הסרטון שלי......

כריסטין

New member
אז איזה אתר חוץ מהישראלי נחשב...

לאתר רציני שלא מפרסם כל דבר אלא ממש סרטונים ותמונות מעניינים ?

Majestic12

New member
לגבי אתרים ...

1. תודה על המחמאה לגבי האתר הישראלי...
2. אנחנו בעיקר מקבלים חומר מאתר UFOCASEBOOK בארה"ב וממנהל האתר BJ, וכן מאתר HBCCUFO בקנדה וממנהל האתר Brian Vike. אחנחנו גם עושים שימוש בחומר המתפרסם באתר RENSE, ובאתרים נוספים בעולם (חלקם בהונגריה, רומניה, שבדיה, בריטניה, אוסטראליה, וכ"ו)...

חפY

New member
להיפך- סרטונים כאלה רק מזיקים למחקר

הרציני של העב"מים והחוצנים.

כריסטין

New member
למה מזיקים ?.........

מכל סרטון ניתן ללמוד משהו , נכון שלא כל הסרטונים אמיתים , יש כאלו שמפברקים , אבל הסיכוי של פיברוק הוא יותר קטן מאשר סרטון מקורי . ולא רק צילום העב"ם חשוב אלא גם המידע הטומן בתוכו צורת העצם , האזור בו הופיע , השעה , עדי ראיה וכ"ו.... כמו שאומר המשפט הסיני-גרוזיני-מרוקאי הידוע (ממש..) "מגרגיר של קפה אחד ניתן להכין אחלה בחלה של כוס קפה "

כריסטין

New member
חסר מידע על הסרטון...

לכן קשה ללמוד ממנו משהו צריך לקבל תמונה שלמה אח"כ לנסות להבין את משמעות העצם בצילום

נכון..

כשיש תיאור מדוייק ומקיף של האירוע אז גם תמונה גרועה יכולה להספיק. אבל אתרים שמציגים סרטונים ללא כל הסבר או פירוט רלוונטי, פשוט מבזבזים את הזמן ולא תורמים כלום.

כריסטין

New member
בדיוק

ואתר UFOCASBOOK נותן פירוט על כל צילום ותמונה וכך צריך . בכל אופן כדאי לצלם להכנס לאתר המרכז שם יש הסבר כיצד לדווח על עב"ם ולחזור עם הפרטים המלאים .

Patrick kim

New member
עדים נוספים והצלבת מידע

תמיד מסייעים. כמו חבר שלי ואני משיחה לא מתוכננת יצא לנו להצליב מידע על ארוע עבמי רציני שארע בת``א לפני--6- שנים והתברר שצפו בו עוד אנשים ואפילו זרקורים משדה דב סרקו את השמים ברגע הופעת העבמים. כל אחד מאיתנו היה באזור אחר בת``א אותו הזמן

Patrick kim

New member
אני סבור שכן

אני מכה על חטא שלא שימרתי את התאריך במדוייק.הארוע ניצפה גם משכ` שפירא דרום ת``א.

Patrick kim

New member
לשאלת כריסטין

שלשה מוטות צרים ודי ארוכים שנעו במהירות וביצועים מטורפים. וזרקורי שדה דב נינעלו עליהם.אגב הזרקורים בשדה דב הודלקו גם כשדיווחו על עבמ בשכ` הדר יוסף או רמת החייל את הזרקורים האלו גם כן ראיתי. ועוד איזה פעמיים(הזרקורים) בלי איזכור לעבמים

Patrick kim

New member
מחזה מרתק ואמין בעיניי

ומחזק את תחושת הידיעה הפנימית שאתה צופה במשהו לא קונבנציונלי. הארוע לא דווח או אוזכר בחדשות.להבדיל מארוע אחר שצפיתי בו וידוע לי שדווח ברדיו שמטוסים או מסוקים היו בהיכון בלוד הצבא הכחיש במבוכה. מדובר בלהק 9.-עבמים מעל בני ברק ברורים וקרובים לקרקע באור יום בהיר ויפה .17.9 1996.בשעה05 5 אחה`צ. המטס ארך עד חמש עשרים וחמש ונעלם באיבחה אחת רק מוביל הלהק נישאר באויר ונעלם באופק.

למעלה