הספייס גירלז מתפרקות ומבטלות את המשך ההופעות!

pinkdor

New member
הספייס גירלז מתפרקות ומבטלות את המשך ההופעות!

המון זמן שלא כתבתי בפורום חדשות כי תמיד יש את אבישי שיכתוב דברים, ולפעמים פשוט אנשים לא מגיבים אז אני מרגיש שאין טעם... אבל זה מידע חשוב, אז אין מצב שאני לא מעדכן את אלה שעדיין לא שמעו. אז הנורא מכל קרה, טוב לא הנורא מכל, אבל עדיין.... הספייס גירלז מתפרקות שוב. בתחילת מסע ההופעות הבטיחו בנות הלהקה להגיע למקומות נוספים כגון אוסטרליה, ארגנטינה וכדומה. אמש הודיעו הבנות באתר כי מסע ההופעות יסתיים מוקדם משצפוי ושהן לא ימשיכו למדינות הנוספות שצויינו, כי יש להן מחויבויות בכל הקשר למשפחה והקריירה הפרטית. יש כאלה שטוענים שהן רצו להמשיך אבל מל סי איימה בלעזוב את הלהקה. בקיצר, הן מתפרקות וזה החודש האחרון להנות מהן יחד. ולאלה שעדיין מחפשים תקווה, בסוף הן כתבו ש"מי יודע מה יקרה בהמשך". אז האם הן מתפרקות לזמן קצר ויתאחדו שוב כדי להמשיך את מסע ההופעות? הזמן יגיד.

חבל...

חבל שיש להן כזאת הופעה מדהימה בידיים וכזה חרא ארגון... אני כבר לא מדברת על התקווה הפצפונת שאולי נזכה להופעה גם פה... אבל מדינות שהיו על הפרק וזה הובטח להן מההתחלה? אוסטרליה? סין? ארגנטינה? (ועוד) אלה לא ארצות נידחות עם 5 מעריצים... אלה ארצות עם דרישה מאסיבית לא פחות מאנגליה או ארה"ב... כל כך חבל ואפילו קצת מעצבן שבחרו לרכז את מרבית ההופעות באנגליה וארה"ב ככה ברצף אחת אחרי השנייה... הרי ניידות מארץ לארץ זו לא הבעיה... פשוט ארגון חרא ולא מתחשב... אני מניחה שההתחייבויות שלהן לא צצו מהיום למחר ככה שיכלו לארגן את זה טוב יותר ובמקום להוסיף עוד ועוד תאריכים לאנגליה וארה"ב להוסיף אותם לארצות אחרות... אני יכולה רק לתאר לעצמי כמה מעריצים כועסים ומאוכזבים מסתובבים להם אי שם ובצדק... אני מקווה שאם אכן יבוא פירוק בסוף החודש הוא יהיה זמני ושהן יחזרו לפצות את אלה שלא זכו להופעות... פשוט חבל שסיבוב הופעות שהוכרז כעולמי כביכול מסתכם ב-4 ארצות אם אני לא טועה.

ועוד משהו...

אני בטוחה שיש מעריצים שלא טסו לראות את אחת ההופעות רק כי הם חשבו שמתישהו הן אמורות להגיע גם אליהם... ככה שזה לא פייר כלפיהם, כי עכשיו אפילו אם הם ירצו לטוס הם כבר לא ימצאו כרטיסים אז הלכה ההזדמנות...

britmel

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך..

אבל מה זה השטויות שמל סי רצתה לעזוב מאיפה הבאת את זה...??? אני לא מאמינה לשמועה הזו... הן אמרו שהן החילטו לסיים את הטור ממחויובות אישיות 8 וללא קשר אם מישהי החליטה שלא מתאים לה.. ( מה שלא נשמע לי הגיוני במיוחד.., כי הן התאחדו מרצון לשמח את המעריצים שלהן..)

britmel

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך...

אבל מה זה השטויות שמל סי רצתה לעזוב מאיפה הבאת את זה...??? אני לא מאמינה לשמועה הזו... הן אמרו שהן החילטו לסיים את הטור ממחויובות אישיות וללא קשר אם מישהי החליטה שלא מתאים לה.. ( מה שלא נשמע לי הגיוני במיוחד.., כי הן התאחדו מרצון לשמח את המעריצים שלהן..)

ולי זה דווקא נשמע מאוד הגיוני.

היא הראשונה שהתנגדה לאיחוד. הייתה לי תמיד הרגשה שהיא לא רצתה את זה מלכתחילה. היא יצאה ענקית לדעתי בקטע הזה אם הפירוק בא ממנה... קראתי היום את ההקדשות שכל אחת מהבנות כתבה בדיסק למעריצים. האמת שזה היה נורא מרגש. זה נותן הרגשה שהם אשכרה התאחדו בשבילנו.

Drowned World

New member
יצאה גדולה?

יצאה ממש מעצבנת עם היא לא רצתה את זה מההתחלה בשביל מה היא התחילה?

pinkdor

New member
קשה להפנות כאן יד מאשימה...

אי אפשר לדעת מי באמת אשם בסיום המוקדם הזה, אולי באמת מל סי שלא רצתה להמשיך ואולי כולן לוקחות בהחלטה הזאת צד. מה שכן, גם אם זאת מל סי, חשוב לזכור שהיא הצטרפה לאיחוד הזה מסיבה שהיא לא רצתה להרוס את האיחוד מלהיות 5 בנות. היא לא הייתה מתאחדת אם האחרות לא היו רוצות. אין מה לעשות, היא בראש אחר לגמרי ולא בא לה, למרות שזה טיפשי, היא הרוויחה בתקופה הזאת יותר משהיא הרוויחה ב-5 שנים האחרונות. אבל התכנון היה עד פברואר, כבר בהתחלה. והן ידעו את זה, וכנראה שיצא שהן לא הספיקו ומל סי ראתה שזה ממשיך יותר מדי אז היא החליטה שזהו, שזה היה טוב לתקופה קצרה וזה הזמן לחזור לסולו. אבל המעריצים בחו"ל באטרף, אם תכנסו לדנדן תראו שאנשים פשוט שונאיםםם אותן. הן מעלים תמונות והודעות נעצה, זה פשוט מפחיד כמה הפורום נסער.

Drowned World

New member
לא יודע מה איתכם

אני מרגיש נבגד ממש נפגעתי מהן הפעם עם כבר איחוד ועם כבר מסע הופעות אז יאללה תנו מה שהבטחתם וזהו אף אחד לא ביקש ממכם להשאר עוד כמובן שכולם היו שמחים אילו זה היה קורה אבל לבטל הופעות באמצע מלאני סי פורשת? וואללה יופי עכשיו באמת התגלה הפרצוף האמיתי שלה אני מאוכזב ממנה בפרט.

pinkdor

New member
אני לא יודע אם...

להאמין לשמוע שמל סי זאת שהחליטה לפרוש, יש גם כאלה שאומרים ששני המל רצו בזה, אבל אני חושב שזה יותר בגלל שהן לא היו מאורגנות. הרי התכנון הראשוני היה כמה הופעות בלונדון, כמה הופעות באמריקה ולהמשיך הלאה. אבל הם עשו 20 הופעות בכל מקום כי הייתה דרישה ובסוף לא נשאר להן זמן לשאר המדינות שהובטח שיגיעו אליהן. בסה"כ המסע הופעות בהתחלה היה אמור להיות רק בדצמבר וינואר... וכן מעריצים מחו"ל גם מאוד מעוצבנים. אנשים ממש ממש התעצבנו, הם רוצים לארגן עצומה, חלקם רוצים לשרוף את כל הזכרונות של הלהקה. אנשים ממש עצבניים שם... הינה דוגמא למה שמישהו הכין בפורום....

jo83

New member
לא לאהמין!

אני לא מאמין כל זה קורה כל כך פתאום אומנם היו שמועות שאחרי ההופעה הן יתפרקו אבל חשבתי שזה קצת ימשך עוד זמן, למרות כל זה אני עדיין אוהב אותן ועדיין אשמע את המוזיקה שלהן, אם מל סי רוצה לפרוש אז אני דיי מאמין שזה הגיוני כי היא היחידה שלא רצתה לחזור מההתחלה מל בי אני מאמין שזה סתם שטויות! בכל מקרה לצעיר אני לא מאמין שנזכה לעוד ספייס גירלז בעתיד הקרוב והרחוק חבל...הן להקה מעולה וחבל שלא ממשכיות הלאה עם מוזיקה חדשה! כנראה סוף GIRL POWER2007!!! אכזבה טוטאלית..אבל שורה תחתונה אם הן רשמו מי יודע מה יהיה בעתיד זה נראה לי סתם אשלייה ושתם לתת ציפייה למעריצים

britmel

New member
קצת נסחפת.. לא נשאר להן זמן..???

פשוט הם באמת הפציצוו בהופעות בלונדון ובארה"ב והן אמרו שהן מתכננות להגיע לשאר המדינות בעולם.. המעריצים בחו"ל כועסים ובצדק אבל שירגעו... לשרוף דברים וכאלה למי אכפת..? זה הדברים שלהם.. בקיצור אוף זה באמת עצוב..
אבל היי הדיוידי יצא יותר מהר וכולנו נחרוש עליו בשמחה..

jo83

New member
מעניין אם יגידו את זה בחדשות היום או מחר?!

britmel

New member
אני בספק...

לא מדברים עליהן יותר מדי בחדשות.. לפחות לא פה בארץ...

jo83

New member
מה שאני לא מבין

זה למה כתוב באתר שלהן שאין לדעת מנה צופן העתיד? לפי דעתי זה שקר אחד גדול אבל נראה בטח הן יעשו מסיבת עיתוניאים להודעה הרישמית!

pinkdor

New member
תאמת, אני מעדיף שהן יפרדו וזהו

כאילו, למה להשאיר דף פתוח? עשיתם מופע פרידה, סיימו את המופע כמו שצריך ותפרדו. הם נתנו לכולם לחכות להם 7 שנים!! ועכשיו הן עושות את זה שוב... ולדעתי לא תהיה הודעה רשמית במסבית עיתונאים, הן פשוט לא עושות כלום כמו שצריך. דרך אגב, חשוב לציין שאני עדיין אוהב אותן ואת המוזיקה שלהן. אני לא כל כך מאוכזב כי מתאים להן לעשות את זה פשוט.

למעלה