הספייס גירלז מגיעות להופעה בארץ! זה רשמי!!!

morsp

New member
זהו...

ניסיתי להכנס כמה פעמים וזה לא נכנס ושזה כן נכנס תל אביב לא הופיע...

pinkdor

New member
אכן יש דיבורים על פריצה...

היתכן ופרצו לאתר והוסיפו יעדים לא נכונים, או יעדים שעדין לא אושרו, כולל ישראל. האתר הרשמי ירד כרגע לטובת עמוד פשוט המודיע על קניית הכרטיסים. ברגע שהאתר יחזור, נוכל לדעת האם התאריך של ישראל עדין שם או שמדובר בשקר.

סַבְתָא

New member
בו הו../images/Emo70.gif =(((

אבל... אולי... עכשיו כשהם יסדרו את האתר... הם יראו שמי שפרץ להם... הוסיף את ישראל... ויחשבו, 'וואו, איזה חולי נפש, הם פורצים כדי להוסיף תאריכים? אולי ממש אוהבים את הספייס שם בישראל?' ואז... הם יבואו בכל זאת? עומעומעומממ....

mbsgf

New member
נקודה חיובית בכל הסיפור הזה..

אני יודע שזה מעט מאכזב והכל (אחרי הכל, אני רצתי למשפחה שלי כמו אידיוט באותו הרגע שראיתי שהן באות לארץ וצרחתי "הספייס מגיעות לארץ, 11 שנה שאני מחכה לזה!"
) רציתי לומר לכם משהו נחמד שכן יצא מהאתר הרשמי. לפני כמה ימים העורכים של האתר עידכנו אותו והוסיפו שם תוספות כמו ביוגרפיה, לוח הופעות, בלוג ודיסקוגרפיה. ברשימת הסינגלים שבדיסקוגרפיה, תחת כל סינגל שיצא הופיע המיקום שלו במצעדים בעולם. להפתעתי ראיתי שהן רשמו שם גם את ישראל, וניתן לראות, למרות שאין מצעד רשמי של מכירות סינגלים בארץ, שרוב הסינגלים הגיעו בארץ למקום הראשון - והשאר, מקום 3, 7 ועוד.. אז זהו, סתם שתדעו.. כשהאתר המלא יעלה מחדש תגשו לשם ותראו את זה..

Music4Life

New member
../images/Emo2.gif שלום,אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אההההההההההההההההההה יואוווווווווווווו איזה קטע הזוייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הספייס גילרז באות לארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ועוד יותר הזוי ומפחיד - מלאני סי
הולכת להיות בארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ, אמאאאאאאאאאאאאאא
ועכשיו שהוצאתי את ההלם שלי..אגיד שאני בשוק של החיים שלי. מה? הספייס גירלז בארץ
שמעתי וראיתי שחור בעיניים, כמעט נפלתי מהכיסא
פאק כאילו, הייתי ה- המעריצה שלהן הכי נהלבת במדינה בשנת 97 וכו'....הערצתי אותן בטירוף של החיים שלי, אין מילים...אתם לא מבינים מזה בכלל. פאקינד הערצה מטורפת של הלייפ, ואת מלאני סי..או זה סיפור ארוךךךךךךך ונוסטלגי, אלוהים ישמור אותי...מל סי מגיעה לארץ. פאקינג פאק, אחרי ..כמה שנים זה כבר?? 7 שנים שלא ראיתי אותה ושהגשמתי את החלום הענק של חיי לראות אותה בגודל טיבעי, היא שוב מגיעה לארץ והפעם, עם כל החבורה
די זה הזוי...הזוי...הזוי........אני חולמת? אהההההההההההההההה מלאני סיייייייייייייייייייייייייייי אני ככה כי פשוט אלוהים יודע איזה נוסטלגיותתתתתתתתת יש לי מהן, ממלאני, גדלתי על המוסיקה שלהן כמעט. בזבזתי איזה 8 שנים מהחיים שלי רק עליהן והייתי מטורפת, יותר ממטורפת. אמאל'ה, מלאני סי בארץ...אני בשוק. תהיתי שנים אח"כ אם היא תגיע לכאן שוב...אבל לא האמנתי...זה מפחיד כמעט לחשוב על זה...ח=ל=ו=ם. פייייייייייייי לזה באמת שלא ציפיתי
וואו
אוי מלאני, איזה זיכורנווווווווווווווווווווווווווות

pinkdor

New member
הודעה חשובה: נכון לרגע זה- הספייס לא מגיעות.

נכון לרגע זה, הספייס לא מגיעות להופעה בארץ. האתר הרשמי חזר לקדמותו, העדכון על ההופעה של הספייס בישראל נמחק, כנראה שבאמת היה מדובר בפריצה. עוד חלום שמתנפץ... נכון לרגע זה הן לא מגיעות לישראל. אבל בואו נמתין בסבלנות ואולי עוד יצפו לנו הפתעות...

britmel

New member
../images/Emo10.gif :)

עצוב עצוב.. אבל אי אפשר לדעת.. אולי באמת הן יפתיעו אותנו...

actimel

New member
יופי גראנד דה פינאלה ליומיים מעצבנים בטירוף!

אז ככה... אחריי שנתקעתי לי עם הרכב וחיכיתי לגרר קרוב לשעתיים (יחד עם במבי) טוף זה מובן שכל היום השתפר שקראתי בפורום שהספייס באות לכאן
צעקתי כמו לוני טאק "הספייס באות לארץ" וכבר חשבתי לעצמי... יקר לקחת סוויטה במלון דיוויד אינטרקונטיננטל חחחחחחח ואפילו לעשות מפגש פורום אחרי ההופעה. וחפיף אחריי הכל מדובר כאן באירוע שקורה אחת לכמה שנים. אז תהיה סוויטה! ותעלה גם כמה שתעלה! רואים הופעה אכלים סושי וכמובן נכנסים לנוח בלי נסיעות מיותרות לירושלים ופקקים לת"א ובחזרה. רק מה... מאוד הציק לי העניין של התאריך (19 בפברואר) זה יותר מדיי צירוף מקרים... ההופעה של מלאני וזה גשום וקר ופארק הירקון. וכשראיתי את ההודעה שפרצו לתוך האתר הרשמי חשבתי לעצמי... שלא הולך אז כנראה שפשוט לא הולך! והמנוע הלך לו קפוט. זה גראנד דה פינאלה לאותו יום שבת 20.10.2007 ואחריי הכל אני מנסה לארגן קצת אופטימיות. העיקר להיות אדם בריא והכי חשוב מאושר... איזה כייף לי. יש מי שתמיד נותן לי עצות זהב

actimel

New member
וכייף לראות את כולכם...

זה באמת מה שעושה לי מצב רוח. הפורום שלנו מקסים

Music4Life

New member
../images/Emo31.gif מזה השטויות האלה?!

למה אמרתם שזה רישמי, וזה בטוח, שהיה כתוב באתר שלהן, וכל החגיגות אם יום אחרי זה פתאום מתבטל? זה לא רציני... תבדקו לפחות את המידע שאתם נותנים לפני שאתם כותבים אותו בפורום ומשמחים חצי מדינה קשה לי להאמין שהם כתבו באתר הרשמי של הספייס שיש הופעה בישראל ואחרי יום ביטלו את זה...ממש לא נראה לי הגיוני. תבדקו מידע לפני!

pinkdor

New member
המידע הופיע באתר הרשמי...

כשאני מציין רשמי, אני מציין זאת רק כאשר אני יודע שהמידע הגיע מהאתר הרשמי שלהן, והוא אכן הגיע משם. זה שהמידע התבטל נובע רק מהסיבה שלאתר הרשמי פרץ מישהו שעשה שם המון בלאגן ופירסם תאריכים שגויים, לא אשמתי ולא אשמת אף אחד מהגולשים. ונכון- זה אולי לא נראה הגיוני שזה היה רשום ויום אחרי זה ביטלו, אבל שוב- היה מדובר בפריצה, לא משהו שאני או אף אחד אחר יכולנו לדעת עד אשר האתר ירד והתוכן נמחק.

סַבְתָא

New member
התכוונת לא...

היא שאלה אם באמת על ההודעה שהן באות לארץ... אם הבנתי נכון. בכל אופן הן לא. אם למישהו עוד היה ספק...

למעלה