הסכמ"ש הזה הוא לא ההולאבק בוי שלכם

fobnikit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

~גם לאביב וגם לסיוון:p~

PUMPKIN juice

New member
שאלום!~ ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שיר השבוע של פאניק? דה גרין ג'נטלמן.
שיר השבוע לא של פאניק?MIA-אוונג'ד.
אמן\אלבום השבוע?פאניק ואוונג'ד.
סרט\סדרת השבוע?המטבח.
ציטוט השבוע? בכיתה, אחרי שילד מהכיתה שלי שקוראים לו פרי אומר משהו טיפשי ביותר- אני:"אתה חכם." פרי:"ואת גמדה!" אני:"היי, זה לא שאני גמדה זה פשוט אתם צמחתם מהר מדי |סנוב|" ~כל הכיתה מתפקעת~
משהו שעשה לך את השבוע?הטיו"ש, בערך.
תוכניות לשבוע הבא?לשפר מצב-רוח בדחיפות.
תמונת השבוע:שחקושקוש עם הטמפון XDD עיזבו, סיפור ארוך
(הודגש באמצעות המדגישומטיק)

fobnikit

New member
איכססססססס../images/Emo5.gif../images/Emo69.gif

למה לעזאזאל הוא מחזיק את זה !?!?!?!?[דגש על הוא] בטח הוא לא יודע איפה זה היה לפני שנייהXD

PUMPKIN juice

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

זה טמפון חדש לגמרי, הוא ניפח את זה בעזרת מים.
נאמ, הוא מחזיק את זה בגלל שהוא קושקושון!~ וגם בגלל שהוא טיפש, בדגש על הטיפש
נאמ, אני וחברות שלי חילקנו את הטמפונים לכל הבנים באכסניה, כולם התלהבו מזה
נו, אנחנו שכבת מוגבלים.. מותר לנו ;; |חושש|

Mori C

New member
../images/Emo41.gifמסכמ"שת../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פאניק? That green gentlemen שיר השבוע לא של פאניק? Fall Out Boy - Hum Hallelujah Fall Out Boy - Dance, Dance Fall Out Boy - Sugar We're Going Down Paramore - Crushcrushcrush Oasis - Wonderwall Green Day - American Idiot Radiohead - Karma Police Radiohead - Creep Pink Floyd - Wish You Were Here Led Zeppelin - Heartbreaker Led Zeppelin - Immigrant song ועוד ... אמן\אלבום השבוע? Fall Out Boy - From Under The Cork Tree ו- Pretty. Odd. סרט\סדרת השבוע? וויל וגריס. ציטוט השבוע? "יאוו יאוו! אתם לא זזים יאוו!" - המדריכה שלי בסמינר מח"ץ, היינו ממש עיפים ואז היא באה אלינו ואמרה לנו את זה בסיגנון ראפי כזה כדי לנסות להעיר אותנו XDD משהו שעשה לך את השבוע? סמינר מח"ץ היה כל-כך מצחיק וכיף
וכל מיני צחוקים בשיעורים בבית ספר
תוכניות לשבוע הבא? לא יודעת אממ... נחיה ונראה
תמונת השבוע: רק תחייכו
שבוע טוב ומהנה לכולן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MichRanger

New member
מחר טיול שנתי../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פאניק? ניין שיר השבוע לא של פאניק?Operator Please - Crash Tragic The Zutons - Valerie Three Days Grace - Animal I Have Become אמן\אלבום השבוע?
סרט\סדרת השבוע?אממ לא יודעת
ציטוט השבוע? "אם את לא יפה, הצלמה הזאת תעשה אותך יפה"XD משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא?טיול שנתי..ת"א אולי.. תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmItA ChAn

New member
DDDDD:

שיר השבוע של פאניק? המממ.. I constanly thank god for the esteban, There is a reason... שיר השבוע לא של פאניק? לא זוכרת >< אבל עשיתי חרישה מאסיבית על פאניק XD אמן\אלבום השבוע? פאניק ופו"ב D: סרט\סדרת השבוע? X ציטוט השבוע? המורה להיסטוריה: "זאת ההחלטה שלנו אם אנחנו כועסים. אני החלטתי שהיום אני לא כועסת". אני לחברה שלי בלחש: "בואי ניקח מזלגות ונדקור אותה!" המורה לספרות לילדה אחת: "כמה את מדברת, בשם ריבונו של פתח תקווה!" XDDDDDDD משהו שעשה לך את השבוע? הרבה XD; תוכניות לשבוע הבא? מנוחה ^____^ תמונת השבוע: X

למעלה