הספק אדיר ביום כיפורים אחד.

עינתפ

New member
הספק אדיר ביום כיפורים אחד.

צבעתי חדר שלם (חדר ילדים) בוואש ירוק חלק תחתון צהבהב. עשיתי תבליט של אפרוחים שאותם צבעתי באפרסק. יצא מהמם, רק חבל שאין לי תמונות. מובייל שעשיתי מדאס וזה בזכות מישהי בפורום שסליחה שאני לא זוכרת את שמך. שהסבירה לי. - תודה! אז מהמוביל יש תמונות והנה הן.

lilachh

New member
מקסים ../images/Emo171.gif

עשית לי חשק לנסות גם אני בדרך כלל נמנעת מעבודה עם דאס אבל אולי הגיע הזמן לחזור לכך שיהיה יום נפלא לילך

natali_rh

New member
וואו, כל הכבוד....

כודם כל עבודות יפות אהבתי. עכשיו אני יכולה להתוודות שגם אני היתי עסוקה כל הכיפור בהכנות למזרע-תמונות בקרוב.

bis fd

New member
מקסים

הכנתי מובילים לבחוץ עשית לי חשק להכין גם לחדרים

dili

New member
ואם כבר, אז שאלה...

אני רגילה לראות מוביילים על חוט דייגים, באיזה חוט השתמשת? וכמובן איפה קנית?

עינתפ

New member
לגבי הקניות. בדיוק אמרתי לבעלת

החנות בה אני קונה (ברמת ישי בקניון) שאת המשכורת החודשית גמרתי אצלה. לגבי החוט- לא יודעת איך קוראים לו אבל אנסה לתאר אותו. הוא חוט שחור שעליו יש ליפוף של חוט ריקמה. אני בחרתי בחוט בצבע סגול כהה. אבל יש שלל של צבעים. זה מגיע באורך אחיד ( מטר)- עולה בסביבות 3 ש"ח.

ShirYaki

New member
בעיה מאוד מוכרת וכאובה

בנושא המשכורת החודשית שמועברת כמעט ישירות לחנויות אומנות... תחביב יקר

michal24

New member
אשמח אם תעבירי את ההדרכה הלאה :)

מה עושים ואיך ? הבנתי כבר שתריך דאס, הבנתי גם שיש שני סוגים, קל וכבד, באיזה משתמשים לצורות למובייל ? אני בכלל לא מכירה דאס, אז לא יודעת - צריך לשרוף את זה או משהו ? וגם - עם איזה סוג צבעים צובעים ? בקיצור - למישהי שנורא רוצה לךעשות גם ולא מכירה - מה כדאי לקנות (בהנחה שאין לה כלום בבית...) תודה מיכל

עינתפ

New member
מיכל, אין לי שמץ של מושג איזה

דאס קניתי. קניתי באריזה לבנה פשוט רשום דאס. את לפי ההוראות צריך לעבוד בידים רטובות ללוש ולעצב את הצורה. יש לתת ליבוש לפחות 24 שעות. אני נתתי ליבוש חצי יום בשמש של אתמול והפכתי את הצדדים כל פעם. צבעים - השתמשתי במגוון הצבעים האקרילים שיש לי. ללא צורך בשריפה וכו´... עוד משהו את החורים צריך לעשות עם קיסם או מקל עץ לברבקיו ולבדוק שבזמן ההשחלה שאותו אובייקט לא איבד את הצורה. בהצלחה.

michal24

New member
אז דאס קניתי, עכשיו 2 שאלות :

1. יש לך רעיון איפה אני משיגה תבניות, אם אני אחליט שנורא בא לי ? 2. האם אפשר לצבוע עם עוד סוגי צבעים חוץ מאקרילים (אני ממש לא מבינה בתחום, מה עם גואש/צבעי מים/עץ)? הרבה תודה מיכל

תבניות או לא להיות ../images/Emo8.gif

ניתן להשתמש עם השבלונות של העוגיות. ירח וכוכבים יכולים להיות התחלה נפלאה למובייל למשל. אני מניחה שניתן להשתמש עם צבעי גואש >לצבעי האקריל יש מגוון רחב יותר של צבעים< צבעי המים יתנו גוון שקוף משו וצבעי עץ טרם ניסיתי. וכמובן שרצוי למרוח לכה מעל.

ShirYaki

New member
בחנויות של ציוד אומנות או בחנויות

של עזרים לגני ילדים

ayelet i

New member
יצא ממש יפה!

גם חדר הילדים נשמע משהו - יהיו תמונות?.....

dili

New member
עינת לגבי תבליט האפרוחים

האם עשית את זה עם שבלונות? איזה מן שבלונות ואיפה אפשר למצוא אותן? באיזה חומר השתמשת לתבליט? אפשר גם עם שפכטל?

למעלה