הסרטון ה-6 המלא של העבמ הירושלמי עלה באינטרנט

תודה רבה על הניתוח.

זמן רב והמון נאמר על הוכחות, כנראה שההמתנה היתה שווה. תודה על הניתוח הקפדני ועל הכתיבה בנושא.

מי אמר שזה הוכחות??????

איך אפשר להגיד על ניתוח של מישהו שהוא לא מומחה בצילום ואין לו ציוד מיקצועי שזה הוכחות?????????????זה אולי מה שהוא חושב או ההשערה שלו אבל זה לא הוכחה לשום דבר.וחוץ מזה מה זה ניתוח קפדני?????היו כאלו שכבר כתבו פה ניתוחים הרבה יותר מפורטים ואתה אמרת שזה לא הוכחה לכלום.אז למה עכשיו כן???רק בגלל שהוא מהמנהלים בפורום?????? אני היסתכלתי המון בסרטים ואצלי הם נראים אמיתיים לגמרי

יש הבדל גדול בין הוכחה מוצקה, או כדבריו בריזר

לבין טענות שהפרכתן כל כך פשוט, ובמיוחד כשאין בטענות אלו דבר וחצי. יחד עם זאת, לא ברור לי מהיכן החלטת על מקצועיותו של בריזר, מה ואיזה תכולה יש לו בבית, או על ניתוחו. זכותך המלאה לנסות להביא ניתוח טוב יותר, מפורט יותר בעל בסיס מוצק. אם תצליח, מצוין. אם לא, לצערי, טענות לא חסרות כפי שראית.

לא הבנתי

למה אני צריך להביא הוכחות טובות יותר.מי החליט שההוכחות שהביאו לפה טובות??????אם אני לא יודע מה המקצועיות של זה שכתב אותם אז למה אני צריך להביא הוכחות יותר טובות???? יותר טובות ממה???אולי ההוכחות שפה לא טובות?????אני לא החלטתי כלום אחי.אני לא מבין בזה.אבל לפי מה אתה החלטת שההוכחות שלו טובות????? אני יודע שיש המון טוענות אבל מי קובע שהם טובות????????זה שמה שהוא כתב מפורט עם המון מילים לא אומר שזה הוכחות ולא אומר שזה טוב.ממתי כמות מראה שמשהו טוב????? אני למשל ראיתי כאלו שכתבו בשורה אחת הוכחות שנראות טובות ולא קשור בכמות

מהסיבה הפשוטה.

טענות שאפשר להפריך, כפי שכבר אולי ראית, לא תופסות במבחן המציאות. במבחן הזה, צריך הוכחות חותכות, ולשם זה אפשר לציין את עזרתו הגדולה של מר בריזר ובניתוחו של הסרטון הנ"ל. ובנוגע לסימני השאלה, עדיף שתמעיט, ועדיף שגם הצעקות במקלדת יופסקו. יש דרך להתבטא ולנסח דעה.

איזה כיף שיש פה מומחים

עכשיו הבנתי שבאמת מר בריזר צודק והבנתי כמה אני לא הבנתי למה התכוון.אחלה של הסבר הוא שם.לא חשבתי על זה ככה בהתחלה.עכשיו אני מבין שבאמת יש פה מומחים הכי טובים באינטרנט לעבמים ולכל מיני דברים.

דניאלה66

New member
אנשים , בן אדם שמצלם דבר כזה.....

רועדות לו היידים מרוב התרגשות . כאן הצילום יציב ולא נראה אותנטי .

אני פוחד פחד מות !!!!!

יכולים לבוא אלי בלילה ולעשות לי כל מיני בדיקות וחוקנים וכאלו.איזה פחד מאמי

למעלה