הסניוריות!!

cubano1

New member
הסניוריות!!

התחרות מתחילה
ביילס לוקחת באלף אחוז, אלא אם כן יקרה לה אסון
אך מה יהיה עם ביילס ורייזמן?
ביילי קי?
הפוטש של מגי ניקולס?
סקינר?

trilliane

Well-known member
מנהל
בוגרות, בוגרות (אני מתחננת!
)

גבי דגאלס פתחה בתרגיל מקבילים טוב;
אלי רייזמן קפצה אמנאר לא רע (נחתה קצת בצד, אבל עדיין קיבלה ציון טוב).
חבל שהן מאופרות ממש גרוע (כן, זה מפריע לי...
).

cubano1

New member
סיבוב ראשון

התחלה חלומית למגי ניקולס - אמנאר מצוין - 15.8
רייזמן הפתיעה מאד עם אמנאר משלה - מדהים שהיא החזירה את הקפיצה הזאת, לאחר שאתמול ביצעה רק דאבלים. הקפיצה לא נראתה טוב, רגליים עקומות ונחיתה לא ממורכזת - אבל עדיין - 15.4
גבי עם התחלה מצוינת על המקבילים - 15.4 משלה עם תרגיל נקי ויפה
ועל הקורה - ביילס מצוינת, אך קצת עצבנית (15.25), סקינר נפלה, באומן נפלה
דאוול עם 14.35 על המכשיר החזק שלה - המקבילים - וריו מתרחקת לה
וביילי קי עם 14.45 סולידי על הקורה

MayTheBee

New member
ערים?

לקח לי 10 דקות לשחזר סיסמא אבל אני פה... שלום לכל ציפורי הלילה!
היכן לוקליר? היא בחוץ....? בכל המכשירים כתוב לה 0...
&nbsp
וכן, האיפור של רייזמן ודגלאס נוראי, ממש כמו דודות.

cubano1

New member
לוקליאר הופיעה ברשימה בהתחלה כמתחרה במקבילים בלבד

ואז גם זה שונה..
חבל - זה היה אמור להיות היילייט קטן...
מעניין למה

Mrpops

New member
תרגיל מרשים לדאגלס על המקבילים

בהחלט מרשים, עם טקאצ'ב גבוה וזרימה יפה. עושה רושם שהיא נלחמת ורוצה להוכיח שהקאמבק היה מוצדק! בינתיים הולך לה...

trilliane

Well-known member
מנהל
מקיילה סקינר מסנוורת אותי בוורוד הזרחני הזה...

ואי מודה שכל הסרטים הילדותיים בשיער מביכים אותי כשמדובר בבחורה בת 18 ולא בת 8. היא תמיד נראית לי עצבנית ואני לא מתחברת אליה, לא נהניתי לצפות בהתעמלות שלה. נפלה עכשיו מהקורה, אני מודה שלא אכפת לי.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה זאת המוזיקה המרדימה של ביילי קי? רק הסוף היה סביר

trilliane

Well-known member
מנהל
לא אהבתי גם את המוזיקה של ביילס, אבל איזה תרגיל!

לא רק פסי האקרובטיקה המדהימים (כמובן) אלא גם הריקוד/אירובי בין לבין, מלא חן, קריצה, פיתוי... איזה כיף!
עם דרגת קושי מפלצתית של 6.9 וביצוע קצת מעל 9 (לא זוכרת את המספר) היא כבשה את המזרן והשאירה לכולן אבק.

trilliane

Well-known member
מנהל
רציתי לשבח את סקינר על מוזיקה מוצלחת (התחיל אירי/קאנטרי)

אבל היא התחלפה במהרה במין מוזיקה אלקטרונית נוראית סטייל משחק מחשב...

וקינחה את התרגיל בנפילה בסוף הפס האחרון... לא הערב שלה.

cubano1

New member
סיבוב שני

16.05 בקרקע???????? לא זוכר דבר כזה, ביילס פשוט מדהימה. היא תגרום לרייזמן להראות בינונית בקרקע...
רוס שמתחרה רק על המקבילים והקורה פישלה בגדול, נפלה בבהארדוואג' שלה (מעבר מהבד העליון לתחתון, מאין פאק סלטו עם בורג שלם) ואז נפלה שוב
סקינר נראית רע - אחרי כל הזמן הזה עדיין לא מגיע לשפגטים מלאים, וגם באקרובטיקה נראתה לא מדהים, כולל נפילה בפס האחרון
רייזמן קצת משופרת במקבילים מבחינת דרגת קושי, אך עדיין לא נראית טוב
ודאגלס ממשיכה עם מומנטום חיובי - חזקה ויציבה על הקורה
ומגי ניקולס ממשיכה להרשים עם 14.95 במקבילים
וביילי קי ממשיכה כצפוי, אם כי לא נוצצת - 14.8 מצוין בקרקע

trilliane

Well-known member
מנהל
היי, קיילה רוס!
קצת מביך, אבל די שכחתי ממנה...

עד שהראו אותה עכשיו... (מה לעשות, היא הרבה פחות מעניינת אותי מדאגלס, רייזמן וביילס).
אגב, מישהו יודע למה היא לובשת את אותו בגד גוף כמו סימון ביילס? (בד"כ זה מעיד על אותו חדר כושר, לא? ולמיטב הבנתי הן לא...).

Mrpops

New member
שלום לכולם!

שמח לראות שיש פה כמה שערים..
&nbsp
תחרות קצת מאכזבת בינתיים. קטסטרופה על הקורה (ממה שהראו לנו)
קיילה רוס בהתרסקות על המקבילים. לא יודע אם זה היה צפוי או לא...היא משתנה פיסית וגם עשתה כמה שינויים בתרגיל.
ביילס הפגיזה בקרקע כצפוי 16.050 ולא נראה שמישהי מהמתחרות יכולה להדביק אותה בינתיים, אולי רייסמן...
מגי ניקולס עם אמאנאר חדש שבהחלט משדרג אותה ואת הציון שלה.
ביילי קי, גברת היציבות, בתרגיל קרקע לא שגרתי עם מוסיקה מקורית...לא ממש התחברתי.
שמעתי שאשטון לוקליר לא תתחרה, מישהו יודע למה?

cubano1

New member
וואו - סיבוב III

ביילס ממשיכה להוביל בבטחה עם אמנאר מטורף ופער של שתי נקודות מהמקום השני והמפתיע - גבי דאגלס
תמיד דיברו על דאגלס כסופר כשרונית, וזה בא לידי ביטוי פה - יחד עם העובדה שהיא זורחת בתחרויות. עד עתה אני מתרשם מהיכולות וגם מהחוסן המנטאלי
דאגלס היתה טובה בקרקע - מכשיר שבו עייפות או אי מוכנות היו באים לידי ביטוי - והם לא
מגי ניקולס במקום השלישי עם 14.45 סביר בקורה.
ורייזמן רביעית עם תרגיל קורה טיפה עצבני. גם היא חזרה עם אותה החזקת גוף גסה שהייתי רוצה לראות אותה משפרת. קצת מגושמת, קצת מסורבלת. אבל הירידה שלה היתה מושלמת. קצת תמוה שלרייזמן ולדאגלס היה אותו ציון E על הקורה - לפחות כך אחד הצופים דיווח...
ביילי קי עם יורצ'נקו דאבל יפה מאד - 14.9
סקינר עם אחלה צ'נג - אבל ספק אם זה ישנה את הרושם הנוראי של הערב הזה
וקיילה רוס עם 14.45 על הקורה

trilliane

Well-known member
מנהל
דאגלס דווקא אכזבה אותי בקרקע במוזיקה ובעיקר בכוריאוגרפיה

העלובה בין הפסים (שעליהם אין לי טענות). לפחות ב-2012 הייתה לה עוד חינניות מסוימת...
עכשיו זה נראה כאילו היא בעיקר מעבירה את הזמן.
שילמדו אותה לרקוד קצת או לפחות לנענע כמו סימון... זה לא היה נעים לצפייה.
דווקא רייזמן הפתיעה אותי לטובה בנקודה הזאת, מרגישים שהיא משתדלת וגם מכניסה קצת צעדים ייחודיים שמתאימים למוזיקה שבחרה. אמנם התפקשש לה הסוף של הפס עם הערבית, אבל לא נורא.
&nbsp
אבל בסה"כ דאלגס נראית לי רצינית (אולי אפילו רצינית מדי... אני זוכרת אותה חייכנית יותר) וגם רייזמן – שתיהן באו לעבוד ולשרוד (כפי שהצהירו כל הזמן והאמנתי להן), לא סתם להשתחל לנבחרת האולימפית ברגע האחרון סטייל הקמבק הכושל והמביך של נסטיה ליוקין.

trilliane

Well-known member
מנהל
סיכום

ביילס ניצחה בענק, כמובן (עם 62.4 נקודות במצטבר!
) בתרגילים חדשים שהיא ניסתה לראשונה בתחרות... אין דברים כאלה.
אבל ה-חדשות של הערב הן גבי דאגלס במקום השני!
(60.5, מכובד מאוד). זה חת'כת קאמבק מפואר. את ביילס כמובן לא היה לה שום סיכוי לעבור (אבל זה נכון לכולן בלי יוצא מן הכלל) אבל היא עקפה את כל השאר, ואפילו בלי אמנאר!
מגי ניקולס הציגה התעמלות נקייה ויציבה וסיימה שלישית, חצי נקודה בסה"כ אחרי דאגלס.
גם ביילי קי נראתה טוב (תרתי משמע, וגם אהבתי את בגד הגוף שלה עם כתמי הצבע בזרועות) וסיימה רביעית.
רייזמן סיימה במקום החמישי (והמכובד) – עדיין נאבקת במקבילים, ובקרקע ספגה נפילה לא נעימה, אבל בסה"כ גם כן קאמבק ראוי שמוכיח שיש לה עוד מה להציע.

בסה"כ לרייזמן יש דרגות קושי גבוהות משל דאגלס (למעט במקבילים) אבל דאגלס הייתה הרבה יותר חזקה ויציבה בביצועים (ואני אוהבת את העובדה שהיא כבר פחות רזה, יפה לה). רייזמן נראתה חלק מהזמן קצת "כבדה".

ראוי לציין שהקאמבקים האלה לא רק מושקעים ומתוכננים מראש מזה זמן רב, הם גם לשתי קרב-רביסטיות ותיקות, לעומת הקאמבקים (הכושלים) של נסטיה ליוקין, שון ג'ונסון ואלישיה סקרמון/י (שיחליטו איך לעזאזל הוגים את שמה) ב-2012 שהיו רק בחלק מהמכשירים.

נ.ב.
השפתונים של רייזמן ושל דאגלס היו זוועת עולם. שתיהן לא מרחו דברים כאלה ב-2012, ופתאום במקום להשקיע באיפור עיניים הן דפקו שפתון בוהק (במיוחד הסגלגל הזה של דאלס, מחריד).

קישור ישיר לקובץ התוצאות הסופיות:
https://usagym.org/PDFs/Results/w_15susc_sr.pdf

cubano1

New member
מסכים עם הסיכום שלך

מבחינתי, שתי הפתעות היו אתמול בחזרה הגנרלית לאליפות ארה"ב
הראשונה היתה גבי דאגלס.
נראה שדווקא דאגלס ורייזמן התהפכו פה -
דאגלס נחשבת יותר קפריזית ופחות מושבת מאשר רייזמן - קאמבק מהיר יותר, החלפת מאמנים באמצע, לעומת הקאמבק האיטי והמתוכנן של רייזמן.
אתמול דווקא רייזמן לקחה ריזיקות, עם קפיצות אמנאר ופס חדש ומאד מורכב בקרקע. רייזמן למעשה הציגה דרגת קושי גבוהה יותר ממה שהציגה ב 2012 בלונדון.
דווקא דאגלס הלכה על בטוח, עם יורצ'נקו דאבל, ובכל השאר תרגילים ללא חידושים, ואולי אפילו בנסיגה ממה שהציגה בלונדון.
אתמול לדאגלס זה השתלם, והיא נראית מועמדת ראויה לנבחרת ארה"ב לאליפות העולם.
רייזמן תצטרך להראות באליפות ארה"ב שהתקלה בקרקע ופספוסי החיבורים בקורה היו מעידה חד פעמית - היא תצטרך להציג בגדול 8 תרגילים מצוינים באליפות, ללא מעידות כאלה.
קצת היה לי דז'ה וו מאחזקת הגוף הקלוקלת שלה - זה היה ניכר בקפיצה שלה, במקבילים כמובן - למעשה בכל מכשיר. דאגלס לעומת זאת עם תרגילים יותר קלים, אבל עם אחזקת גוף מצוינת ופוטנציאל גדול יותר בציוני ה E בהנחה שהיא תוסיף קושי ותגיע לאליפות ארה"ב טיפ-טופ
השניה היתה מגי ניקולס שהפכה ממתעמלת שדשדשה איפשהו מתחת לרף שהולך לתחרויות גדולות, למתעמלת שיצאה בהצהרה שכדאי לקחת אותה בחשבון לריו. היא סיימה שלישית באליפות ארה"ב בשנה שעברה, מאחורי ביילס ורוס, אבל הצפי היה שרייזמן ודאגלס יחזרו במקום גבוה ממנה - אבל היא שינתה את המציאות הזאת. היא עשתה את מה שהיתה צריכה - הלכה הביתה ובשקט בשקט שדרגה את עצמה. האמנאר שלה היה מצוין, וגם שאר התרגילים - ולמעשה עם סך של 60+ אי אפשר להתעמלם ממנה בכלל. באליפות ארה"ב לקראת סוף אוגוסט היא רק צריכה לשחזר - אפילו לא להוסיף או להשתפר, והיא תסע (לעניות דעתי) לגלזגו.

מעבר לכך - היו הרבה מאוכזבות אתמול בלילה -
אליסה באומן נפלה מהמכשיר החזק שלה - הקורה והכניסה את עצמה לבור מבחינת גלזגו
אבל הבור הזה הוא כלום לעומת הבור שמפרה לעצמה מקיילה סקינר שגם ככה לא אהודה במיוחד. חודשים אחרי שלא ראינו אותה, שוב התפללנו בסתר שהיא תצליח לחזור גמישה יותר, רכה יותר, מעודנת יותר... אבל לא. היא גם נפלה מהקורה, וגם מהקרקע, וגם נראתה אותה סקינר רעועה כשהיא לא נפלה. אני חושב שריו בשבילה הפכה להיות משימה בלתי אפשרית.
וקיילה רוס - לקח לה ארבע שנים להכניס שדרוג אחד לתרגיל המקבילים שלה, והיא נפלה עליו. היתרון היחיד שלה - שהיא סלע איתן - התפוגג, ולא ברור אם היא תצליח לפדות את עצמה באליפות ארה"ב. היא לא סוס מת - הייגר שלה על המקבילים יפהפה, והפליק לסלטה רגל רגל נראה מעולה על הקורה, אפילו אם זה אלמנט מיושן שלא כל כך ראוי שיישלח לריו במסגרת נבחרת ארה"ב (רצוי סדרה אקרובטית של שלושה אלמנטים). היא יודעת לרחף, אבל תצטרך לרחף לגבהים חדשים אם היא רוצה להשאר רלוונטית באוגוסט.

על ביילי קי קשה להגיד שהיא אכזבה. 59.45 זו תצוגה מצוינת של התעמלות ברמה הגבוהה ביותר, ולא היו לה תקלות. אבל היא פשוט לא מלהיבה. כשאתה מתעמל עם תפאורה שיש בה את סימון ביילס, גבי דאגלס, אלי רייזמן ועוד כל מיני, אתה באמת צריך להתבלט - והיא לא מתבלטת. אבל היא יציבה מאד, לא מעוררת אנטגוניזם אצל אף אחד - נהפוכו. לכן אני חושב שיש לה סיכוי טוב להגיע לגלזגו, אבל היא צריכה לתת את אותה תצוגה אפורה - אולי אפילו להיות קצת יותר מדויקת, וגם אז היא תהיה תלויה בהופעה של חברותיה לנבחרת.

אשטון לוקלייר התעמלה מחוץ לתחרות והציגה תרגיל מקבילים יפה - אבל היא לא נראתה בכושר וקיבלה עזרה מהמאמן שלה. היא נשארת בגדר סימן שאלה וצריך לחכות לראות מה היא מביאה באוגוסט.

ומעל כל זה - סימון ביילס אחת גדולה.
בעוד לטופ העולמי רף ה 60 נקודות הוא משהו חלומי, ודורש ערב כמעט מושלם - ביילס יכולה ליפול פעמיים ועדיין לעבור אותו. היא פנומן, וגם על המכשיר החלש שלה המקבילים רושמת ציונים מעל 15. פשוט אין מילים. והיא ממשיכה לשדרג עם בראני על הקורה. אני מקווה רק שהיא תצליח לייצר קפיצה שניה חזקה יותר מהפודקופאייבה. חשבתי שהיא תוסיף בורג, או לפחות חצי מהשנה שעברה - אולי נראה את זה באליפות ארה"ב.

trilliane

Well-known member
מנהל

אני רוצה לציין לגבי דאגלס שדווקא קראתי עליה שהיא חזרה מזמן (למעשה נדמה לי שאפילו לפני רייזמן, שהלכה לרקוד עם כוכבים) אבל מכיוון שלא הסתדרו העניינים עם צ'או החזרה שלה בפועל התעכבה ולא הייתה מסודרת (עד שבסוף היא אמרה לו צ'או
) ואחרי שעזבה אותו סופית היא לא הצליחה למצוא מאמן אחר (רבים סירבו לה כדי לא לפגוע בו או משהו כזה) וגם זה עיכב אותה. אבל מבחינת ביצוע היא תמיד הייתה כישרון לדעתי, ואני חושבת שהיא אפילו נראית טוב יותר מכפי שנראתה אז. צריכה רק להעלות קצת דרגות קושי ובעיקר לשפר את הכוריאוגרפיה המביכה בקרקע (אבל זו נקודה חלשה אצל רוב האמריקניות ונראה שזה לא מפריע להן בציון...).
&nbsp
אני לא יודעת אם רייזמן "הסתכנה" יותר, נראה לי שהיא קראה את המפה והבינה שההתעמלות התקדמה בינתיים ושאם היא לא תשדרג ותעלה דרגות קושי אין לה באמת מה להציע. היא הרי מעולם לא נחשבה למתעמלת אלגנטית, היא לא יכולה לסמוך על כך שהשופטות יאהבו את הגוף שלה כמו קיילה רוס, נגיד. היא תמיד הייתה המתעמלת החזקה והנחושה שטוחנת שעות בחדר הכושר כדי לספק את הסחורה ברגע האמת. בסה"כ למרות הפקשושים אתמול עדיין סיימה בציון ובמיקום מכובדים.
&nbsp
לא ידעתי שמקיילה סקינר לא אהודה במיוחד, חשבתי שזו רק אני...
משמח לשמוע, אני באמת מעדיפה עליה אחרות. גם את אשטון לוקליר אני לא ממש אוהדת. מהצעירות אני ממש חובבת את ביילי קי, היא חמודה ועובדת יפה, היא אולי קצת נחבאת אל הכלים לעומת השמות הגדולים, אבל לא הייתי מגדירה אותה כ"אפורה". למעשה אני מחבבת אותה יותר מאת ניקולס.
&nbsp
ובסוף צר לי על קיילה רוס... היחידה מהחמישייה שהמשיכה לעבוד, אבל אז הגיחה מאחוריה סימון ביילס והיא חזרה להיות כינור שני. אמנם בהיעדר כינורות משמעותיים אחרים זה הספיק לה, אבל עכשיו עם גבור התחרות וחזרתן של עמיתותיה מתברר שאין לה באמת מה להציע. היא לא ניצלה את כל השנים האלה כדי להתחזק ולהתפתח למקומות מעניינים ונשארה בעיקר באזור הבטוח. גם לו לא הייתה נופלת מהמקבילים ואפילו מתחרה בארבעה מכשירים, אני לא בטוחה שהייתה מסיימת בחמישייה הראשונה. יש כרגע מעניינות ממנה וגם יציבות ממנה... בקצב הזה אני לא רואה אותה בריו (וזה כבר לא מצער אותי...).

ohashi

New member
עדכון באיחור

1. ביילס הייתה אמורה להציג בתור קפיצה שניה את הצ'אנג , אבל היא אמרה בראיון שהוא לא מוכן ויהיה מוכן לאליפות ארה"ב
2. לוקלייר התייחסה לתחרות בתור אימון ולכן לא נרשם שום ניקוד על שמה בתחרות.
3. בתור גבר שמסתכל על התחרות הדבר האחרון שמעניין אותי זה הבגדי גוף שלהן או השפתון או החצ'קונים , נכון שזה פרטים שמוסיפים אבל מה שמעניין אותי זה הביצוע האלמנטים ולא הנראות שלהן (מבחינתי שיהיו שמנות שמסוגלו לבצע את התרגילים בחינניות וזה עדיין יהיה יפה בעיניי אני לא בתחרות יופי)
4. היו כמה וכמה שאכזבו: ברנה, קיילה, ווגה, באומן ועוד כמה מקווה שעד אליפות ארה"ב הרמה תתייצב
&nbsp
5. אין על ביילס מבחינת אלמנטים וחינניות למרות שדיי נמאס לי אבל עדין היא מרשימה
6. גבי היא הסוס החזק שלי, אחד הדברים שקרו לקראת אולמפיאדת לונדון שהיא שידרגה משמעותית את האלמנטים שלה והעלת את דרגת הקושי בשנה אחת מקווה שהיא תהיה מסוגלת לעשות זאת בשביל אולי להתחרות מול ביילס
&nbsp
וניה דניס היא האכזבה הכי גדולה שלי גם דרגות הקושי לא עלו וגם ביצועים לא טובים בעעעע
יש סיבה לחכות לאליפות ארה"ב

למעלה