הספקי החורף האחרון
L lerekh New member 31/5/06 #7 יש לי הרבה הערכה למישהי שיש לה כל-כך הרבה סבלנות כמו שלך. להתחיל פרויקט כמו השמיכה המהממת הזו ולעבוד את עבודת הנמלים הזו - אני פשוט מסירה בפניך את הכובע. התוצאות בהחלט מדהימות!
יש לי הרבה הערכה למישהי שיש לה כל-כך הרבה סבלנות כמו שלך. להתחיל פרויקט כמו השמיכה המהממת הזו ולעבוד את עבודת הנמלים הזו - אני פשוט מסירה בפניך את הכובע. התוצאות בהחלט מדהימות!
G girit New member 31/5/06 #16 יש רעיונות לסיום - למרות שכבר השקעת השקעתי המון עבודה, גם התפירה לקחה הרבה.
G girit New member 31/5/06 #19 6 עיני שרשרת + 3 שורות צבעוניות ושורה אחת לבנה השמיכה היא 16 ריבועים על 12 ריבועים שזה בגודל של ציפה רגילה 1.20 על 1.80
6 עיני שרשרת + 3 שורות צבעוניות ושורה אחת לבנה השמיכה היא 16 ריבועים על 12 ריבועים שזה בגודל של ציפה רגילה 1.20 על 1.80
I iris3111 New member 31/5/06 #21 ספי הינה ריבוע פשט מתאים לשמיכה בנוגע לצבעים אפשא לשחק כל שורה או שתי שורות והמיסביב צבע אחיד לכל השמיכה למטה תמונה שלו בהצלחה. לפי קצב השריגה שלך את תסיימי לפני
ספי הינה ריבוע פשט מתאים לשמיכה בנוגע לצבעים אפשא לשחק כל שורה או שתי שורות והמיסביב צבע אחיד לכל השמיכה למטה תמונה שלו בהצלחה. לפי קצב השריגה שלך את תסיימי לפני