הסניוריות!!

trilliane

Well-known member
מנהל
מה הקשר לתחרות יופי? מדובר באסתטיקה בסיסית

אף אחת מהן לא מתקרבת להיות דוגמנית כך שזו לא הנקודה.
יש איזשהו רף שכבר כואב לי בעין, אם מדובר בבגד גוף זרחני או בשפתון בוהק שמשתלט על כל הפרצוף.
בשורה התחתונה זה ספורט שהאסתטיקה היא חלק ממנו (יש אפילו דרישות המעוגנות בחוקה), וכשמישהי מתבלטת לטובה או לרעה, זה משהו שתופס את העין (לפחות את זו שלי).

cubano1

New member
מה שהוא מנסה לומר

זה עניין של טעם.
אולי שפתון בוהק או בגד גוף זרחני זה עניין של אופנה
ובטח יש כמה שלא אהבו את הבגד של ביילי קי שאת אהבת, או שאהבו את של סקינר, שאת לא סבלת
ההתייחסות בחוקה היא לדברים אובייקטיביים, כמו תחתונים שמציצים מבגד הגוף, ולא לצבע הבגד או השפתון.
אני כמוך לא אוהב את ההתנצנצות של בגדי הגוף, וחושש שנגיע למצב של הריתמיקה

אבל זה באמת סובייקטיבי ביותר שייך לפן הרכילותי

trilliane

Well-known member
מנהל
כמובן; אבל אני באמת לא נותנת ציונים לכל פיפס

אלא מעירה רק כשמשהו יוצא דופן לכאן או לכאן. לא מסכימה איתך שזה "שייך לפן הרכילותי"; זה שייך לפן החזותי, האסתטי. גם הן הרי יודעות שרואים אותן, הן בוחרות מה ללבוש, איך להתאפר, איך להסתדר... מצלמים אותן וזה חלק מהעניין. גם אני שונאת את רוב בגדי הגוף המנוצנצים (גם לא את אלה של ההתעמלות האמנותית/רתמית) אבל לא ראית אותי מעירה על כך כי באמת אין טעם... זה חלק מהאופנה. אבל הוורוד הזרחני של סקינר פשוט שרף לי את הרשתית (זה לא היה קשור לנצנצים, הצבע מזעזע) וגם השפתונים הנוראיים של דאגלס ורייזמן (וגם MayTheBee הסכימה). מסוג הדברים שתוקפים לי את העין באופן שאני לא יכולה להתעלם ממנו... אז גם כשיש משהו שונה לטובה (למשל בגד הגוף של קי, שלא היה שגרתי) אני חשה צורך להחמיא.

zuxitani3

New member
לא רק אתה

גם אותי זה לא מעניין ואפילו מעצבן, כל ההערות האלה.
מזכיר לי את בת ה-4 שלי שכשהיא נורא רוצה להשתתף בשיחה ואין לה מה להגיד היא אומרת משהו על צבע או גודל של דברים.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לי מה להגיד, כולל צבע וגודל של דברים שקופצים לי לעין...

כל אחד ומה שמפריע לו.

zuxitani3

New member
כמה דברים שקראתי

או שטים דאגט אמר - אני כבר לא זוכרת מה מאיפה:
&nbsp
מגי ניקולס הרי נפצעה שנה שעברה בפן אם, המאמן שלה אמר שאחרי שמונה שבועות של פיזיותרפיה היא חזרה הרבה יותר חזקה וטובה ומסוגלת להתקדם, כאילו פתאום נפל לה האסימון.
קיילה רוס כנראה הייתה פצועה והקרסול שלה היה חבוש, אולי בגלל זה היא ויתרה על קפיצות וקורה, אבל אמרו שנראה שהייתה לה בעיה ב-GRIP. לא שזה משנה אבל יכול להיות שזה נלקח בחשבון בין יתר השיקולים. גם על מיקיילה סקינר אמרו שייתכן שהיא לא בקו הבריאות.
אשטון לוקליר חזרה מניתוח רציני בכתף.
לגבי הציונים - נראה לי שחלק היו גבוהים מאוד ממה שנראה באליפות עולם, אם משווים למה שראינו שנה שעברה. לא יודעת מה האובר סקורינג הזה משרת אבל מי שקיבלה ציונים ממש גבוהים כאן תקבל כנראה ציונים גבוהים גם באליפות העולם ביחס למתעמלות אחרות, אפילו אם לא כאלה גבוהים.

zuxitani3

New member
מישהו שמע משהו על נורה פלאטלי?

כל מה שאני מוצאת מעיד על זה שהיא הייתה אמורה להשתתף אתמול

zuxitani3

New member
מסתבר שנפצעה לפני וביטלה השתתפות, מקווה להשתתף בפי אנ ג'י

trilliane

Well-known member
מנהל

למעלה