הסכמ"ש הזה הוא לא ההולאבק בוי שלכם

fat lip

New member
הסכמ"ש הזה הוא לא ההולאבק בוי שלכם../images/Emo11.gif

שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: בברכת מיצאו לי עיצוב הולם למיי ספייס, שיר.

chen010189

New member
קר לי..מנסגר../images/Emo186.gif חח והציטוט..רק אני מסוגלת../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פאניק? 9
כל פעם אני מוצאת קיצור חדש שיר השבוע לא של פאניק? אין X: אמן\אלבום השבוע? פאניק!! סרט\סדרת השבוע? אממ..אין חח ציטוט השבוע? אני: אמא מזה בלילה? כאילו..מה אני צריכה לראות כדי שאני אדע שיצאה לי בלילה טובה.. אמא: זה לא בצק אבל עדיין זה לא נוזל לגמרי..איך אני אסביר לך אני: כמו שלשול? אמא: O____O אה...
|לוחשת| זה...כזה
כל פעם בלי לשים לב הדימוי הכי מוצלח שאני מוצאת לתיאור מצב של אוכל זה משהו כזה חח משהו שעשה לך את השבוע? ההורים ו..שסוף סוף הצלחתי לאפות משהו בלי שזה יירד לפח
תוכניות לשבוע הבא? לקנות ציוד מהבצפר לאפייה..ללכת ל..לא משנה וזהו נראה לי תמונת השבוע: אין

bet57

New member
../images/Emo108.gif

שיר השבוע של פאניק? הג'נטלמן הירוק שיר השבוע לא של פאניק? nickelback- next contestant אמן\אלבום השבוע? פאניק כמובן =] סרט\סדרת השבוע?
ציטוט השבוע? הסגנית: "ט'3, סמינר המדעים שלכם התבטל בגלל שביום שלישי יש תרגיל ירידה למקלט ארצי" ילד אחד: "רגע,רגע- 1 באפריל ?!" משהו שעשה לך את השבוע? בעצם כל השבוע קיבלנו רק בשורות רעות.גם הטיול התבטל, גם המנהלת מתפטרת בסוף שנה וכך גם כל המורים שהצטרפו השנה..וגילינו שלערייה יש אינטרס לסגור את הבצפר בעוד כמה שנים.באסה. תוכניות לשבוע הבא? פסח בא, ואיתו גם נקיונות פסח
תמונת השבוע:

DontWakeMeUp

New member
פאק לסגור את הבית ספר? ../images/Emo2.gif

יהיה טוב D: הג'נטלמן הירוק.
זה נשמע רע בעברית. וה-1 באפריל הזה דפק את כולם

3has3

New member
../images/Emo112.gif מכסמשת D:

שיר השבוע של פאניק? עאאעעאאע יש כל כך הרבה |אחדשיודע^^|
שיר השבוע לא של פאניק? מלא מלא של סימפל פלאן D:
אמן\אלבום השבוע? פאניק!!
סרט\סדרת השבוע? וואט איי לייק אבאוט יו D:
ציטוט השבוע? 1. למדנו על סביל ופעיל... [אקטיבי פסיבי] אז כזה ילד אחד שתמיד שאול שאלות ממש מעצבנות כמו למה 1 כפול 1 זה 1! סתם דוגמא... אבל אני בטוחה שהוא שאל את זה בכיתה ב'... אז הוא כזה:"מה זה רדיו אקטיבי?" אז מישהו כזה:"רדיו פועל" 2. נכון זה נעשה על ידי מישהו... אז ילד אחד שתמיד כזה חש חכם וזה אומר כזה:"הפעולה הזאת נעשתה על ידי [כאילו ידיים של מישהו]..." ואז היה שיעור ספרות... המורה דיברה על שירה לירית או משהו כזה... ואז היא שאלה:"נגיד סתיו... אתם מכירים אולי שירים ליריים שמדברים על הסתיו?" אז ילד אחד חכם שתמיד מתנהג כמו אידיוט בשביל צומי כזה מתחיל לשיר כמו עילג:"זה לילה סתוי" וכולנו נקרעים XDDDDDDD
משהו שעשה לך את השבוע? יום אמממממ חמישי D: ושני D:
תוכניות לשבוע הבא? אין X:
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק
נ.ב אני משנה את המאומץ שלי לחיזר D:

3has3

New member
../images/Emo153.gif איזה יופי המפה משתלבת XDDDD

פרחים, פרחים XD

MichRanger

New member
תתחדשי ;)../images/Emo185.gif

גם אני אוהבת את החייזר הזה
הוא בחתימה שלי

DontWakeMeUp

New member
~גונבת את הדיסק ומסתתרת מתחת למיטה~

אני שונאת סביל ופעיל ברר

panci thet i

New member
O: השבוע עבר בטיל!

שיר השבוע של פאניק? Mad As Rabbits <3 שיר השבוע לא של פאניק? tokio hotel-scream אמן\אלבום השבוע?:\ נממ...ט"ה ני חושבת... סרט\סדרת השבוע?O: כרגיל אני לא רואה טלויזיה ציטוט השבוע? "בווו!!!!!!!! עופו ממני כבר עופו!!!!!" (>< מה אנחנו יונים) משהו שעשה לך את השבוע?:O כלום! שבוע חרא תוכניות לשבוע הבא?
אהמ.עמנואל.אהמ תמונת השבוע:TT_TT אין לי תמונה של עמנואל P: נסתפק בדובי פנדה חמדמד ^-^

DontWakeMeUp

New member
Dont waste your time on me

Your already the voice inside my head
שיר השבוע של פאניק? כל הדיסק בערך D: שיר השבוע לא של פאניק? Third Eye blind - Semi-Charmed Life
Blink 182 - Adam's song Useless ID - Kiss Me Kill Me והרבה Useless ID בכללי. אמן\אלבום השבוע? Useless ID - No Vacation From The World [היחדי שהורדתי בינתיים D:] Panic At The Disco - Pretty. Odd. סרט\סדרת השבוע? האנטומיה של גריי
הדומגנית החכמה ביותר
ס'טיפשים. כוח היח"צ. [זה מגניב] ציטוט השבוע? וואי יש אחד טרי טרי. אני בת דודה שלי [שובל] ובת דודה שלי [נועם]. נועם בת 6 [יש צורך לדעת את זה]. אז דיברנו אני שתי הבנות דודות ועוד קרובת משפחה שלהן.. שובל סיפרה שנועם פעם אחת אמרה פרוצה ואין לה מושג מה זה. אז נועם: "דנה [הקרובת משפחה] מה זה פרוצה?" דנה: "אחת שועבדת בכביש" ~נועם לא מבינה מה זה אז היא אומרת~ נועם: "גם שובל עובדת בכביש" ~כולם מתפוצצים מצחוק~ דנה: "לא, פרוצה זו כינוי עדין לזונה" ~נועם לא מקשובה ולא ולא קולטת כלום~ נועם: "אני הולכת לעבוד בכביש" ~כולם שוב צוחקים~ ואז אני לא זוכרת יותר
היה גם מלא מהגן חיות אבל אני לא זוכרת D: משהו שעשה לך את השבוע? גן חיות. וידיד שלי. וגם מוטי [זה החתיך מהבית ספר] אז מצאתי תמונה שלו בשואמי שלי השכבה שלו D: [לא שמרתי אותה אני לא טיפשה] תוכניות לשבוע הבא? להתקשר ללוחמי הגטאות למצוא מישהו לראיין לעבודה בהיסטוריה. לקנות את הדיסק. למצוא זמן לעשות משהו אחר. תמונת השבוע:
Brendon Urie - To Good To Be True. הודגש באמצעות מדגישקסי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאינלי כוח לענות../images/Emo11.gif

אבל אני חייבת לשים את התמונה הזאתXDDDDD זה הורג אותי כול פעם מחדש

fobnikit

New member
אני../images/Emo15.gif

שיר השבוע של פאניק? ניין אין דה אפטר נון
שיר השבוע לא של פאניק:Don't you know who i think i am?-fall out boy
אמן\אלבום השבוע?riot!-פארמור
סרט\סדרת השבוע?אחת שיודעת-אקסטרה הוט ציטוט השבוע? X משהו שעשה לך את השבוע?מיכלה