הסקרים מנבאים לקדימה הצלחה רבה

../images/Emo13.gif תגיד אתה תמיד מתעלם מאתגר ?

כבר בניתי על ארוחה על חשבונך , נו אחרי הבחירות שקדימה תנצח כנראה אצא לחגוג על חשבוני כי אתה לא מוכן להמר , יש לך סיבות טובות
לא נורא נו . ועכשיו לעניין , כן אנשי קדימה כולם ראויים בעלי רקע וניסיון במי נתחיל ? אז ככה : אהוד אולמרט מי שעומד להיות ראש הממשלה הבא : כיהן בתפקידים רבים ומגוונים כגון - שר הפנים , שר האוצר , שר המשפטים , שר המשרד לתעשיה , שר הבריאות . בכל אחד ואחד מהתפקידים עשה מהלכים מוצלחים . כמו כן היה ראש עיריית ירושלים והצליח במקום בו רבים וטובים אחרים לא , התמודד מול טדי קולק האגדי וניצח . הביא את ירושלים לתודעת העולם , פיתח את התעשייה במיוחד בתחום ההייטק , סלל כבישים בירושלים כפי שמעולם לא זכתה העיר לתקופת פיתוח לפניו (אל תתווכח עם העובדות אני עוצר אותך כבר קודם פשוט תיגש לירושלים ותשווה מצאי והתפתחות לפני ואחרי אולמרט ) , מוקדי בילוי (אפילו התל אביבים מגיעים לבלות בירושלים ) , חיי לילה תוססים (דבר שלא היה קדוגמאתו בשום תקופה קודמת ) , שילובם של חילוניים ודתיים בעשייה בירושלים (מי שהצליח יותר מכל עם האוכלוסיה הדתית ונתמך על ידה היה אולמרט !!! ) , שילובם של ערביי ירושלים בעשייה ופיתוח עד כמה שניתן תקציבית גם במזרח ירושלים . להמשיך ? ציפי ליבני : שרת המשפטים אולי הראויה ביותר בישראל , מי שללא חת דבקה בעקרונותיה גם אם לא "אהבו " אותם , עמדה בגאון מול כל הצמרת המשפטית בישראל בתחום מינוי השופטים לבית הדין הגבוה לצדק תוך הקפדה על שמם ויוקרתם של חברי בית המשפט , שרת העלייה והקליטה שירתה בתפקידים ציבוריים וממלכתיים עוד טרם החלה את חייה הפוליטיים . מי שיזמה לא מעט מהלכים והייתה יד ימינו של ראש הממשלה שרון לאורך כל תקופת כהונתו כראש ממשלה . להמשיך ? אבי דיכטר : בוגר יחידה מיוחדת של צה"ל , מילה תפקידי רוחב ומי שכיהן באחת התקופות הקשות ביותר בישראל כראש שירותי הביטחון ויודעי דבר אומרים שבהצלחה וחוכמה רבה . להמשיך ? גדעון עזרא : השר לביטחון פנים , מי שללא מורא בחר להקים ועדות חקירה שיחקרו את מוסד המשטרה בישראל , מי שהיה סגן ראש השב"כ . להמשיך ? שמעון פרס (לא אני לאמתחמק) : איש עשייה , פוליטיקאי שנוי במחלוקת בדרכו אבל אין אפילו בינאדם אחד (כולל אתה אגב ) שיכול לאמר ששמעון פרס לא עשה רבות למען מדינת ישראל . מי שהיה ראש ממשלה , שר חוץ , שר ביטחון ועוד תפקידים רבים ומגוונים , איש שלום שמקובל בכל רחבי העולם . אגב כשהוא היה במפלגת העבודה סגדתם לו , לא כך ? שמעתי אפילו את יו"ר המפלגה שלך פרץ "הדלתות פתוחות ..." הוא אמר לפרס , אני מבין שלא תקבלו אותו בזרועות פתוחות אם ריצה לחזור חחחחחחחח , אז זהוא שהוא לא . להמשיך ??? חיים רמון : מי שהיה זה "שיצר" את הפוליטיקאי עמיר פרץ ונתן לו את ההזדמנות לפרוח דרך "השמיניה" להזכירך , מי שהביא אותו להסתדרות (לפני הריב המתוקשר ביניהם ) , שר פנים , שר משפטים ועוד תפקידים רבים אחרים . מי שחזה בצורה מופתית וראויה להערצה את "המפץ הגדול" כך הוא קרא לזה וצדק במאת האחוזים ועוד מסתבר צודק (הקמת קדימה , הליכוד מתנפץ , שינוי מתנפצת , חיבור מפלגות קטנות וכו'... ) . מי שיזם מהלך להקמת קדימה . להמשיך ? בקדימה ישנם עוד רבים וטובים כפי שאתה יודע אבל צריך להשאיר קצת לימים אחרים שיהיה מה לכתוב אתה יודע . המשך שבוע טוב ידידי

גם אם הגיד שאני מסכים איתך לגבי אלה

ןאני לא, אבל נעזוב את זה כרגע, מה לגבי כל השאר שבכוונה התעלמת מהם במופגן ולא ציינת אותם? האם זה אומר שבהם אתה מתבייש שהם במפלגה שלך?

אתה יודע ידידי אני לא מתבייש באף לא

אחד . "מודה ועוזב ירוחם" כך כתוב בתורה , אגב אימרה חכמה וראויה כשלעצמה . לא אינני מתבייש באף לא אחד שהגיע לידי הבנה והחלטה על דרכו . אני בהחלט סבור כי השינויים בתפיסות העולם ראוי שיעשו בהתאם למצב בשטח . אני בהחלט סבור כפי שהדבר נכון בכל תחום אחר בחיים , כי מי שאינו בוחן את דרכו לאורך כל הדרך ומעצם הבחינה המחודשת מקבל החלטות על המשך דרכו הוא בהחלט טועה ומטעה . איני סבור כי מי שטומן ראשו באדמה ואינו מוכן להתבונן ימינה ושמאלה בדרך אל ה"ניצחון" פועל בהגיון ובחוכמה . הדבר נכון שבעתיים כאשר אתה מייצג דרך ולבטח כאשר אתה מנהיג עם ואומה כשכל העתיד מונח אצלך על כף המוזניים . איני מתבייש בצחי הנגבי ח"ו , איני מתבייש בחיים רמון ח"ו למרות שבתקופות רבות חלקתי על דעתו איני מתבייש בדליה איציק למרות שבתקופות לא מעטות חלקתי גם על דעתה (בנושאי חינוך אני דווקא מחזיק ממנה ומאוד ידידי ) כך איני מתבייש גם בכל אחד ואחד החושב שדרך תנועת קדימה היא דרכו הפוליטית ובה הוא מאמין . כתבתי קודם ואני כותב גם כרגע , כל אחד מהם ראוי לבטח אלפי מונים ממועמדים בתפקידים ביצועיים ממפלגות אחרות . המשך שבוע טוב ידידי

אפרופו אתגרים מאתגרים

לפני שבוע-שבועיים, השארתי לך מספר שאלות בקשר לאותם אישים (עליהם אתה מאתגר, לא שמתי לב בדיוק את מי), אמרת שתענה כשתהיה בבית ... חיכיתי וחיכיתי לתגובה ... מספר ימים אחרי ... וכלום. זוכר על מה אני מדבר? הגבת לאותה הודעה אחרי שהפסקתי לעקוב? (אגב, את יצירת הפוליטיקאי עמיר פרץ, לא הייתי מגדיר בתור משהו חיובי שעשה חיים רמון)

חח ידידי , האתגר היה לממתיק סוד

והוא נגע לעניין המנדטים אותם תזכה לקבל תנועת קדימה . הוא סובר כי התנועה לא תעבור את המנדט החד ספרתי ואני חולק עליו , אני כאיש רעב מנסה לבנות עליו ארוחה טובה ביום שלאחר הבחירות "אבל הקמצן"
מסתבר לא מאמין במה שהוא כותב ופוחד שאהנה על חשבונו מארוחה טובה . בדבר האחרים בתנועת קדימה , כתבתי כותב ולבטח אכתוב גם בעתיד על הניסיון , על היכולות ועל המצע . המשך שבוע טוב ידידי

כאיש רעב? בקדימה יעשו אותך עוד יותר

רעב. ואז אל תבוא לבכות לנו שאולמרט יתעלל בך. כי כל אחד מציע את מיטתו לפני שהוא ישן בה, ועל פי הדרך בה הוא הציע אותה, כך גם עוברת שינתו.

תשמע לא יצא ממך דבר אני רואה

הרעב "לארוחה על חשבונך" נו טוב שיהיה . נצטרך להמתין ל 28/3/2006 אז נהיה חכמים יותר ידידי .

אתה מזכיר לי את כל הנשים המוכות אלה

שלא חשוב כמה מכה אותם הבעל וכמה מתעלל בהם ובילדים שלהם, הן מצדן ממשיכות להחזיק ממנו, בטענה "אבל אני אוהבת אותו", אז יופי לך שאת אוהבת אותו, אבל האם גם אחרי שהוא יהרוג אותך, תמשיכי לאהוב אותו? הרי אפילו אלוהים אומר "אם לא תעזור לעצמך, אפילו אני לא אוכל לעזור לך", שכן מי שרוצה לזכות בלוטו ולהפוך ע''י כך למיליונר, צריך לפחות לקנות כרטיס...

תשמע אתה נכנס לתחום המקצועי שלי ../images/Emo13.gif

את תחום "ההתגוננות" תשאיר לי , גם כאן אתהמתוכח איתי ?
. בדיוק בגלל שאיני נשאר במקום שאינו מייצג את עמדותיי , בטח לא בגלל סמנטיקה של העבר , במיוחד בגלל זה אני תומך בתנועת קדימה . אגב ,אני לא בונה אף פעם על הלוטו , הכל מעבודה קשה , לוטו אני משאיר לאחרים .

צריך להמשיך ולעבוד קשה !!!

האויב הגדול של ההצלחה היא האופוריה , אבל כמובן שצריך להמשיך ולעבוד קשה בשטח , אנחנו צריכים להמשיך ולהיות מאוחדים ומגובשים ,ולהשאיר לעבודה ולליכוד לריב ולהתכסח ביניהם. אין לזלזל בסקרים ,אבל לא צריך להתבשם מהם , אם תימשך העבודה בשטח - נראה ב -28 במארס את התוצאות כמו שהן עכשיו.

צריך רק לא לעשות טעויות זה הכל

גם לי לא ברור בדיוק למה יש תמיכה כזו ב"קדימה " לא צפיתי כל כך הרבה מנדטים לפני ששרון פרש -שיהיה בריא . אין בהחלט מקום לאופוריה מוקדמת המצב הוא לא מוצק כסלע יתכנו תזוזות ושינויים . צריך להשתדל להקפיא את המצב ולא לעשות טעויות .

אמרתי כבר למה...

מדובר פשוט בסינדרום "בגדי המלך החדשים". אף אחד לא ממש רואה את בגדי המלך העירום, אבל בגלל שחבריו טוענים שהם רואים, בכדי שלא יחשבו אותם חס וחלילה לטיפשים, אפילו שדווקא בגלל זה הם אכן כאלה, אז גם הוא מצטרף למקהלת העיוורים...

לא מסכים איתך לחלוטין,

בכל הקשור להצלחה בסקרים. שום קשר לאמונה בקדימה. הסיבה היחידה: רגשנית כלפי מצבו של שרון. בתור ליכודניק לשעבר, אתה בטח זוכר שאחרי רצח רבין, פרס קיבל קרוב ל 90 אחוזי תמיכה. הסוף ידוע (היחידי שעוד לא הפנים את זה, זה שומר האתרוג "אמנון אברמוביץ"). לפני אישפוזו השני של שרון, המגמה בסקרים הראו על ירידה. אמנם קטנה (מ 40 פלוס, ל 39, אחר כך 37). אבל עדיין מגמת ירידה. עוד שבוע, שבועיים, כשימאס לשמוע את הביטוי "קשה אבל יציב", כשכל מהדורת חדשות כבר לא תפתח במצבו של שרון עם שידור ישיר מבית החולים כשלא אומרים שם כלום, כשיעלו זכרונות מעברו "המזהיר" של אולמרט כפוליטיקאי קטן, זה יתן את ביטויו גם בסקרים. הירידה הגדולה תגיע.

cפיר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

והתומכים הבודדים שנישארו פה צריכים גם להפנים את המצב הזה, העם לא עד כדי כך דפוק. חוץ מזה, גם אם הוא יהיה רוה"מ, ניראה אותו מתמודד ומאחד כנסת כזאת שאפילו בתקופת שרון לא החזיקה שנתיים.. אני אומר הבחירות הבאות יהיו ב2007 אם האיראנים לא יסיימו איתנו לפני זה.

למעלה