פה הטעות שלך...
הם מזיקים לי מאוד! קודם כל הם לא משרתים את המדינה בזמן שכל האחרים משרתים ודבר שני הם מנסים להפוך את האי שירות הזה לטרנד ומנסים לשכנע אחרים להתחמק מהחובות שלהם... בזמן שחיילים קרביים צריכים הרבה כוחות נפשיים להתמודד עם השירות הקשה הם מנסים להרוס להם את המוראל.. ולכן צה"ל צריך לרדוף אותם לגמרי, ולהושיב אותם בכלא.. אני חושב שגם האזרחות שלהם צריכה להישלל.. אנשים שלא מוכנים לקחת חלק בחובות המדינה אסור שיזכו לכל הזכויות שבה. מדינת ישראל מבצעת את ה"דמוקרטיה המתגוננת" נגד השמאל הקיצוני ומענישה אותו אבל לצערי לא מספיק.. בטח שלא כמו שהיא מענישה את הימין הקיצוני. את כ"ך הוציאו מחוץ לחוק אבל חד"ש לעומת זאת היא חוקית לגמרי.. השמאל הקיצוני צריך להירדף בדיוק כמו הימין הקיצוני, אנשיו צריכים להיאסר ע"י השב"כ וארגוניו צריכים לצאת אל מחוץ לחוק. אחרת הרעל הקומוניסטי יחלחל לרבים בישראל... אגב כל פעם שאני מנסה לרחם על הפלסטינים אני נזכר מה קורה כשהמצב הפוך.. מה קורה כשהערבים ידם על העליונה, משטרי הדיכוי הערבים במזרח התיכון כ"כ אכזריים שצה"ל נראה לעומתם כמו גרינפיס.. ככה שאם אנחנו רוצים לדבר על צדק אולי קודם כל נתחיל לראות איך מתייחסים לאוייבי המשטר בירדן, סוריה או מצרים.. כי בישראל הם מקבלים יחס ממש טוב.