הסקרים מנבאים לקדימה הצלחה רבה

הסקרים מנבאים לקדימה הצלחה רבה

ובכ"ז אני מעט חושש . חושש מהסיבה הפשוטה , ברגע שכולם חושבים "הנצחון נמצא בכיס" הם פועלים ומשתדלים פחות . כשחטאתי בעשייה פוליטית (לצערי) , לימדו אותי דבר חכם : " את הכסף לא סופרים במדרגות " !!!! הנצחון מובטח רק אחרי שהקלפיות נסגרו והתוצאות פורסמו . עד אז אסור לחיות על זרי דפנה , צריך לעבוד , לפרסם , ליחצן ולהביע את עמדות התנועה בכל מקום מול כל קהל אפשרי כאשר המטרה העיקרית היא , העברת המסרים לקהל גדול עד כמה שניתן . חשוב לזכור שלא ללכת שבי אחרי הסקרים , אלה חשוב שיאמרו למען המורל אבל בשום פנים ואופן שלא יאפשרו להגיע לידי שאננות .

למה לחשוש התגוננות?

הרי הניצחון מונח כבר בכיס שלכם. ראינו כבר את השינוי של שינוי, יותר עוני, יותר מצוקה, יותר פשע, יותר עולם תחתון, יותר שחיתות שלא נראתה כמוה מעולם המדינה שלנו, יותר פערים, ואם יורשה לי לאמר, בלתי נתפסים, בין עניים לעשירים מבכל מדינות המערב, יותר ילדים רעבים, יותר קשישים רעבים, יותר חולים ועומס בבתי החולים, יותר עובדים שעובדים מצאת החמה ועד צאת הנשמה שמשתכרים משכורות רעב, יותר גמלאים שלא מקבלים את הגמלאות המגיעות להן שבשבילן הם עבדו כל חייהם, יותר בעלי הון מושחתים שמנציל את עובדיהם וגורפים הון לחשבונות הבנק שלהם, יותר מתים בתאונות דרכים, יותר נרצחים ואפילו שופט אחד ביניהם, יותר מסוממים ונרקומנים, יותר מיואשים, יותר מדוכאים, יותר אפאטים, או בקיצור: הכל יותר, חוץ ממה שצריך. זה השינוי של שינוי, וקדימה היא המקבילה שלה, כך שמעניין מה צפוי לכולנו אם קדימה תיבחר חס וחלילה להנהיג את המדינה...

אני תמיד מלמדה ידידי , לעולם לא

לזלזל באף יריב , פוליטי או אחר . "אתה עולה לזירה , תן את המיטב מבחינתך גם אם אתה בטוח במאת האחוזים שתנצח . כל עוד לא ניצחת הקרב אינו מונח בכיסך " . זה נכון "בזירה" , זה נכון בקרב וזה נכון גם בבחירות . כפי שאתה בטח כבר יודע או שמת לב , אני עושה את הצעד מטעמים אידיאולוגיים בלבד , אני בהחלט סבור כי קדימה תנהיג את המדינה "קדימה" (במיוחד שהייתי איש ליכוד לאורך כל שנות חיי ) . "קדימה" היא מבחינתי תקווה לאיכות חיים טובה יותר בישראל , המפלגות האחרות כבר הוכיחו את אוזלת ידם ידידי בכל תחום ותחום בחיים כאן בישראל . קבוצת האנשים שחברה יחד לקדימה היא איכותית , פעילה , מקצועית וראויה . עניין החשש מגיע מפני שאיני מעוניין שכולם יאמר "אנחנו כבר מנצחים למה לעבוד . הניצחון מובטח " . מבחינתי הניצחון מובטח רק כשעובדים וקשה ע"מ להשיגו וכך ראוי שיהיה . עד גמר הבחירות והצגת התוצאות יש לעבוד וקשה . שבוע טוב והמשך יום מהנה לך ולכולם

הכל טוב ויפה ידידי, חוץ ממשפט אחד

ואולי בעצם שני משפטים בדבריך... "קבוצת האנשים שחברה יחד לקדימה היא איכותית , פעילה , מקצועית וראויה." הרי אפילו אתה יודע שזה קשקוש בלבוש המשפט הזה. ו"קדימה תנהיג את המדינה "קדימה" את זה אנחנו עוד נחיה ונראה ידידי, את זה אנחנו עוד נחיה ונראה.

bhnadav

New member
זה ממש לא קשקוש.

אני לא מוצא במפלגות אחרות מועמדים שאני יותר מעריך מאשר האנשים שבמפלגת קדימה - אהוד אולמרט, ציפי לבני, אבי דיכטר, שאול מופז, מאיר שטרית, פרופ' אוריאל רייכמן, שמעון פרס, מרינה סולודקין, זאב בוים, אברהם הירשזון, רוני בר-און, רונית תירוש ונוספים. אלה אנשים עם תוצאות מוכחות. אלה אנשים שאני יכול לסמוך עליהם כהנהגת המדינה.

מלבד ציפי לבני ואולי אבי דיכטר

אף אחד מהאנשים שציינת, ואני כבר לא מדבר על אלה שלא ציינת והעדפת לקרוא להם "נוספים", אינו אדם ראוי שהייתי רוצה להפקיד את המדינה בידיו. וכבר אמרתי לך, ציפי לבני עם כל כמה שאני מעריך אותה, אינה מצדיקה בכדי שאתן את קולי למפלגה כל כך מושחתת, לא דמוקרטית, ובעיקר אופורטוניסטיתף כמו מפלגת קדימה.

bhnadav

New member
הכל בא מפרשנות אישית שלך,

כך שאין לי מה לעשות נגדה. אופורטוניסטית? אלה אנשים עם דרך ואמונה. לא דמוקרטית? זו מפלגה שרק כרגע קמה. כשיש מפלגה של 3 מועמדים היא לא "דיקטטורית"? אז פה מדובר במפלגה שמועמדת לקבל הרבה יותר כי הציבור הולך איתה. מושחתת? אני לא רואה אף אחד מואשם או בכלא, וגם אם יש מישהו כזה - בשביל זה יש מערכת משפטית, וזה חל על כל המפלגות.

דרך ואמונה? הצחקת אותי

הרי אפילו אני כותב מנהל הפורום עדיין לא יודע מהי הדרך בזאת והאמונה הזאת, כך שעל איזו דרך ואמונה אתה מדבר איתי? אתה יודע בכלל מהי הדרך? או שבדיוק כמו בסיפור בגדי המלך החדשים, אם כולם טוענים שהם רואים את הבגדים החדשים של המלך העירום, מפחד שלא יחשבו אותם לטיפשים חס וחלילה, אז גם אתה מצטרף למקהלה, מבלי לראות שום דבר...

bhnadav

New member
../images/Emo26.gif

בתחום המדיני - http://www.kadimasharon.co.il/15-he/peula.aspx בהשקפת העולם הכללית - הצורף לראות מרכז שפוי ורציונלי שיוכל להוביל את ישראל למהלכים נכונים ולהישגים. בשאר התחומים - המצע מתגבש ע"י חברי התנועה.

אתה לא מפסיק להצחיק אותי

הרי ברור לך שעם מצע מדיני בלבד אי אפשר להקים ממשלה ולנהל מדינה, יש פה גם עם שאותו צריך לקחת בחשבון...

bhnadav

New member
אז מה אתה רוצה בדיוק?!

הרי אמרתי לך שתנועת קדימה עובדת על מצעה המלא, בדיוק כמו המפלגה המהוללת שלך שתפתח את הקמפיין שלה רק ב-18 ושמאז נראה אותה מגיע ל-61 מנדטים בסקרים ועושה פה מהפכה קומוניסטית שתחריב את המדינה, לא?

יש הבדל ענק בין המפלגה שלי לשלך

קודם כל נתחיל עם זה שהמפלגה שלי קיימת במציאות, בעוד שלך קיימת רק המציאות וירטואלית. למפלגה שלי יש גופים ומוסדות דמוקרטים, בעוד שלבועה הוירטואלית שלך אין שום דבר, שלא לדבר על דמוקרטי. המפלגה שלי מחכה קודם שיהיו הפריימריז לפני שתוכל להציג את מצעה הכולל, ולמה בדיוק מחכה המפלגה הוירטואלית שלך? לבואו של המשיח? אין סיכוי שהוא יבוא.
ואגב המפלגה שלי רחוקה מלהיות קומוניסטית, שכן קומוניזם לא מאמין בשוק חופשי ובחופש הבחירה, אפילו לא בדמוקרטיה, ואילו מפלגת העבודה המחודשת בראשות היו''ר החדש שלה עמיר פרץ, מאמינים בכל זה, ומלבד זאת הרי כבר הסברתי לך, חזור והסבר, שיש הבדל עצום בין קומוניזם לסוציאל דמוקרטיה, אבל נראה לי שבראש כמו שלך ההבדל הזה לא נקלט. אבל אני לא דואג, מפני שגם בראשך ההבדל הזה ייקלט, לאחר שמפלגת העבודה המחודשת תעלה לשלטון ותוכיח לך ולכולם מה פירוש "סוציאל דמוקרטיה", אולי אז תבינו כמה טיפשים וחסרי הצדקה הייתם שלא הצבעתם לעבודה, שכן אז תבינו גם אתם שאנחנו פועלים לטובתכם ולא לרעתכם, כפי שמתכוונת לעשות קדימה...

תומרס1

New member
מה אתה מקשקש?

נכון שעדיין אין מוסדות למפלגה וזה גם ברור מה הסיבה לכך.. זו מפלגה חדשה שעוד רק התחילה את דרכה. לזה אתה לא צריך לדאוג. יהיו מוסדות למפלגה וגם גופים פעילים.. וכמו שכבר נאמר המצע של קדימה יפורסם במלואו. אתה כל הזמן מדבר על מפלגת העבודה המחודשת.. תסלח לי אבל אין שום דבר חדש במפלגה האבודה שלכם. סיסמאות חדשות יש בשפע אבל הכל רקוב כמו שהיה תמיד וכולנו נראה זאת לאחר הבחירות שעמיר פרץ יפסיד ויהיה אולי יו"ר האופוזיציה ואז כולם ישלפו את הסכינים החדות שלהם שכרגע אורבים בפינה ומחכים לזה.. ואני באמת לא מבין מה אתה רוצה אתה כל הזמן חוזר על עצמך שוב ושוב וכותב אותו דבר בדיוק שום דבר חדש. הכל סיסמאות מטופשות..

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הרי לכל מפלגה חדשה שמוקמת אין "מוסדות". במקרה הזה, אנו נתקלים בתופעה יוצאת דופן של תנועה חדשה שזוכה לאמון עצום מהציבור, כשהדבר מתבטא גם בסקרים. אם זו הייתה מפלגה שהקים איזה חבר מועצה בירוחם, גם היית אומר שאין לה מוסדות? אז מה אם אין מוסדות כרגע, זה אומר שמוסדות דפוקים כמו שיש בליכוד ובעבודה עדיפים על האין מוסד הזה? נו באמת.

כשתדע מה המפלגה שלך מייצגת

אז אולי יהיה לך קייס נגדי או נגד כל אחד ממפלגה אחרת, אבל כל עוד אפילו אתה מודה שאינך יודע למה אתה מצביע לבועה הוירטואלית הזאת, תשאל את עצמך מה אתה מקשקש?

vantan

New member
המפלגה שלך דומה למאפיה של כמה

משפחות הנקראות 'מחנות': מחנה פרץ, מחנה פואד, מחנה וילנאי, עד לא מזמן מחנה פרס שוילנאי רצה להיות שר הביטחון שלו (
) - וערב רב של קומוניסטים ושמאלנים מטורפים כמו יחימוביץ', יוסי שוורץ, המסית האנטי-ציוני והאנטישמי טרטקובר ודמויות מהסוג הזה. ועל הקמפיין המטומטם שלכם מדבר עכשו, ובגדול, מי שאמור לדעת: מוטי מורל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3200739,00.html

מורל הוא סוס טרויאני של טומי לפיד

וברוך שפטרנו ממנו, בדיוק כפי שברוך שפטרנו מפרס וחבריו, שלא הובילו אותנו לשום דבר וקיבעו את המפלגה שלנו לחסות בצילו של שרון לנצח נצחים.

vantan

New member
עוד מעט תגיד ברוך שפטרנו מהמצביעים

ותישאר בסוף עם הפרץ שלך, עם שחימוביץ ועם יוסי שוורץ. פואד וחבורתו, ברק ומחנהו ווילנאי ואנשיו ידאגו לכם כבר לאחר התבוסה.
שירי וייצמן, הרוטויילר של ברק, כבר נכנס לכנסת והוא ימרר לכם את החיים.

למעלה