הספירה לאחור
כדור שלג ענק דוהר לעברנו

sheep1972

New member
אז צלצלי למכבי ללא הפסקה

3555* או 1-700-50-53-53 ותבקשי את רשימת הפסיכולוגים באזור שלך, ואת לא צריכה אישור או שום דבר, פשוט לקבוע תור. בהצלחה!

תהיי חזקה ../images/Emo201.gif

נשמע בהחלט ימים לא קלים. אני יכולה להגיד גם מניסיון אישי שהנובולק (או איך שלא קוראים לזה) באמת איום ונורא. מצטרפת לאורן להמלצה לנסות לחזק את עצמך עם עזרה מקצועית כי זה נשמע תקופה בהחלט לא קלה ולא נראה שהיא נגמרת בקרוב, את חייבת להיות חזקה בשביל הבנות !

הוא דווקא מתוק וכו'.

ומהלתי לה במים . 10 סיסי היא מקבלת ביום והרופאה עוד אמרה : אי אפשר להתאפק, אי אפשר לעמוד בפניו, תראי שהיא תעשה! איזה תעשה ואיזה נעליים. רק מסכנה שלי החוקנים האלה ממש הרגו אותנו. איזה צרחות איזה בכי. מה לא עושים בשבילה, מלטפים, מחזיקים אותה ביד המון זמן בכדי שתרגע ותגיד מתי היא מוכנה וכו'. כלום לא עוזר רק מתחילים והיא מתכווצת בצורה מפחידה. אתמול חשבנו שהיא הולכת לאבד לנו הכרה מהבכי. אני מתמוטטת. אני הרוסה ממנה. היא מדברת איתי בטלפון והבטחתי לה שאנחנו נוסעות לת אביב לקנות הפתעות אבל היא מנסה שאבטיח לה שהרופא לא יבדוק אותה, אני לא יכולה לשקר לה - אני חייבת לה את האמת ואני מאוד מנסה להסביר לה שאסור לשמור קקי בבטן וזה לא טוב וכו'. מה עוד אני יכולה לעשות עבורה? אני מדברת איתה בטלפון ושאלת לשלומה והיא עונה לי : אוי אמא אני מ(אין ר')גישה הרבה יותר טוב את יודעת? הכל בכדי לשכנע אותי שאולי היום היא לא תעבור חוקן. ה' אני מתה - למה????????????????????????????

ירדני35

New member
לא יכולה לייעץ, הלוואי ויכולתי...בסוף החודש

אנחנו באילת לשבוע (מבינה שאתם משם) אם תהיי מעוניינת, נוכל להפגש ואולי גם לחזק אותך במעט או לפחות לשנות אוירה למספר שעות.

כן, הטעם לא נוראי, ההרגשה הנלווית אח"כ

היא הבעייתית. והאמת- שאני אפילו לא זוכרת אם הוא באמת עזר לי, אחרי פעם אחת פשוט זרקתי את הבקבוק. בכל אופן אני מאוד מזדהה, גם אני כילדה קטנה עברתי את כל הטיפולים האלה. אני מניחה שאתם כבר עושים את זה, אבל ליתר ביטחון אני אייעץ מנסיוני- אני כילדה (ועד היום האמת) לא אכלתי בכלל בננות, אפרסמונים ועוד דברים כאלה שלא מועילים לבעיות במערכת העיכול, בנוסף היו דוחפים לי גרנולה, עד כדי כך שלקח לי הרבה שנים להיות מסוגלת לאכול את זה שוב. ומנסיוני היום- הכי חשוב- המון המון המון מים, בלי סוף ! ושוב- מחזיקה אצבעות להחלמה מהירה וקלה !

gavriel7

New member
מחזקת אותך שתשאבי את הכוחות האלה

למען הבנות שלך ולמענך לא פחות חשוב - את הדבק שמחזיק את המשפחה, את חייבת להתאושש. אני יודעת שקשה לך אבל מחזיקה לכם אצבעות שהכל בסופו של דבר יסתדר

שולחת המון ../images/Emo24.gif ואת חיבת

גם לטפל בעצמך. את לא שולית ואם לא יהיה לך כח, לא תוכלי להיות שם בשביל הבנות. אם את מרגישה שלדבר עם פסיכולוג יעזור לך- אז תגשי דחוף! חבל על כל יום נוסף של סבל. מקווה שהסיוט שלכם יעבור בקרוב. חבל שלא יכולה לעזור יותר.

תודה , מקווה שזה יעבור מעלינו, הכליות שלי

מתפוצצות מהמתח. העניים שלי שרופות מהבכי והעייפות. אני חושבת שכבר ארבעה ימים אני לא ישנה. מרגישה שאני מהלכת בתוך חלום ארוך ומייגע ואני לא מצליחה להתעורר ממנו. קבלתי כמה הצעות המסרים, אשתדל ליישם אותם בזמן שהותי בתל אביב.

למעלה