הסכם באת"א ירד עוד

lernery

New member
אותי הוא לא ריגש במיוחד

פשוט בגלל שחסר לו משהו. חסר איזה finish כזה, כנ"ל לגבי שמש נצחית בראש צלול. הסרטים האמריקאיים תמיד נראים מלאכותיים, והמשהו המלאכותי הזה הוא הערבוב בין מצב "רגש" למצב "שכל".

lernery

New member
לגבי מצב רוח

התכוונתי לmode. בני אדם נמצאים בדרך כלל או בmode שכלי או בmode רגשני, כשהם מתייחסים למשהו. אני לא מתחייב על זה שזה נכון אמפירית במציאות 100 אחוז, אבל זה מה שנראה לי.

johngalt2

New member
הייתי רוצה להבין,

פעם אחת ולתמיד, למה בדיוק אתה מתכוונן כשאתה אומר שנטליש ועוד כמה כאן דוגלות בשיטה האמריקאית המתנחמדת, או שהן פקאצות. ז"א, אני חושב שיש לי מושג כללי, אבל אני רוצה להיות בטוח...

lernery

New member
יש לך נטיה להוסיף סמיילי או lol

ליד כל הודעה שתוקפת אותי. זה קצת מטופש וזה בהחלט מעצבן. קיבלתי את ההתנצלות שלך כאן ספציפית.

lernery

New member
זה בסדר

אני לא הבנתי את ההודעה שלך כתקיפה, אבל היה נראה שנטי פירשה אותה (בטעות)ככזאת וכו'...

natalysh

New member
יש לך issues

אני צחקתי מהשורה שלו על בריאן אדמס כי היא הזכירה לי משהו אישית. אין לי כוונה להתנצל וגם לא התנצלתי. רוצה להתעצבן מזה? בבקשה, אבל לי אין שום סיבה להתנצל ו/או להפסיק להגיב ככה כשזה לא מיועד לך בכלל.

יש..כן היא התקבלה!

יש לה 733.83 לפי מה שאני זוכר(יש מספרים שנתקעים לי בראש באופן מוזר ביותר..), איזה יופי לה. יאלה יעלי, לחגוג לחגוג לחגוג(פיסיקה תשאירי למחר).

orbit219

New member
יש לי 733.78, ועדיין לא התעדכנן לי

מישהו יודע כמה זמן זה לוקח בדר"כ להתעדכן?

יעלי, המון מזל"ט...

כיף לראות שלפעמים יש צדק, ויותר מזה, כיף לראות שהשנה הקשה הזו באה מבחינתך לסיומה. אז בברכת שבע השנים הטובות...

dimiorr

New member
../images/Emo207.gif ציונים אקדמיים

מסתבר שהוזנו הציונים האקדמיים למערכת - הסכם שלי התעדכן ל- 736.71 (הסטטוס עוד לא...). מזל טוב ליעל שרת האוצר ולכל המתקבלים.

למעלה