הסכם ממון

הסכם ממון

נשים: האם גבר שהתארסתן איתו הציע לכן הסכם ממון,אם כן האם הצבתן לו אולטימטום ,כלומר ,האם התנתן את המשך היחסים בביטול ההסכם ממון.
גברים: האם הצעתם למישהי הסכם ממון,האם היא הציבה לכם אולטימטום,האם נסוגתם או שהתעקשתם ועמדתם על כך?

אם כל זה לא התרחש,דמיינו שנקלעתם לסיטואציה הזו,ותתארו איך אתם מאמינים שהייתם מתנהגים.

מספר הנשים העשירות והחזקות המתחתנות עם גבר בעל הכנסה ממוצעת

ומטה,הוא כמעט אפס מוחלט,אפשר לספור את המקרים הללו על יד אחת.

זה שטויות.

יש מספיק נשים שיותר מבוססות מהגברים איתם הן מתחתנות. זה לא נמדד במיליונים, זה יכול להיות נכסים, ירושות, או כל דבר שבבעלותן הפרטית והן רוצות לשמור עליו. דעתך על יחסי גברים נשים בעיני מעוותת מאד.

מעציב מאד.

שיש אנשים כמוך שחושבים שרק גברים הם מבוססים ועשירים ואילו האשה תפקידה לתת אולטימטומים או לעשות דרמות כי היא חלשה ותלויה. תתעורר, זה 2014.

את לא הבנת את כוונותי

אני לא חושב שזה תפקידה,היית מאוד שמח אם זה היה כמו שאת חושבת,אבל לצערי זה לא כך.

אבל אתה גם אמרת שכל אהבה נגמרת

בגירושים מכוערים, אני מסיקה מזה שגדלת לתוך תמונת זוגיות לא נעימה במיוחד ולכן דעותיך כאלה.. אז אאחל לך רק בהצלחה.

מעולם לא התחתנתי

אבל אני מעודכן בסטטיסטיקות על גירושים,כמו גם הסדרות הדוקמנטריות שנעשות על יחסים .

וכמה גברים כאלה כבר יש?

גם אם יש יותר- מדובר על מקרי קצה.
אם יש פער משמעותי, נניח מישהו שבא עם נכסים וירושות (תתפלא גם נשים צוברות נכסים ומקבלות ירושות..) אז אני יכולה להבין את הבקשה והייתי משתפת פעולה איתה.
רוב הזוגות הם ממוצעים, באים עם פחות או יותר אותו הדבר ומתחילים את חייהם ביחד באותה הנקודה ולכן הסכם ממון מיותר.

רואה 6 6

New member
מעולם לא ביקשו מימני לעשות את זה

אבל אם היו מבקשים,בהנחה שהסכם ממון מגן רק על הנכסים שאדם הביא עימו לתוך הנישואין אני מקבלת את זה. פעם היצעתי בעצמי אפילו. אף אדם לא צריך להרגיש שנכנס לתוך מלכודת בפוטנציה. אבל לא אתן לרגע שהסכם ממון יכלול גם מעבר לזה. כל מה שקורה לאחר נישואין דינו להתחלק לפי החוק.

הסכם ממון לא יכול לכלות מעבר לזה

גם אם חותמים על כזה, החוק לפני הסכמי ממון ועל פי חוק רכוש שנצבר לאחר הנישואים שייך לשני בני הזוג, לא משנה על איזה הסכמים הם חשבו שהם חותמים.
&nbsp

נועה0111

New member
לדעתי...

&nbsp
הסכם ממון הוא לגיטימי לחלוטין ולא משנה איזה מבין הצדדים הציע אותו (האישה או הגבר).
&nbsp
יש אנשים שלהם לא בהכרח יש רכוש אלא למשפחה שלהם יש או שהם רוצים למנוע מראש מצבים של סרבנות גט או בעיות עתידיות בחלוקת הרכוש (במיוחד בשים לב לכך שכל זוג שלישי בימינו מתגרש).
&nbsp
אם הציעו לך הסכם ממון, קח את העותק שקיבלת ולך לעורך דין מטעמך המתמחה בדיני משפחה להתייעצות, לראות שההסכם אכן מגן על הזכויות שלך (חשוב להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום המשפחה ומבין בנושא ולא לעו"ד שמתעסק בתחום אחר).
&nbsp
&nbsp

ommerl

New member
לא יכול לתאר לעצמי את חברה שלי מציבה לי אולטימטום

אנחנו בוגרים מכדיי להציב אולטימטומים.
&nbsp
לגבי הסכם ממון- הסכם רשמי נועד למצב שבו היחסים התדרדרו מסיבה זו או אחרת. אין שום סיבה לא לעשות הסכם ממון. הנבואה ניתנה לטיפשים. אפילו אם האהבה פורחת ומושלמת אי אפשר לדעת מה יקרה עוד 20 שנה.

ומצד שני

אין טעם לעשות הסכם ממון אם שני בני הזוג באים ליחסים בלי נכסים או כסף.
פשוט בזבוז זמן יקר של עו"ד..

ommerl

New member
עד כדי כך אני לא מבין בזה...

כשיגיע הזמן שלי אני אתעמק בפרטים

לא מציבה תנאים לגבר שאוהבת- אלא מדברים על זה ומנסים להגיע

למצב ששנינו מסכימים.
אצלנו הנושא של הסכם ממון עלה אבל יותר בתור נושא לשיחה, לא עשינו עם זה שום דבר מעבר לשיחה כי זה פשוט לא היה אישיו מבחינת שנינו.

למעלה