הספקי החורף האחרון

iris3111

New member
וספי אתן לך אתגראוהבת נכון?

תיסתכלי על השמיכה הזו. בעקרון מאותו ריבוע רק שאת מגדילה את ההיקף שלו. שימי לב זה לא פשוט עמו שזה ניראה. צריך הרבה חישובים ומדידות אבל התוצאה מצאה חן ביעיני. אני בנתיים הולכת על פשוט ומוכר ריבועים שווים. צריכה קצת אומץ לעבודה כזו גדולה. בכל אופן יקירתי שיהיה לך בהצלחה ו....רוצה ליראות תוצאה

iris3111

New member
ספי אופסי שכחתי הינה אני מצרפת את

התמונה סליחה ... הגיל עוד מעט מחליפה קידומת חה חה חה

iris3111

New member
ספי הילה 10 עשתה משהו בסיגנון לבת

שלה. ראיתי את זה במציאות זה מקסים. היא עשתה את השמיכה מחוטי כותנה. היא גם הראתה כאן בפורום ליפני זמן מה.

איריס - בלילה בלילה ../images/Emo13.gif ישבתי מול

מלא מלא מלא שאריות צמר ממש קטנות וחשבתי מה לעשות איתן כי הם לא מספיקות לריבועים גדולים ואמרתי לעצמי שאני אעשה כל מיני גדלים ואחבר........... זה מה שנקרא בינגו
יש לי כבר 7 ריבועים בכל מיני גדלים........... וגם תיק ריבוע שהפך לתיק משולש................. בקיצור מניה של ריבועים נפל עלי.........

iris3111

New member
למה לא? יש תקופותשל עיגולים יש

מודה של גוונים אז מותר דם תקופת הריבועים אבל לא ראש מרובע. את החוטים הצמרים הקטנים שימי באמצע והמשיכי לחלק לפי ראות עינייך בגדלים. הייתי מציעה לך חבור כולם באותו הצבע וזה כבר מעמיד קושי של חישוב. מאוד יפה כאשר יש מכנה משותף צבע סופי . עשי דוגמית ותיראי. וכמו שאמרתי את תסיימי לפני.....בהצלחה. ואם צריכה עזרה אנחנו כאן בכייף.

iris3111

New member
ספי אני עונה בהפסקות בין כביסה כלים

בישול...... לא חסר בכל פעם שואבת עוד קצת כוח מהפורום וממשיכה..... בכל אופן ברגע שאת יודעת ליקרוא תרשים הכל נעשה יותר קל ואם יושבים לידך ומראים לך עוד יותר קל. בנתיים התחלת עם הריבועים והתיקים בהצלחה לך יקירתי אגב מהריבועים של השמיכה אפשרי להרכיב גם תיקים מרובעים ומלבניים וכיד הדימיון הטובה עליך.... ויש עליך רעיונות את זה כבר הוכחת.......

iris3111

New member
ספי הינה עוד השראה קטנה לשמיכה

מישהיא הציגה את זה פעם בקומונה מיצטערת שלא זוכרת מי.

אלמוג205

New member
זוהי עבודה שלי../images/Emo70.gif

מחמיא לי מאוד ששמרת אותה. תודה. מנסה להעלות שוב אולי אצליח הפעם להעלות באיכות טובה יותר

היא כל כך מדהימה השמיכה

שמיד הוצאתי את מה שיש לי והמשכתי לסרוג במרץ . עד עכשיו נוספו עוד 2 ריבועים והיא גדלה וגדלה. אני בהחלט מתכוונת להמשיך עד שאסיים אותה. תודה רבה לך. הנה לי פרוייקט עד החורף הבא.

iris3111

New member
כל הכבוד לך עבודת נמלים. זה רק

מראה לי שהדרך שלי עוד ארוכה.... אהבתי את כל העבודו.

leah1010

New member
וואוו, איזו עבודה מושקעת בשמיכה

אפשר להבין שזה לקח הרבה זמן. אני סורגת עכשיו וילון בגובה חצי חלון סלוני וזה לוקח לי "קצת זמן" במסרגה אחת אז בודאי לעשות את כל הריבועים האלה בהחלט לוקח זמן כל הכבוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאה

למעלה