הסרבנית הפמיניסטית נשלחה לכלא

Dark faith

New member
מה אתה מדבר?

הימין הקיצוני שהוא נעמר, זה בגלל פעולותיו הבלתי חוקיות! עם כל הצער והיגון- באי שירות צבאי שאני נגדו- למי שיש בעיות מצפוניות, תמין לי שהוא יותר יזיק לנו בצבא, מאשר יועיל!

MS6

New member
יפה.. פעולות בלתי חוקיות..

גם הם עושים פעולות בלתי חוקיות... הימין הקיצוני מאיים על המדינה הדמוקרטית והשמאל הקיצוני מאיים על המדינה היהודית, אבל האנשים שהקימו את המדינה רצו שהמדינה תהיה "מדינה יהודית דמוקרטית" לא מדינה יהודית בלבד ולא מדינה דמוקרטית בלבד.. שני המאפיינים חשובים ועל שניהם צריך לשמור.. ואם לשמור על המדינה היהודית זה לעצור אנשים ולרדוף אותם- אז שיעצרו אותם וירדפו אותם.. אבל בדיוק כמו שרודפים את הימין הקיצוני (ותאמיני לי.. אסירי הימין הקיצוני סובלים קשה במאסרים שלהם.. בוא נגיד שהשב"כ בכלל לא מרחם עליהם)

Dark faith

New member
ובכל זאת אני מאמינה שאין לגייס...

שמאלנים קיצוניים- הם רק עשויים להביא הרס על המערכת כולה.

h o l l o w

New member
וגם לא ימנים קיצוניים

רק לא מזמן היה את הקיצוני שברח לי השם שלו, עדן משהו... שברח מהצבא עם נשק ופשוט ירה למוות באזרחים חפים מפשע!

MS6

New member
אגב מתחיל כבר להימאס...

מהמנהג הזה לקרוא חצי הודעה ולהסיק על שרשור שלם.. אמיר השתמש גם בביטוי הזה (אגב זה ביטוי שאני מסכים איתו מאה אחוז) אני הגבתי לו בדיוק בעזרת אותו ביטוי, אבל זה תמיד כיף לעשות סצנות לא.. אז מחליטים שאני גזען.

Dark faith

New member
קראתי מה שאמיר כתב...

הבעיה היא שלא שזרמת איתו, אלא ממש הסכמת איתו. ואמרת שזה בדיוק מה שאתה מרגיש יום יום שאתה הולך ללימודים.

MS6

New member
יש בארץ קבוצה קטנה...

קטנה אמנם אבל היא גדולה מאוד כשרואים אותה כל היום בתקשורת או באקדמיה (הכוונה למרצים) או במערכת משפט.. של אליטה של שמאלנים קיצונים שרובם המוחלט אשכנזים. אני האחרון שאפשר להאשים אותו בגזענות.. באמת שאני עיוור לגמרי כשמדובר בעדות או דברים כאלה.. אבל יש כאן מאפיין.

Dark faith

New member
../images/Emo45.gif

פלורליזם. (אם שיעורי אזרחות עדיין טריים במוחי חח)

MS6

New member
האם צריך להיות פלורליסט גם לאדם..

נאצי? ולקומוניסט? פלורליזם זה דבר חשוב אבל את הימין הקיצוני והשמאל הקיצוני צריך לרדוף... טוב שרודפים את הימין הקיצוני, אנשים מארגון כמו כך, לא טוב שלא רודפים מספיק את השמאל הקיצוני.. אנשים מארגונים כמו "בצלם" או כל מיני ארגונים אחרים שמעודדים סרבנות מצה"ל ותומכים בפעילויות הטרור הפלסטיניות.. קוראים לזה "דמוקרטיה מתגוננת".

Dark faith

New member
האידיאולוגיים הללו

רוצחים אותך ומענים אותך? הינה התשובה, הם אינם מזיקים לך. בניגוד לנאצי

MS6

New member
פה הטעות שלך...

הם מזיקים לי מאוד! קודם כל הם לא משרתים את המדינה בזמן שכל האחרים משרתים ודבר שני הם מנסים להפוך את האי שירות הזה לטרנד ומנסים לשכנע אחרים להתחמק מהחובות שלהם... בזמן שחיילים קרביים צריכים הרבה כוחות נפשיים להתמודד עם השירות הקשה הם מנסים להרוס להם את המוראל.. ולכן צה"ל צריך לרדוף אותם לגמרי, ולהושיב אותם בכלא.. אני חושב שגם האזרחות שלהם צריכה להישלל.. אנשים שלא מוכנים לקחת חלק בחובות המדינה אסור שיזכו לכל הזכויות שבה. מדינת ישראל מבצעת את ה"דמוקרטיה המתגוננת" נגד השמאל הקיצוני ומענישה אותו אבל לצערי לא מספיק.. בטח שלא כמו שהיא מענישה את הימין הקיצוני. את כ"ך הוציאו מחוץ לחוק אבל חד"ש לעומת זאת היא חוקית לגמרי.. השמאל הקיצוני צריך להירדף בדיוק כמו הימין הקיצוני, אנשיו צריכים להיאסר ע"י השב"כ וארגוניו צריכים לצאת אל מחוץ לחוק. אחרת הרעל הקומוניסטי יחלחל לרבים בישראל... אגב כל פעם שאני מנסה לרחם על הפלסטינים אני נזכר מה קורה כשהמצב הפוך.. מה קורה כשהערבים ידם על העליונה, משטרי הדיכוי הערבים במזרח התיכון כ"כ אכזריים שצה"ל נראה לעומתם כמו גרינפיס.. ככה שאם אנחנו רוצים לדבר על צדק אולי קודם כל נתחיל לראות איך מתייחסים לאוייבי המשטר בירדן, סוריה או מצרים.. כי בישראל הם מקבלים יחס ממש טוב.

למעלה