הסכמה של הרב קנייבסקי לוולפא?

הסכמה של הרב קנייבסקי לוולפא?

כך שחור על גבי צהוב ב`בחדרי חרדים`. עפ"י הידיעה, הרי שבראש המסכימים על הרמב"ם שהוציא שלום בער וולפא נמצא הרב קנייבסקי! אני צובט את עצמי, כמאמר הקלישאה. יבוא יום ונראה השתטחות רבנים ליטאים על הציון של הרבי?!

השיסער

New member
ברור שלא.

כוונתי היתה שלצערינו כיום, הגדולים לא תמיד יודעים על מה הם חותמים. יש?

לא יודע אם אסחף להגדרה כה גורפת

אבל תשובה מכאן להני רשיעי, כת השונאים, שרוממות הרב קנייבסקי בגרונם (אדם ענק זה, אינו צריך שיווק בידי מתועבים אלה) וביזוי הרב אלישיב בראש דברתם, כאילו ובני ביתו עובדים עליו והוא `שפוט`, עפ"ל, אז הנה התשובה המוחצת.

שרשור בנושא "בחדרי חרדים"

חשיפה: הרב קנייבסקי בהסכמה לספר הרב וולפא מצורף קובץ הרב שלום-בער וולפא, ממנהיגי המשיחיסטים ויו"ר המטה "להצלת העם והארץ" - ומי שחיבר את הספר 'ידבר שלום' על האבי-עזרי - השיק הלילה את חיבורי "הרמב"ם השלם". הרמב"ם השלם כולל מראי מקומות ומקורות לכל מה שנכתב בדברי הרמב"ם. שיטות הראשונים בכל הלכה, מי חולק על הרמב"ם ומי מסכים לדבריו. דרכיהם של הראשונים בהבנת סוגיות הגמרא השייכות להלכה זו, ומתוך זה הבנת שיטת הרמב"ם ודיוק לשונו. ההלכה למעשה בספרי הפוסקים, כולל שו"ע המחבר, שו"ע הרב, משנה ברורה וגדולי הפוסקים שאחריהם. וכן השקלא וטריא שיש בראשונים ובאחרונים בכל הלכה. כמו"כ בא ביאור בתוך לשון הרמב"ם עצמו (באותיות מיוחדות), בכדי להקל על הלומד להבין את ההלכה לעומקה ובאופן הנכון... ומי הם מראשי המסכימים על של הספר? לא פחות ולא יותר: הרב חיים קנייבסקי... תוקן על ידי המדפיס ב- 12 /01 / 2007 2 :04 :22 המדפיס מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 02 :04 מצורף קובץ צילום ההסכמה המדפיס מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 02 :06 לא רואים תמונה על אילו הלכות ברמב"ם יש כבר פירוש? כאן_יוחנן מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 02 :08 כמדומני שמדובר בכמה פרקים של הלכות שבת. zugurnish מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 02 :09 אני לא מצליח להעלות את צילום ההסכמה. _________________ המדפיס מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 02 :16 מצורף קובץ ניסיון אחרון... המדפיס מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 02 :26 הבעיה אינה בך אלא במסורת. ניתן לראות,לצערי, רק ברגיל. _________________ דער_ליטואק מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 03 :26 אהבת ישראל! יוסף77 מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 03 :55 שום אהבת, ושום ישראל, אני חותם לך שאם הרב היה יודע במי המדובר, ולא היו גונבים את דעתו, לא היה מקבל שום הסכמה. חכםמהואומר מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 08 :46 באירוע לכבוד הופעת הספר עם הגרז"נ גולדברג (מימין. לידו הגרש"ב וולפא) לפיד מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 08 :52 עוד לפיד מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 08 :58 ועוד לפיד מנותק נשלח ב-12 /1 / 2007 09 :19 בס"ד למה מחוק שמו של הרב וולפא בהסכמה? אתה עשית את זה, או זה לא נסרק טוב ? מקביסט

השיסער

New member
תוכן ההסכמה:

הרב חיים קנייבסקי בני ברק-ע"י נאמן ביתו הרה"ג ר' משה גורליץ שליט"א. בס"ד אור לכ"ב כסלו תשס"ז. לכבוד הג"ר שלום דובער הלוי וולפא שליט"א. כבוד רבינו הגר"ח שליט"א, אמר לי שעיין בספר שאתם עורכים ע"ד הרמב"ם בהלכות שבת, ונהנה מזה. ואמר כי ניכר מזה עמלות ויגיעת התורה. ובירך מרן שליט"א שתזכו לברך על המוגמר מתוך בריאות ומנוחת הנפש, ויהא לכם סייעתא דשמיא לכוין לאמיתה של תורה, לכל העוסקים והמסייעים בזה. הכו"ח בפקודת מרן שליט"א משה שמעון גרליץ.

לא נעים, לא נעים, ל-א נ-ע-י-ם

גרליץ הזה נחשב, עד כמה שידוע לי, תלמיד נאמן של הרב. בקיצור, `ברוך` רציני. (תודה על השיכתוב).

לא רואים כלום

רואים רק מוסר השכל שמשוגר ישירות לקודקודם של השונאים שתופסים טרמפ על ר` חיים במהלך השמצתם את הרב אלישיב.

למעלה