הסכם סודי בין "אלישע" לתובעת ז"ל

הסכם סודי בין "אלישע" לתובעת ז"ל

הגב מרסיה אלבלינק ז"ל - על פניו הגברת היא ברזילאית. היא הגישה תביעה בבית המשפט המחוזי בחיפה 772-04 א נגד בית החולים "אלישע". כבוד השופט סוקול בהחלטתו לא נותן כל מידע מלבד העובדה שנחתם הסכם בין הצדדים. החשש - הסתרת ההסכם הזה מהווה "פשע נגד האנושות" . שהרי אנחנו יודעים שהיא נפטרה בטרם עת ומשערים שהיא ברזילאית ( "המדענים הגרמנים" ) אבל חוץ מזה לא יודעים כלום. לדעתי כבוד השופט רון סוקול היה אמור לפרסם מודעה בעיתון עם תקציר הפרשה על מנת לעדכן את כל הרופאים בפרטי הפרשה. קוראים לזה רפואה מונעת.

מחיקת המילה "ממשלתי" מפקודת בתי הסוהר.

לגבי המילה "רופא ממשלתי" שהפכה ל"רופא שמינה הנציב" - יש לי חשש שרופאים-מדענים אנטישמיים מתמנים במקום הרופאים הממשלתיים - במשטרה. כל זה בהתאם לחוק שעליו חתומים גדעון עזרא, ראובן ריבלין משה קצב ואריק שרון מיום 2.1.2006 כיוון שאריק שרון חש ברע סביב התאריך הזה - אני חוששת שבמצבו הרפואי המיוחד - כאשר היה מוקף ברופאי החצר - מישהו מהם "תיחמן" את החוק הזה. את האמת יודעים רק במשרד ראש הממשלה - כלומר - במכון הביולוגי. העובדה שהמכון הביולוגי מעורב ברפואת האסירים-עצירים יכולה להסביר את מותו של רופא שירות בתי הסוהר ד"ר זיגלבוים ז"ל

קשור ל"קיבוצניק" מ-"כנרת" שקפץ מגג בר"ג?

זוכרים את "הקיבוצניק" מקבוצת כינרת שהואשם ו"התאבד" ( אבי ירדני ז"ל מקיבוץ כנרת)? אני מניחה שזה חלק מהפרשה הזאת שקשורה ל"מנועי בית-שמש (שידלובסקי)" או... התעשייה האוירית הצרפתית (בלוך המומר).. אז הנה אנחנו בפרשת השופט אור?? מי חוקר שופטת של בית המשפט במחוזי בדימוס??? מי חוקר שופט עליון בדימוס?

למעלה