הסקר השבועי.

Plaztyk

New member
היא ביישנית.

בכל מה שקשור ללהיות סקסית לא עובד לה.

IkMfNiY

New member
אולי לא ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אבל מה שבטוח, הגיע לה לזכות הרבה יותר מקיילן. קיילן פשוט לא יפה :X *נסקלת קשות* יעל

bad dream

New member
מאכזב להגיד, אבל..

אף אחת מהעונה הזאת לא באמת מתאימה להיות טופ מודל
אני כל הזמן חושב מה היה קורה אם מישהי שהגיעה למקום יחסית מתקדם [5 אחרונות או 6 אחרונות אפילו] בעונות אחרות הייתה נבחנת לעונה הזאת וכל הזמן יוצא לי שהיא פשוט הייתה לוקחת בקלות..

ד א ר י ה

New member
צודק לגמריי ../images/Emo45.gif

וסתם מחשבה שעלתה לי בראש... אם היו עושים טופ מודל שהמתמודדות בו הן כל הזוכות (או אפילו ה-3 המובילות מכל עונה), מי הייתה זוכה?

randu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מבין כל הזוכות....

אני חושב שיואנה. למרות שלא התחברתי אליה, היו לה תמונות מדהימות, מבינה בעסק, היא מאד נחמדה, דוברת טוב, והולכת מדהים. היא טופ מודל אמיתית אין מה לעשות. לנאימה ואדריאן חסר משהו באופי,גם לא כל התמונות שלהם היו פיצוץ, אז נשאר רק אווה שמה לעשות יואנה חזקה קצת יותר. וגבוהה.

L U Z I A

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

צודק בהחלט. אני רק חושבת שלנאימה יש את האופי, וכמעט כל התמונות שלה באמת מדהימות, אבל באיונה יש משהו חזק יותר.

randu

New member
מצטער אבל אתה ממש טועה..

יואנה..? הולכת טוב..? בתצוגה מרסדס לקחה אותה בהליכה! (מישהו הבין ת'משחק מילים?!?)
יואנה כשהיא הולכת,היא מריה ת'רגליים כמו בת יענה... ממש לא הולכת טוב...בפנים היא אולי לוקחת את כולן,אבל בהליכה לא!
ההליכה הכי טובה מבין כל הזוכות לדעתי היא: אווה
...למרות שהיא לא הייתה הפייבוריטית שלי.. למרות שהתצוגה של העונה השלישית הייתה כ"כ מכוערת,אני שונא איטיות!! התצוגה הכי שווה הייתה של העונה הראשונה,או של הרביעית!! חפרתי,סיימתי,שלום! :)

randu

New member
ואי איך טעיתי!!

הדעה שלי נשארה אותה דעה,שיהיה ברור!! אבל הניסוח של המשפטים הבאים: ההליכה הכי טובה מבין כל הזוכות לדעתי היא: אווה
...למרות שהיא לא הייתה הפייבוריטית שלי.. למרות שהתצוגה של העונה השלישית הייתה כ"כ מכוערת,אני שונא איטיות!!
התכוונתי שלאווה יש ת'הליכה הכי טובה מבין כל הזוכות,למרות שהיא לא הייתה המתמודדת המועדפת עליי!! וגם רציתי בלי שום קשר לציין ששנאתי ת'תצוגה של העונה השלישית!! עזבו אותי,אני דפוק!
אני טמבל!
אני מפגר!ואפ'חד במילא לא מבין אותי!
..אבל מה אכפת לי: כזה אני

למעלה