הסרטון ה-6 המלא של העבמ הירושלמי עלה באינטרנט

IndigonFlash

New member
כ"כ עלוב

שזה מעליב. ה-lens flare וה-diffraction lines שמופיעים במהלך התמונה הם בבירור CGI, האפקטים של הפוקוס-אין פוקוס-האוט, הטקסטורה הגרועה כולם מצביעים על CGI. לא אפשרות חלופית, אין לי הוכחה.

xcalibur

New member
אני לא מומחה

אבל לדעתי זה בין הזיופים היותר טובים שיצא לי לראות.

טקסטורה טובה, ואף טובה מידי.

לאורך הסרטון ה"מלא" 6 דקות ? בכל הסרטון הקצרצר הזה, שלפחות ב3 שניות המעטות שנראו בהתחלה, כפי שציינתי בהתחלה, היה עדיף לראות את הסרטון המלא - ועכשיו לאחר בדיקה - כל הממצאים מעידים על עיבוד מחשב. אם האדם הזה מנסה לקבל דקות תהילה, הוא השיג אותם.

אריק67

New member
עכשיו אני אוהב אותך../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני רוצה להבין משהו

אפשרות חילופית אמרת כל הזמן שזה אמיתי והיום קראתי מליון מקומות שכתבת ואפילו הוכחת את זה עם המון הסברים של מחשבים וכל מיני הוכחות וחשבתי שאתה מומחה מספר אחד בישראל ועכשיו אתה בא ואומר שהכל מזויף????????????????????? אחי זה לא רציני.תחליט אתה בעד או נגד מי שמאמינים בעבמים?????? בילבלת אותי לגמרי.אז אתה עכשיו אומר שכל מי שאמר מההתחלה שזה זיוף בעצם צודק???????????????

לגבי הסרטון האחרון, שיצא כרגע. זהו זיוף.

באשר לשאר הסרטונים, אין כל אפשרות לומר שאלו זיופים. לצערי, אדם שחיפש 15 דקות תהילה הצליח. בעולם שלנו ישנם המון זיופים, זה בכל נשאר רק סרטון - מזויף אך סרטון בלבד. בעולם העב"מלוגי - יש הרבה - הרבה יותר מזיופים מיותרים.

איך זה יכול להיות אחי??????

אם הסרט הזה מזוייף אז כל הסיפור מזוייף.איך יכול להיות שיש סרט אמיתי ויש מזויף.אם יש כבר אחד מזוייף שהאיש הזה שם באינטרנט אז למה להאמין לו????????????אם הוא שם זיוף אז אין שום מצב בעולם שהאחרים אמיתים.אם בנאדם שומר על כסף ואחרי זה גונב אותו למה להאמין לו שהוא ימשיך להיות צדיק וישמור על הכסף???????

הוא לא האדם שצילם את כולם.

ותמיד כמו בכל נושא ומקרה - יש כאלו שתמיד שעולים על הגל. בנתיים, לא ראיתי אפילו סיבה בודדה לראות בסרטון הזה משהו אמיתי ואוטנטי - כך שדעתי שהסרטון נעשה בעיבוד מחשב. בנוגע לשאר הסרטונים - בהחלט יכול להיות שרק 3 מתוכם אמיתיים.

קצת סדר ברשותך

הסרטון השישי צולם ע"י אותו אדם שצילם את הסרטון הראשון ועורר את כל המהומה מלכתחילה. למעשה, הסרטון השישי, לטענתו, אינו אלא חלק מהסרט הראשון והמקורי של העב"ם. שאר הסרטונים צצו רק לאחר שאליגאל (הצלם) פרסם את הסרטון שהופץ בתפוצת נאט"ו, כנראה ע"י העב"מולוג מייקל כהן, ביוטוב.

קצת סדר ברשותך.

על הסרטונים - על כולם ללא יוצא מן הכלל - אף לא אדם אחד הצליח להוכיח שהם מזויפים. זה שלטענתך - הם מזויפים זאת טענה - וכך היא נשארת. כך שהשלישי בסידרה והחמישי, ללא כל קשר בין המצלמים - אין ולו הוכחה בודדה, לסרטונים מזויפים - כרגע הדעות הן החורצות בנושא. ועם דעות חביבי, לא קונים במכולת, גם אם עובד שם חבר שלך.

לצערי חל אצלך בלבול בין דעות לעובדות

ואין עוד מה להוסיף מעבר לכך, למעט השאלה, איזו הוכחה קיבלת כעט לעניין היותו של סרט מס' מזויף, שלרא קיבלת לגבי כל הסרטונים גם יחד. אינני מצפה לקבל תשובה.

לא.ראשית נסה לקרוא היטב הודעות שרשמתי.

חוץ מזה, אין לי כל כוונה להסביר לך. השרשורים בקישורים שהובאו לפורום, מראים מספיק.

מאיפה אתה יודע שהוא לא צילם????????

אם הוא אמר אז זה הוכחה??????אם האיש הזה זייף אז מבחינתי כל מה שקשור למקרה הזה וכל הסרטים מזוייפים.איזה הוכחה יש לך שהם בכלל לא שלו ושהם אמיתיים???????

the breezer

New member
לדעתי מזוייף -להלן הניתוח הקליל.

הסרטון מעלה שאלות קשות, לא יכולתי שלא לשים לב לליקויים המאג'וריים. אני כן יכול לומר שהחיקוי לתאורה מקצועי ונעשה בתוכנה חזקה מאוד המחקה בצורה כמעט מושלמת תאורה אמיתית שנובעת ממקור אור אמיתי (סביר להניח שהמידול היה מעולה). נתחיל מהניתוח הבסיסי - תאורת הסרטון מצביעה על ליקויים רציניים מאוד בהתייחסות לגופים בהם היא משתקפת. טמפרטורת התאורה נמדדת במעלות קלווין, צבע התאורה מורכב משלושת ערוצי הצבע- RED, GREEN, BLUE ונקודת באלאנס לבנה שגם היא בעלת ערך. לעולם, אבל לעולם - גוף מואר יחזיר אור בכמות מעלות מעט שונה בגלל ריכוזיות האור והעוצמה המשתקפת על שטח נתון, בסטיה של עד 20%-10%,. במקרה הנ"ל - אנו רואים את אותה התאורה לכל אורך ורוחב הפריים - דבר המצביע על זיוף מובהק, שימו לב - האיזורים האדומים הם איזורים שרופים, דבר המצביע על חוזק תאורה ממשי וממוקד, קשה לי להאמין שתושבי המקום לא שמו לב לחוזק תאורה שכזה. שימו לב לקריאה שביצעתי מהאיזורים השרופים (אלו המסומנים באדום הינם איזורים בעלי חשיפה שרופה) - ניתן לראות שהסטיה בין מקור האור לבין האיזורים בכיפת המסגד הם כמעט זהים (אין סטיה משמעותית ואין נפילת אור משמעותית ברמת החשיפה). - בנוסף - באיזורים שרופים אמורה להתקבל קריאה בכל כל ערוצי הצבע נמצאים במקסימום (ערכי 255), ומשום מה כאן...אני מקבל קריאה שהיא מתחת ל-255, אור מלאכותי לחלוטין שאינו נובע ממקור אור אמיתי. דבר שני - בעין בלתי מזויינת צבע התאורה יכול להזכיר לנו טאנגסטן, אך בקריאת הטמפרטורה - יש סטיה, דווקא בנקודה זו אין מובהקות לזיוף אלא רק חשד, (למבינים -הקריאה היא כ-5000k), כאשר באיזורים השרופים היתה אמורה להיות קריאה של 5500k, בדומה לאור שמש בוהק ולבן השורף משטחים בחשיפה מקסימאלית, את הקריאה לקחתי שוב - מהאיזורים בהם החשיפה מקסימאלית. לטעמי - זיוף.

למעלה