../images/Emo2.gif שלום,אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אההההההההההההההההההה יואוווווווווווווו איזה קטע הזוייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
הספייס גילרז באות לארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ועוד יותר הזוי ומפחיד - מלאני סי
הולכת להיות בארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ, אמאאאאאאאאאאאאאא ועכשיו שהוצאתי את ההלם שלי..אגיד שאני בשוק של החיים שלי. מה? הספייס גירלז בארץ
שמעתי וראיתי שחור בעיניים, כמעט נפלתי מהכיסא
פאק כאילו, הייתי ה- המעריצה שלהן הכי נהלבת במדינה בשנת 97 וכו'....הערצתי אותן בטירוף של החיים שלי, אין מילים...אתם לא מבינים מזה בכלל. פאקינד הערצה מטורפת של הלייפ, ואת מלאני סי..או זה סיפור ארוךךךךךךך ונוסטלגי, אלוהים ישמור אותי...מל סי מגיעה לארץ. פאקינג פאק, אחרי ..כמה שנים זה כבר?? 7 שנים שלא ראיתי אותה ושהגשמתי את החלום הענק של חיי לראות אותה בגודל טיבעי, היא שוב מגיעה לארץ והפעם, עם כל החבורה
די זה הזוי...הזוי...הזוי........אני חולמת? אהההההההההההההההה מלאני סיייייייייייייייייייייייייייי אני ככה כי פשוט אלוהים יודע איזה נוסטלגיותתתתתתתתת יש לי מהן, ממלאני, גדלתי על המוסיקה שלהן כמעט. בזבזתי איזה 8 שנים מהחיים שלי רק עליהן והייתי מטורפת, יותר ממטורפת. אמאל'ה, מלאני סי בארץ...אני בשוק. תהיתי שנים אח"כ אם היא תגיע לכאן שוב...אבל לא האמנתי...זה מפחיד כמעט לחשוב על זה...ח=ל=ו=ם. פייייייייייייי לזה באמת שלא ציפיתי
וואו
אוי מלאני, איזה זיכורנווווווווווווווווווווווווווות