הסכם באת"א ירד עוד

rosa4

New member
הסכם באת"א ירד עוד

733.41 ...מזל טוב לכל המתקבלים

feurie

New member
זה מתקרב. עוד קצת.

בסוף הם ישברו...

RubberS

New member
מזל טוב לכל המתקבלים ../images/Emo13.gif

סתם בשהיל ההרגשה הטובה, יש עוד מהמתקבלים החדשים כאלה שמבטלים את הרישום?

hadasit2006

New member
שאלה

היי, מישהו יודע אולי תוך כמה זמן אמור להתעדכן באתר מצב הקבלה (בעקבות הורדת הסכם), ותוך כמה זמן אמורים לקבל את המכתב הביתה? אגב - פורום נהדר יש פה. תודה לאושרית ובכלל לכולם! הדס

יעל ד באמת התקבלה

יש לה 733.88 מעניין אם היא מודעת..... בכל מקרה אני כבר אומר לה מזל טוב והצלחה!!

rosa4

New member
מזל טוב ליעל....מגיע להה../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

mitzipitzi1

New member
יו...מזל טוב ליעל... מרגש

היא בטח בפיזיקה, איזו הפתעה מחכה לה

johngalt2

New member
לרנר??

זה לא הלרנר שאני מכיר. איפה ההערות הציניות? איפה המובאה ההיסטורית/תלמודית? לא הצלחתי למצוא אף אחת, אפילו בסאבטקסט. כל הכבוד, כנראה שיעל ד. ריגשה אפילו אותך... אה, וד"א, אני לא יודע אם קיבלת את זה או לא - אבל it's not dead, it's pining for the fjords.

lernery

New member
חחח כן קיבלתי

אני מתרגש הרבה פעמים ומהרבה דברים, אבל רק דברים גרנדיוזיים למיניהם.. דקויות לא מדברות אליי

johngalt2

New member
המממ...

זה דווקא מעיד על נפש גסה ובלתי מעודנת. להתרגש מדקויות זה הרבה יותר תרבותי. אתה, כאילו, אוהב שירים של בריאן אדאמס וכל זה?

lernery

New member
מה את מרוצה?

לקחתי לעצמי קצת זמן כדי לחשוב איך לנסח את זה בצורה מדוייקת. אפילו שאני מאוד אוהב את מל סי (אני מכיר בדיוק שני שירים של בריאן אדאמס), מה שבאתי לומר הוא שאני נגד הפגנה של רגש מוגזם ו\או כשהוא חסר סיבה. לא כל בן אדם וחצי שמתקבל לרפואה מרגש אותי כל כך, זה לא יוצא מגדר הרגיל, אבל הסיפור של יעל הוא באמת יוצא דופן. ולא בגלל הרצון או ההשקעה, אלא בגלל הסיכון המטורף והעובדה שהיא *באמת* ויתרה על הרבה דברים. אני חושב שרגש איכותי אפשר למצוא בכל מקום, גם ב"על תבונה ורגישות", וגם (לפעמים...) בערוץ ויוה שאני מסתכל עליו עכשיו במסגרת קורס הספרדית שאני עושה לעצמי, אבל האיכות, כמו כל איכות, נדירה, והרוב זה קיטש וזבל. בקיצור, אין לי איך לנסח את זה כל כך, אבל השיטה הבריטית בסדר בעיניי, הצרפתית גם בסדר, גם הספרדית בסדר, רק השיטה האמריקאית המתנחמדת ושמנסה לתפוס את החבל משני הקצוות - מעצבנת אותי. ואת ועוד כמה כאן משתמשות בה בגדול. ולג'ון - בכל מקרה, לא התכוונתי לומר שאני מתרגש מאנשים שמציעים נישואים לחברה שלהם בטלויזיה... זאת ממש לא הכוונה..

lernery

New member
היא יכולה להתאים למצבים מסויימים

במקרים מסויימים. לא שאני מקשיב להרבה שירים צרפתיים, אבל נגיד cherry blossom girl, או סרטים עם אודרי טוטו, ועוד כל מיני פינות.. בכל מקרה היא עדיפה על האמריקאית. בתור בני אדם אנחנו נמצאים בהרבה מאוד מצבי רוח, אבל *בכל אחד מהם בנפרד ולא בכולם ביחד*, ובשיטה האמריקאית מערבבים הכל ועושים סלט לא רציני...

johngalt2

New member
חוץ מזה, אני לא ממש מסכים איתך

שבני אדם נמצאים רק במצב-רוח אחד בזמן נתון. אף פעם לא קרה לך שהרגשת כמה דברים בו זמנית? אני יודע שזה בכלל לא קשור לנקודה שניסית להעביר, אבל בכל זאת. ובקשר לנקודה שלך - אני יכול לחשוב על כמה סרטים הוליוודיים די מרגשים. דברים שעולים לי לראש עכשיו - "שמש נצחית בראש צלול", או "פורסט גאמפ"... פורסט גאמפ הוא שיא האמריקאיות, ואתה לא יכול לומר שהוא לא מרגש...

למעלה