הסכם רגיעה עם החמאס ללא שחרור גלעד שליט?

הסכם רגיעה עם החמאס ללא שחרור גלעד שליט?

פדויי השבי מכל מלחמות ישראל, חברי עמותת "ערים בלילה" , דורשים מממשלת ישראל שלא למעול בערכי היסוד של המדינה ולא להפקיר חייל שבוי בכל הסכם או הבנה עתידיים שיושגו עם החמאס. הסכם כלשהו עם ממשלת החמאס ללא השבת גלעד לארצו הינו הפקרת גורל חייו בידי האוייב, בגידה - בערכי הבטחון האישי והלאומי, האחריות ההדדית, החברות והמסירות לזולת - עימם יוצא כל לוחם לקרב. עבורנו, חתימת הסכמים ללא השבת גלעד שליט למדינת ישראל, היא בבחינת יהרג ובל יעבור !

נגיעוT

New member
אני לא מעורה בפרטי ההסכם

ולכן אין לי מושג אם הוא כולל בתוכו את גלעד או לא

ההסכם המתגבש עם החמאס

לענייננו פרטי ההסכם המתגבש אינם חשובים. מה שחשוב הוא מה שאין בו, ואין בו התייחסות לגלעד שליט. יתרה מכך ממשלת ישראל אפילו לא מציבה את הדרישה לשחרורו של גלעד כחלק מההסכם. ביום שני הקרוב אמורה להיות פגישה בין ראש הממשלה אולמרט לבין השר המצרי המתווך בין ישראל לחמאס. "ערים בלילה" עמותת חיילי צה"ל שהיו בשבי האוייב מארגנת הפגנה בדרישה שההסכם יכלול גם את שחרורו של שליט. כל מי שהדבר קרוב לליבו מוזמן להשתתף בהפגנה. עדיין איננו יודעים את המקום והמועד המדוייק. אם אתם יכולים לעזור בהשגת המידע על מקום הפגישה ומועדה זה יכול לעזור. מידע נוסף יפורסם בפורום של "ערים בלילה" http://www.erim-pow.co.il/index.php

והאם לא מעניין אותך אם השבויים כלולים בו?

ואם אין הם כלולים בו את תשארי שקטה? לא תפעלי? שואלת סתם מתוך סקרנות, אבל האמת בתוך תוכי מקווה שאולי את כן יודעת משהו שלא פורסם לכל כי אחרת ממש אבל ממש לא מבינה איך אתם עוברים לסדר היום בכזה שקט.אני רוצה לחשוב שהמונים יהיו בהפגנה (באם תתקיים) ביום שני. כי הנה במדינה עורכת את חגיגות ה- 60 אבל איפה השבויים?!!!!!! עוד מעט שנתיים הם שם ואין קצה חוט. לכן רוצה לקוות נגיעות שאת תתערי בפרטי ההסכם ותפעלי !!!!!! דגלים, חולצות? נהדר, אס אם אסים ניפלא לתיקשורת אבל כאן יש הזדמנות אמתית לשחרר וללחוץ לשחרור השבויים ולכן מי אם לא המשפחות צריכות לצאת עכשיו ולהלחם?! אם הציבור רואה שאתם שותקים אז?????!!!

נגיעוT

New member
שכחת משהו מאוד חשוב

אני קרובה של אלדד,שהמשא ומתן מול החיזבאללה עליו ועל אודי אין קשר בין זה לבין המשא ומתן מול החמאס על גלעד ועוד דבר-מאין לך מה נרקם ומה לא? אולי כן מתארגנים לעוד מחאה? אולי כל השבוע הזה וזה שלפניו העברתי להמוני אנשים דגלים מחאה לתליה בכל מקום? אני לא צריכה לכתוב פה מה נעשה ומה לא כדי לעשות והציבור כבר מזמן רואה שאנחנו לא שותקים.

לא הבנתי

כיוון שאני חדש בפורום לא הבנתי האם פורום זה מיועד לעסוק באודי ובאלדד בלבד. זה מה שמשתמע מתגובתך,נגיעוT. ואני חשבתי שזה המקום להעלות דברים ולפעול למען כל השבויים והנעדרים.

נגיעוT

New member
שוב אסביר

ואני מתאפקת באופן נימוסי דיברתם על ידע אני יודעת על מה שמיידעים אותי שזה במו"מ מול חיזבאללה אתה לא מצפה שכל אחד יידע על הכל... ומטבע הדברים מו"מ אמור להתנהל בחשאיות ולא בפומביות עכשיו אני יותר ברורה?

אני כנראה קשה הבנה

כי עכשיו אני כבר ממש לא מבין. אולי בגלל שאני חדש פה. האם את כמנהלת הפורום עוסקת רק באלדד ובאודי, או גם בגלעד ובשאר השבויים והנעדרים, או שהם פשוט לא מעניינים אותך. האם את כמנהלת הפורום בעד או נגד ההפגנה ש"ערים בלילה" מארגנים ביום שני כדי שלא יחתם הסכם עם החמאס בלי שגלעד שליט ישוחרר? ובבקשה תשובות ברורות. וזה ממש לא קשור לשאלה אם המו"מ הוא חשאי או לא, ובודאי שלא לפרטי המו"מ, אם בכלל מתקיים מו"מ על שחרור שבויים.

נגיעוT

New member
לא אתן תשובות יותר ברורות ממה שאמרתי

ואם הייתי רק בעד אלדד לא הייתי פה מההתחלה.

אהההההה " הבנתי אותך" את לא "קשורה" לגלעד

את יודעת מה? אם זו הגישה שלך אז אל תפריעי לעצמך בלענות לי בכלל מה נירקם או לא. באמת עם גישה כזו את לא צריכה לכתוב פה מה נעשה בטח לא לי!! והאם את פונה לציבור? האם הוא משתף פעולה ברביבותיו? והאם את צריכה להראות לציבור ? אני חשבתי שאת צריכה לעורר את נבחרי הציבור והראש שבהם!!!! הציבור הוא לא האישו פה.(גם אני לא). ואני ממש לא רוצה לאכזב אותך או לרפות את ידך אך גם אני הייתי בתל אביב ואף שוחחתי עם תומר. כאשר עברתם ומיסמסתם לחברי הכנסת, רבע שעה אחרי שהצעירים המופלאים שנרתמו למשימה עזבו את האזור- הציבור שראה שאתם לא שותקים חזר לארוחתו ולענייניו.אני אישית מסמסתי עבור כל עם דגש עבור כל השבויים! שכמובן גם אלדד ניכלל עימם. ולשאלתך מאין לי מה נירקם או לא נירקם?- באמת אין לי מושג-אני רואה עובדות הם עדיין בשבי. אני מקווה שאת יודעת ואומרת זאת ללא ציניות, כי אם את ומשפחתו יודעים ואכן יש התקדמות והם יהיו כאן בקרוב אני מתמלאת באופטימיות. אני רק חייבת עוד מילה קטנה- היום בכל הנאומים של ניבחרינו בקשי הוזכרו השבויים, אבל אולי גם זו גישה לקידום הבאתם חזרה לארץ???? להתעלם? אולי??? אם כך הוא העניין ולך ידועים דברים מעודדים יותר, קטונתי.

נגיעוT

New member
את הציניות אני משאירה לאחרים

למרות שאני מלאה בה,מעולם לא השתמשתי בה בפורום ובהקשר הזה. לא על כל דבר צריך לכתוב.

קמנצינד

New member
אין קשר בין החמס והחיזבאללה?

אל תשכחי שהם ממומנים על ידי אותן מדינות. הכל מגיע אליהן מסוריה ומאיראן, ואני לא יודע אם יש סיבה לחשוב שלא הכל מתואם ביניהן. מבחינתי יש גם קשר לשבויים האחרים, שכבר הרבה שנים בשבי. איך את יודעת שלא הבריחו כבר את כולם וכל התשעה או עשרה שבויים שלנו לא יושבים באותו כלא, תא ליד תא, וכל מספר שנים מתווסף אליהם אחד או שניים או שלושה...

קמנצינד

New member
ועוד דבר

ועוד דבר- לדברייך "אני לא צריכה לכתוב פה מה נעשה ומה לא כדאי לעשות" חשבתי שהפורום הזה נועד, בין היתר, על מנת לכתוב מה נעשה ומה לא כדאי לעשות...

יונה1

New member
נגיעותT

כבר הסברתי כמה פעמים שדגלים, בלונים, פעמונים, חולצות ומדבקות ממש, אבל ממשלא מבטאים מחאה. אם תרצי, אשלח לך במסר פרטי רשימה ביבליוגרפית של מאמרים אקדמיים שעוסקים בפעילות מחאה ואז אולי תביני שאתם חיים בסרט. אוכל גם לשלוח לך צילומים מהעיתון, שבהם מופיעים פעילים בתנועה שבה הייתי פעילה, הנגררים על ידי המשטרה לניידת, או צילומים שבהם אנו מופיעים כאשר חסמנו את התנועה בכביש מול הקרייה. אני קוראת את הנכתב פה בפורום, ותוהה אם ניתן להעלות על הדעת עוד כמה טעויות שטרם עשיתם. אני גם ממשיכה לתהות אם יכולה להיות בורות פוליטית גדולה יותר מזו שאני קוראת פה (למשל התגובה של תומר לאותה תלמידת תיכון שלפני גיוס...).

אורקל א

New member
נראה לי

שמתעסקים כאן בפורום יותר בשימור התודעה לזכר השבויים מאשר בהתעסקות בשחרור הלוואי ואתבדה

בני1234

New member
נכנסתי להגיד חג שמח

קראתי קצת והגעתי למסקנה שאם ישוחררו השבויים, זה יהיה למרות התנהגות הגופים שפועלים למענם ולא בגלל ההתנהגות

יונה1

New member
ספור קטן, עם מוסר השכל גדול בצידו

אני מצרפת צילום כתבה על ההפגנה הראשונה שלנו בתנועת "קו אדום", שקראה לנסיגה מלבנון. המעניין הוא, שלמחרת ההפגנה הסוערת, הוזמנתי לתכנית פוליטיקה, שם הואשמתי ע"י טומי לפיד שאני "גרועה יותר מהחיזבאללה". כאשר יצאתי מהאולפן, כתפי התחככה בזו של אהוד ברק, שהוזמן לפאנל הבא. ברדיו, במונית שלקחה אותי הביתה, שמעתי את שידור המשך התוכנית, ושם ברק הצהיר לראשונה, שאם הוא יבחר לראשות הממשלה, בתוך שנה הוא יוציא את צה"ל מלבנון... נו, אבל זה היה לפני המון המון שנים. לפני שהמציאו את פטנט המחאה דרך בלונים, דגלים ובלאדות. http://www.angelfire.com/il/FourMothers/kav0.html

למעלה