הספייס גירלז מגיעות להופעה בארץ! זה רשמי!!!

pinkdor

New member
הספייס גירלז מגיעות להופעה בארץ! זה רשמי!!!

ב-19 לפברואר הספייס גירלז מגיעות לארץ!!!!!!!!! כתוב באתר הרשמי שלהן: www.thespicegirls.com כתובת ישירה: http://www.thespicegirls.com/node/118

britmel

New member
../images/Emo51.gif

אני עדיין בשוק!!![: אני מקווה שהכל יסתדר :) אהעעעעע

Yarinv

New member
OMG../images/Emo2.gif

יש המון מדינות בעולם - איך הן הגיעו דווקא אלינו?

Drowned World

New member
לא נושם, עומד להתעלף ! חלומייייייייייייייי

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

סַבְתָא

New member
אתם צוחקים עלי!!!!!!!!

19 בפברואר! מלאני תחגוג בדיוק 7 שנים מהפעם האחרונה שהיא הייתה בישראל!! (לא שהיא, או בכלל מישהו מלבדנו יזכור את זה, אבל בכל זאת!) תקשיבו, אני מה זה צופה ביטול מטורף!!

סַבְתָא

New member
הייתי אופטימית לגבי בריאן אדאמס, זה לא עזר!

ואני משוכנעת שזה התבטל רק בגלל שהפצתי את זה כמו מטורפת בהתלהבות..... אז אני פשוט לא הולכת לדבר על זה עד יום לפני ההופעה!

סַבְתָא

New member
שיוו איזה כיף לראות באתר שכתוב ישראל תל אביב!

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עכשיו אני קולטת! רגע רגע רגע רגע רגע! איפה קונים כרטיסים?!?! זה יוצא יום שלישי, וחבר'ה, זה לא עוד הרבה זמן!!!!!!!!!!! שיווווווווווואוווווווו!!!!!!

britmel

New member
../images/Emo45.gif גאדדד אני לא מאמינההההה

הללוואי שלא יהיו בעיות אני אופטימית!!!![
i tell u waht i want waht i really really wat spiceeeee אהעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Drowned World

New member
תגידו ..

אתם חושבים שישראל נוספה מההצבעות שלנו? או שהן פשוט נזכרו שאנחנו קיימים והם עדיין חייבים לנו מהספייסוורלד טור חחח

morsp

New member
מה יוצא יום שלישי?

איפה באמת אפשר לקנות כרטיסים??

יווו באמת?

אבל אם זה היה נכון היו מפרסמים בחדשות ובעיתונים אם זה באמת מאיפה אפשר לקנות וכמה עולה כרטיס?

mbsgf

New member
ווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאואואואווהוה!

אני לא מאמין! מצטער שאני מגיב כמו פקאצה! אבל זה פשוט לא להאמין.. גם אם זה יתבטל או ידחה מסיבה כלשהי, עצם העובדה שהן הוסיפו אותנו לרשימת הוורלד טור זה מטורף! אני חוולללה על הבנות האלו!

mbsgf

New member
קבלו עדכון - ככל הנראה אין הופעה כזו..

מישהו פרץ לאתר והוסיף הופעות כאוות נפשו.

Drowned World

New member
אוויש נו איזה שטויות....

וגם עם כן היו כבר מורידים את זה ממזמן ... שמעתי את כל הממורמרים בדן דן זה ממש מפגר לחשוב ככה מי ירצה לפרוץ לאתר של הספייס גירלס

Drowned World

New member
../images/Emo2.gif איזה זנות...

איך נתנו לדבר כזה לקרות? כל האתר שלהן אבל השתבש עכשיו ...

למעלה