הסקרנות הורגת אותי

איש-ילד

New member
היי היי

היי היי... יאללה... מה עשיתם עניין מהעניין... כולה הצעתי שניפגש בצ´אט ונפטפט באופן מעט יותר ספונטני, משהו מעין שיחה באופן בלתי-אמצעי. אם מי מאיתנו יש לו עניין לשתף במס´ הנעליים אז בכיף - רק שיהיה צורך במי שגם יקשיב... אז אל תעשו מזה איזה פרויקט המילניום או לפחות פקרויקט המאה! בהחלט יכול להיות שהתוצאה תהיה אנמית ומאכזבת, בהחלט יתכן, אבל מצד שני, יתכן שזה יוסיף צבע נוסף לפורום, נשמה, משהו יותר אישי, יותר מחבר. ... תקנו אותי אם אני טועה.

ליידילי

New member
חבוב - זה לא אנחנו שעושים ענין

באשר כאשר אתה כתבת את ההודעה שלעייל בפורום, הצ´ט היה פתוח ופעיל! תציץ מדי פעם... אין לדעת את מי תפגוש...

מהומה רבה על לא דבר... ../images/Emo17.gif

קראתי את השירשור הזה...ואני לא ממש מבינה על מה המהומה.... על שיחת צאט פשוטה באחד החדרים???? אני מניחה שרובנו מסתובבים בצאט זה או אחר מדי פעם,כך שאנחנו לא ממש בתולים בעניין הזה.... אתם באמת חושבים,חברים,שהשינוי התוך-וירטואלי הזה ישבור מיתוסים או יעשה שמות לפורום?? ההבדל היחיד שעולה במוחי הדל הוא מהירות התגובה.... אפילו האייקונים שכאן עדיפים על מה שיש בצאט... אני דווקא מוצאת שדרך העברת המסרים בפורום חביבה למדי ונותנת לו נופך עמוק יותר, מכובד יותר,ארוך טווח יותר אני מפספסת משהו???

ליידילי

New member
לחלוטין לא... או שבעצם אולי

בגדול - דעתי כדעתך. איני בתולת צ´יטוט, (אהבתי את ההגדרה) אבל אני כנראה די "פוריטנית" - או במלים אחרות - חסידה קטנה מאד של הצ´אט. מסכימה איתך שבפורום יש איכויות שאין בצ´אט. מגיעה לצ´אטים לעתים רחוקות בלבד... איך שלא יהיה, איש - ילד הציע מפגש צ´אט על מנת להעזר בו כדי לקבוע מועד למפגש...ריאלי - וזו כבר אופרה לגמרי אחרת. אז פספסת?

הפספוס הושלם...

ולאחר שהבנתי..בשעה טוב ומוצלחת (חן חן,ליידילי) לא נותר לי אלא לתהות לעצמי... לשם מה לערבב חלב עם בשר??? ישנם מספיק מקומות בתבל בהם ניתן לראות ולהראות פרצוף אנושי פנים מול פנים אבל מעטים המקומות שבהם אפשר לגלות ולהתגלות,בכל שאר המובנים,אז למה להכחיד זן נדיר???

למעלה