הסרטון שלי......

FuK DE W0rlD

New member
הסרטון שלי......

הסרטון שתראו הוא סרטון שצולם במצלמת סלולארי ולכן איכותו גרועה במקצת ,יש להתחשב בכך שגם היה לילה בזמן הצילום ... לפי דעתי העב"ם שצילמתי הינו הלא אחד מאשר foo fighter ,תקנו אותי אם אני טועה .. לשיקולכם ----> http://www.youtube.com/watch?v=uSA4MiWXge0

Majestic12

New member
דעתי לגבי הסרטון

1. העצם נראה קרוב מאד למצלמה ואינו מרוחק ממנה... 2. תנועות העצם אינן תנועות המזכירות עב"ם, אלא תנועות המזכירות פנס או תאורה מוחזרת. מסקנה שלי - לא צולם עב"ם אלא משהו טבעי לחלוטין. לצערי מצלמות פלאפון הן באיכות ירודה, אבל לא נראה לי שזהו עב"ם כלל וכלל.

יכול להיות...ויכול להיות שלא...

יכול להיות שהתנועות של העצם מקורם ברעידות של המצלמה. הסרטון הזה דווקא מזכיר לי מראה של כוכב דרך טלסקופ. גם הצורה העגולה והמטושטשת של העצם וגם התנועה וה"רעידות" (עד ש"ננעלים" על הכוכב...)

חפY

New member
הוא נראה עמום במקצת- מה שאולי אומר

מה שאולי אומר שמדובר במשהו ארצי (כמו השתקפות של משהו זוהר וכדומה).

כריסטין

New member
תנועות העב"ם בסרטון מזכירות לי...

את התנועות בסרטון שצילם שמעון רוזנברג ממעלות ויש את הסרטון הזה באתר המרכז .

wasted19

New member
נראה מזויף..

נראה כאילו לקחת תפלאפון והתחלת לצלם תאור של משהו (נגיד מנורה קטנה של מחשב) והתחלת להזיז בקצב מטורף.. מכיר מלא זיופים כאלה כולם דומים.. זאתי דעתי.

ירדן121

New member
חח פעם ניסתי לעשות את זה עם הפלאפון

למצוא מקור של אור קטן ולהזיז את הפלאפון .. הכי פשוט שיש..

AdonAsda

New member
הינה סרט טוב שראיתי שם.../images/Emo132.gif

מה אתם אומרים?

Majestic12

New member
הסרטון עצמו - מידע נוסף

פורסם לפני מספר חודשים באתרים שוליים בתחום העבמי"ם. הוא נבדק ונפסל מייד - הוא זוייף ע"י שימוש במחשב והרכבת שני סרטונים זה על גבי זה. הוא לא הוצג באף אחד מהאתרים הרציניים בתחום.

כריסטין

New member
והסרטון שפורסם עכשיו...

של פותח האשכול האם הוא יעלה לאתר או יופיע באתרים אחרים בחול ? כדאי לבדוק אותו לעומק לפני ששוללים לא?

לפי דעתי - לא

מעבר לשאלה אם הסרטון אמיתי או לא, אני לא חושב שיש לו ערך מחקרי כלשהו. סרטון שכזה, גם אם הוא מתאר אירוע אמיתי, אי אפשר ללמוד ממנו שום דבר.

כריסטין

New member
אבל בUFOCASBOOK יש המון

צילומים מהסוג הזה שלא מבינים כלום ובכל זאת מתפרסמים

אז שיפרסמו עוד אחד ../images/Emo6.gif

אני בעד לבדוק ולחקור. אני נגד להציף את הרשת בסרטים או תמונות ללא משמעות. זאת הדעה שלי לפחות....

Majestic12

New member
UFOCASEBOOK

מה שמתפרסם שם הוא באחריות העורך ולעיתים אף נלקח מאתרים אחרים. ברור שלא כל מה שמתפרסם שם הם עבמי"ם - אני עצמי ראיתי הרבה מאד תצלומים ותמונות של תופעות טבעיות, מטוסים וטעויות זיהוי. למזלי, לא נתקלתי שם בזיופים מכוונים (אלו מנופים מהר מאד). כמו כן, בתור מי שמנהל את אתר המרכז הישראלי, אני גם מסנן מידע ולא מפרסם אוטומטית כל תצלום שמופיע באתרים הגדולים. יש תצלומים שממש חבל לפרסם אותם, מאחר ובבירור הם תופעות טבעיות או השתקפויות או שאינם עבמי"ם (ציפורים, מטוסים, בלונים)...

למעלה