הסעות,שלט ישוב ובית כנסת

על שלטים ובני אדם

אני שותפה לכל מילה של גל. אני חושבת שיש לחזק את ידם של אלה התורמים מכישרונם וזמנם למעננו ולמען הסביבה בה אנו חיים, ובגישה נכונה נצליח אף יותר.

חיכיתי חיכיתי ולא קיבלתי הסבר רציני

טוב, לא קיבלתי אף הסבר למה השלט לא מתאים, ובאמת שניסיתי לחשוב מה היתה הכוונה ובמי ולמה הוא פוגע...ולא מצאתי שום סיבה. וכמובן, דעתי נשארה כשהיתה מרגע שהשלט הוצב. הוא נהדר, מאוד מאוד מתאים לנוף ולאופי הישוב (בעיצובו בחומריו וכמובן בידיעה שיצרה אותו תמי המקסימה). והנשים הצועדות... נהדרות ! מפנות את תשומת הלב מהכניסה הלא גמורה (עוד קצת סבלנות, זו לא בעיה) ליצירתיות מבדחת ומהנה. הישוב מקסים וגם האנשים בו, והכניסה משקפת אותם. תמי תודה על החיוך שאת מעלה על שפתי רבים מאיתנו בהגיענו ובעוזבינו.

שגית רם

New member
נקודה למחשבה ...

בראשית רציתי להודות לתמי כשר על כך שבזכותה הכניסה לישוב שלנו היא מאוד מיוחדת. כל הכבוד על ההשקעה וכמובן על התוצאה היפה. אני כותבת לכם מהירהורי ליבי וסליחה מראש אם אני טועה... כשקראתי את ההודעה של סמדריקי, אמרתי לעצמי שההודעה הזאת מאוד מתלהמת וכתובה בסגנון מאוד בוטה ומבחינתי לא ראוייה לתגובה - אך ייתכן שבאמת יש מישהו ששלוש נקודות אלו מפריעות לו (הסעות, בית כנסת והכניסה ליישוב). עם הזמן כשלא הגיעה תגובתו, נטיתי יותר לחשוב שמאחורי ההודעה הזאת לא עומד אדם עם דעות מוצקות כי אם מישהו שעבר על כל הוויכוחים בפורום והחליט לרכז אותם בהודעה אחת על מנת "לחמם את הגזרה". חשבתי על תמי כשר ועל כל אותם מגיבים שמאוד כעסו ובצדק כשקראו את ההודעה ונראה לי שכדאי לנסות לא להיפגע מהודעות מסוג זה (בגלל הכוונה שעומדת מאחוריהן - שוב לדעתי) ופשוט לא להגיב להן, וזאת על מנת שלא נהפוך לפורום מתלהם אלא לפורום שיודע לפרגן וגם להעביר ביקורת בצורה מכובדת ובונה. שגית

../images/Emo82.gif../images/Emo24.gif|פרחאני חושבת שמספיק...

אני לא מכירה את "סמדריקי" אבל אני בטוחה שהדברים נכתבו ללא תשומת לב מספקת ,אפילו בהתלהבות ובשליפה רגעית ממש מהמותן .ככה לי זה נראה .אני נוטה לתת לכל אחד להינות מהספק. לא צריך להגזים בתגובות הכל כך חריפות.כדאי שנרגע כולנו, ניקח קצת אויר ,ונפסיק להפגע כל כך ,מכל דבר. תמי כשר אומנית מחוננת בפני עצמה יצרה שלט מדהים ביופיו, לטעמי,אבל אני בטוחה שאפילו היא לא חושבת שכל אנשי הישוב חייבים לאהוב אותו .הרוב אוהבים וזה מספיק . בואו נסלח קצת אחד לשני בלי להקריב קורבנות . ואני כותבת מתוך נסיון ... אז אפשר לאהוב את השלט ,להלחם על ההסעות מהישוב ,וגם לתרום לבית הכנסת.

סמדריקי

New member
ומאיפו להתחיל../images/Emo24.gif

הדברים נכתבו מתשומת לב מלאה לחלוטין ולא בשליפה רגעית היה ברור לי שיהיו תגובות כאלו מכיוון שאלו שחושבים כמוני לא מדברים מכיוון שהם חוששים מהתגובות,תמי אומנית מדהימה גם בעיני והפסלים מקסימים אבל השלט מאוד אנמי והיה נפלא לשפר אותו אנו לא מקריבים קורבנות ולא מעלים באש אלא מנסים להביא לידי מצב שסוף סוף אנשים יבינו את צרכי השני אני מוכנה לראות שלט שהוא לא לטעמי על מנת שיבנה בית כנסת ויהיו הסעות ,הפשרות תמיד קיימות אבל כפי שאת מבינה גם לגבי ההסעות ישנם התנגדויות מצד אנשים אחרים שלא ממש מעניין אותם כל עוד זה לא נוגע לילדיהם וכנ"ל גם חשיבות בניית בית הכנסת ולכן אל תספרו לי מה זה פשרות הלוואי והיינו ישוב מגובש אשר מבין שישנם צרכים מכל מיני סוגים וחשוב להגיע לפשרות על מנת ליצור אוירה נעימה הבעיה שישנם קומץ מסויים של אנשים שחשיבות הערכים ,האמונה ,והפירגון לא בראש חשיבותם והצדק בד"כ מונח אצלהם בלבד הסליחה היא אלוהית וכל אדם ללא יוצא מן הכלל צריך לדעת לסלוח בכנות לכן לסיכום מה הפשרה?

סמדריקי

New member
הזמן שלי יקר../images/Emo142.gif

ההודעה שלי לא מלהמת אלא תגובתכם מתלהמת ובוטה החנפנות ילדותית ולא לעניין כל עושה מלאכה מבורך בידיו ,אין זה אומר שכל העבודות מתאימות לאופי הישוב אני גרה בישוב מהיום הראשון שהקימו אותו ולא ברור לי למה אתם חושבים שאתם יודעים יותר תגובותיכם באשר הם גורמות ל"חימום הגיזרה" וגברתי שגית רם,הזמן שלי יקר ולא כל יום אני יושבת מהבוקר על האינטרנט וכותבת בפורום חיי מלאים בהמון עיסוקים נוספים הפורום בא לשרת את כלל הישוב ואם ישנם דברים שלא מוצאים חן בעיני קבוצה מסויימת זכותו לציין זאת אין זה אומר שבנואים אחרים אנו לא יודעים לפרגן ישנה קבוצה שכותבת באופן קבוע במייל כעיסוק יומי ולוקחת לה את הזכות בניהול ההתבטאות בפורום לידיעתך שגית עצם התגובה שלך את גורמת להתלהמות חבל לא זאת הכוונה דעותיי מאוד מוצקות ואף מוצדקות התגובה היא לאדם בוגר שזכותו הלגיטימית להגיב על דברים שאינם נראים לו אין קשר לפגיעה, חבל.........

מצטרפת לדברייך.

צודקת בכל מילה שלך. השלט יפה מאד ואינני יודעת מה הכוונה לשלט שלא מתאים לאופי היישוב כדברי מי שכתב. כל הכבוד לתמי והלוואי שיהיו עוד יוזמות ברוכות שכאלה. תחיה.

סמדריקי

New member
הרבה אהבה../images/Emo23.gif

כל אחד יכול לאהוב סגנון שמתאים ונראה בעניו אין זה אומר שאם אני יוצרת דבר מסויים וישנם רבים שלא אוהבבים אותו אני צריכה להפגע השלט יכול להראות מקסים אבל הוא לא תואם את אופי המקום הצבעים מאוד אנמייםואולי ניתן לשפר אותו ע"י קוסמטיקה כמו מסגרת יותר מתאימה או שינוי קל של צבעים אף אחד לא צריך להעלב אין לי בעיה אם הנשים המפוסלות לדעתי מדליק

ginats

New member
לגבי הכניסה ליישוב

הכניסה מרשימה ומיוחדת. כל מי שמגיע לראשונה אלינו ליישוב מקבל הנחיות כולל המשפט "כשתעבור שער פתוח ומשמאלו פסל של "שתי נשים שמנות" ושלט "כפר האורנים" - ברוך הבא! הרגע עברת את הקו הירוק..."

פסלים סביבתיים

בימים אלו אני מקבלת הצעות להמשך "קישוט" הישוב בעזרת התושבים: כדים צבעוניים שהתושבים יקשטו או קיר יחודי שאנו התושבים ניקח חלק בקישוטו, כל זאת כדי להמשיך וליפות את הישוב בטאץ' אישי (כמו הפסלים והשלט)שכל כך מוסיפים להרגשת המשפחתיות פה בישוב. פרטים על כך בהמשך.....

דינהשגב

New member
באיחור, אבל עוד תגובה על הפסלים..

מאז שהפסלים הוצבו - אין פעם אחת שביתי נועה לא שואלת , בנסיעה - 'מתי מגיעים לפסלים של תמי', ובודקת אם הם יהיו בצד של החלון שלה במכונית , או לא..... וגם השלט נהדר ! (וגם תמי - נהדרת.... :) )

למעלה