, ועוד במריחואנה, יש בודדים. אני חושב שיש לך מזל כנראה ונפל בחלקך להיות בסביבה דיי מנוכרת לסמים, לי לא היה כבוד כזה, ותן לי להגיד לך שאנשים לא מעשנים גראס וישר חושבים על הצעד הבא. זה לא עובד ככה. גראס אומנם ממכר פסיכולוגית, אבל זה כל העניין, כמה אתה חזק, כמה אתה באמת רוצה את זה, כמה אתה באמת צריך את זה. גם בי אין שום כבוד למעשנים על בסיס יומי, אבל זה החלטה שלהם, ורובם נשארים על הגראס, ולא מחפשים משהו אחר. אני לא באמת רוצה להכנס למה באמת הנזקים של הסם הספציפי הזה, או אחר, אבל בוא נסכם בכך שלעשן גראס לא עושה אותך פושע, נרקומן או כל דבר אחר, ואתה, בניגוד למה שאתה כנראה מאמין, לא הולך לסיים את החיים בכלא/על ספסל/במצולות של הכינרת (אלא אם כן אתה אידיוט..לא אתה ספציפי, כן?). לגבי הסיבות של שימוש בסם, יש מליון כאלה, חברתיות, סוציו-אקונומיות, תרבותיות, יש גם ריטואלים דתיים שקשורים בשימוש בסם. אל תמהר לשפוט אדם רק בגלל הרגל מגונה כזה או אחר. אלא אם כן הרגל מגונה זה מתאפיין בלרצוח ילדים או משהו כזה, אז- תשפוט אותו! ההודעות שלי אף פעם לא נכתבות בזלזול, הן נכתבות בהומור, וברוח טובה. אני מצטער אם קיבלת רושם שאני מזלזל. אני רק מנסה להסביר שהעולם לא עובד איך שאתה מתאר אותו.

wish i was here

New member
סביבה שמתנכרת לסמים?

אחי אני לומד בדרום מערב ירושלים אני יודע מה זה סמים...יש ביסוס למה שאמרתי לגבי ההתמכרות וההמשך בסמים,לא מסיפורים ששמעתי,מדברים שראיתי. גראס ימכר פסיכולוגית כל אדם שהיה חלש מספיק ע"מ להתחיל עם הסם הזה. לגבי ההדרדרות-כמובן שהיא נאמרה בצורה מופשטת ובהגזמה מובהקת...אבל יש הדרדרות רצינית בחיים שלך ברגע שאתה מתחיל לקחת סמים,אבל אתה כל-כך שקוע בסם שאתה לא שם לב.

גראס ימכר פסיכולוגית כל אדם שהיה חלש מספיק ע"

"גראס ימכר פסיכולוגית כל אדם שהיה חלש מספיק ע"מ להתחיל עם הסם הזה"
מה ?
קודם כל עכשיו הגעתי למחשב אחרי בערך שבוע וחצי בלי מחשב ( חיים בקומנה) אז תודה לכל מי שהגיב לי (ועוד לא סיימתי לקרוא) אבל הייתי חייבת להתעקב על המשפט שציטטתי למעלה.
?  what the fuck
אני מכירה כל כך הרבה אנשים שעישנו פעם , פעמיים , שלוש , ארבע ושמה זה נעצר , כי זהו , כי סתם , כי רק היה בא להם לנסות כי אלף ואחד סיבות .
ויש המון אנשים שבחרו להפסיק סתם ככה (אני לדוגמא)
זה  ממה לא נכון להגיד שכל מי שמתחיל עם גראס יתמכר לו , גראס לא יותר ממכר מאוננות , שוקלד או טלווזיה (נראה לי שזה אפילו ציטוט שלך ) בדיוק כמו שטלווזיה לא תמכר פסיכולוגית כל אדם שהיה חלש מספיק ע"מ להתחיל עם המכשיר הזה , כך גם "גראס ימכר פסיכולוגית כל אדם שהיה חלש מספיק ע"מ להתחיל עם הסם הזה"

זה לא נכון

פינק פלויד היא להקה שעושה - או עשתה - מוסיקה. "אין מעריץ פינק פלויד אמיתי שזה לא קרה לו" - כנראה שאני לא "מעריצה אמיתית". סמים זה לא גן עדן. גהינום, אולי, אבל לא גן עדן. ואני מכירה מספיק אנשים שעשו את זה, והפסיקו מסיבה זו.

oneman2

New member
זאת ועוד

מספיק לראות מה קרה לסיד בארט (אמנם מקרה קיצוני, אבל זה יכול לקרות לכל אחד).

FunkyMonk

New member
סיד בארט היה סכיזופרן מאז ומתמיד

והוא לא השתגע בגלל הסמים. סכיזופרניה זו בד"כ מחלה ישנה, והיא פורצת מלחצים כאלו ואחרים. הסמים תרמו איכשהו, אבל זה היה הרבה בגלל הלחץ הנפשי שהוא היה בו בכל ההופעות הגדולות שלהם. הלחץ של להתכונן, לנגן טוב, לתת הופעה. זה לחץ עצום. כמובן שהסמים לא כל כך עזרו. אבל לא כולם כאלו, לא נראה לי שכל מי שכותב כאן שהוא עשה קצת סמים לקח שמונה כדורי LSD, רגע לפני הופעה מול 5000 איש, שנערכת שעה וחצי, כשיש לו מחלת נפש רדומה.

oneman2

New member
אוקיי, סליחה

כולם לקחת סמים! מישהו שאני לא מכיר אמר לי שזה לא מסוכן!

Anuerysm

New member
הוא לא אמר שזה לא מסוכן

ותפסיקו לחשוב באמת שהסמים הורסים את החיים, כל המוזיקאים שאתם כל כך אוהבים לקחו סמים בכמויות מטורפות והם לא מסתובבים ברחובות ומבקשים כסף לזונה ואלכוהול

oneman2

New member
וזה המקום לעצור את הדיון הזה

שלא ממש עוזר לאף אחד.

wish i was here

New member
אז...?

סמים מדרדרים את החיים וזה עובדתי.ולא לא מעניין אותי אם מוזיקאים לוקחים סמים או לא וזה בטח שלא עושה את זה לבסדר(וואי!הוא מוזיקאי והוא לקח סמים!אז זה אומר שגם אני יכול ולא יקרה לי כלום!!!!)מה אתה,ילד קטן? ואם אתה רוצה דוגמאות אז תראה מה קרה לקוביין,הנדריקס,ג'ופלין,מוריסון,בארט....ותחשוב שוב לפני שאתה משחרר אמרות לא חכמות. גם קלפטון לקח סמים והוא הסתגר בבית ולא ניגן ולא הופיע ולא כלום עד שטאונסנד הצליח לגמול אותו. יש גם לא מעט שירים של אמנים מוערכים על הנזק שסמים עושים (aeroplane,hotel california ואור הירח הם רק חלק מהרשימה) אז בבקשה ממך-אם אין לך מושג-תמנע,בשיא הרצינות.

Anuerysm

New member
אתה לא מבין שהסמים האלה הם כמויות מטורפות

מה שקורט קוביין לקח, מה שהנדריקס, קלפטון, מוריסון, בארט, זה הכל בכמויות שאתה פשוט לא מאמין ג'ון בונהאם גמר את החיים שלו עם כמעט 2 אחוז אלכוהול בדם ואתה לא מבין כמה אנשים לקחו סמים בשנות ה60 בארצות הברית למשל, ועכשיו האנשים האלה בסדר גמור

wish i was here

New member
להסתתר מאחורי

סטטיזסטיקות שאתה כנרא קבעת בעצמך ,זה מאד קל. מאיפה לך נתונים כאלה? ואולי זה שאומרים לך ש"הם בסדר" זה פשוט אומר שלא אישפזו אותם? אבל אם תשאל אותם אישית הם יאמרו לך שהסמים עשו להם רע מבחינה פסיכולוגית... אין טוב בסמים,פשוט אין-אתה פשוט תדרדר.

Anuerysm

New member
לא, זה לא סטטיסטיקות, זה להיות בסביבת אנשים

כאלה וכאלה שההורים שלהם היו כאלה

FunkyMonk

New member
אני מסכים איתך חלקית,

אבל הדוגמאות שלך פשוט לא טובות. דוגמאות כמו הילל סלובק ורוברט וואייט יהיו יותר מתאימות כאן. קורט היה בדיוק כמו בארט - חולה נפש (זה כמובן אם אתה לא מאמין שקורטני רצחה אותו). והסמים רק עוזרים לשחרר את המחלה שבמילא הייתה מתפרצת. אז הוא היה מתאבד חמש שנים אחרי. אבל זה היה קורה בכל מקרה.

oneman2

New member
למרות ש...

ג'ופלין ומוריסון לא מתו מסמים, והנדריקס לא מת רק מסמים (אלא השילוב שלהם עם אלקוהול).

למעלה