הסכם קיבוצי חברות שמירה

מצב
הנושא נעול.

imoskovich

New member
הסכם קיבוצי חברות שמירה

הסכם קיבוצי חברות שמירה
שלום אני נמצא בהליך משפטי נגד החברה הקודמת שבה עבדתי אני זקוק בדחיפות להסכם הקיבוצי כולל צו ההרחבה שנחתם עם חברות השמירה. חשוב מאד שהמקור יהיה עם תאריך עדכני הכי מאוחר שאפשרי וכמו כן שיהיה ניתן להוריד\לשלוח אותו דרך האינטרנט בברכה מוסקוביץ' ערן

שיר ורד

New member
מצורף קישור

הסכם קיבוצי חברות שמירה
שלום אני נמצא בהליך משפטי נגד החברה הקודמת שבה עבדתי אני זקוק בדחיפות להסכם הקיבוצי כולל צו ההרחבה שנחתם עם חברות השמירה. חשוב מאד שהמקור יהיה עם תאריך עדכני הכי מאוחר שאפשרי וכמו כן שיהיה ניתן להוריד\לשלוח אותו דרך האינטרנט בברכה מוסקוביץ' ערן
מצורף קישור
לרשימת ההסכמים הקיבוציים בענף השמירה

imoskovich

New member
זה לא זה

מצורף קישור
לרשימת ההסכמים הקיבוציים בענף השמירה
זה לא זה
תודה רבה אבל זה לא מה שאני מחפש מכיוון שכאן זה ספציפי לגבי חברות מסויימות אני זקוק לנוסח הכללי שחתמו עליו החברות ולא להסכם שנחתם עם כל חברה בניפרד

שיר ורד

New member
מצורף קישור לצו ההרחבה

זה לא זה
תודה רבה אבל זה לא מה שאני מחפש מכיוון שכאן זה ספציפי לגבי חברות מסויימות אני זקוק לנוסח הכללי שחתמו עליו החברות ולא להסכם שנחתם עם כל חברה בניפרד
מצורף קישור לצו ההרחבה
אני לא בטוח שזה הצו האחרון, אבל בכל מקרה הוא די עדכני (מ 2003)

שיר ורד

New member
תיקון והוספה

מצורף קישור לצו ההרחבה
אני לא בטוח שזה הצו האחרון, אבל בכל מקרה הוא די עדכני (מ 2003)
תיקון והוספה
א. הצו עצמו הוא ישן (מ 1973) אבל הפרסום באתר קו לעובד הוא עדכני. ב. בצו נקבע בפרוש שהצו איננו תופס במקומות עבודה בהם נחתם הסכם קיבוצי ספציפי, כך שאם במקום העבודה לגביו אתה שואל קיים הסכם קיבוצי נפרד , אשר איננו מכיל סעיף בו נאמר כי כל האמור בצו ההרחבה כלול בו, אין לצו ההרחבה כל משמעות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה