הספר
או הסרט- מה עדיף
?

john1987

New member
לכל המגיבים

[דבר ראשון - סקר אמריקאי קובע שמחצית מקוראי הארי הם מעל גיל 40. תחשבו כמה מעל גיל 18... - מתוך עולם הכתיבה אני מעיד שרוב קוראי ספרי הילדים לגילאים שונים הם מבוגרים. למה? כובע.] ראיתי שיש כאן תגובות רבות של חובבי הארי. נחשו מה? אתם לא לבד. יש פורום בדיוק בשבילכם, הארי פוטר לבוגרים (קישור מצורף) שלהיפך מהפורומים הקיימים דוגל באיכות דיון והתעמקות ספרותית בספרים. כבר כמה קהילה מגובשת וגדלה. סליחה על ההתערבות בפורום - אבל בשבילי הארי וספרות תמיד יהיו מילים נרדפות.

wranger

New member
ספר! ספר! ספר!

באופן אישי, היות וילדים עדיין אין, אני מעדיף לתת לדמיון שלי להשתולל מאשר לדעת איך הכל נראה בדמיון של מישהו אחר.

חזי1234

New member
הספר!!!

בתור מכורה לספרים של הארי פוטר, הסרט ( היחיד שראיתי) היה גרוע ומשעמם לא העביר אפילו לא רבע מהקסם שבספר.

חוטהשני

New member
הספר תמיד עדיף ../images/Emo63.gif בעבר לא אהבתי לראות סרט שקראתי את הספר שלו- כי הסרט ממש קלקל לי את הקריאה ואת הדמיון ../images/Emo10.gif בשנים האחרונות שמתי לב ../images/Emo23.gif שכבר לא משנה לי אם אני רואה סרט שמעוות את הספר- אם הסרט יפה, יתכן וגם אני אהנה ממנו.. אני 'נכנסת' למימד בו צולם הסרט ומבינה למה שכתבו אותו באופן מסויים - וזורמת עם מה שיש בסרט ../images/Emo8.gif |טי-וי||טיוי|

למעלה