הסרטים...אין ספוילרים

הסרטים...אין ספוילרים

אל תתעצבנו עליי אבל ראיתי את הסרט הראשון של אינוישה ודבר אחר להגיד *אל דאגה אין פה ספוילרים קיקיו אני שונאת אותך!!!

../images/Emo58.gif

קירארה הופכת להיות אחת מהרעים וגם קגומה-היא ניסתה לרצחו את אינוישה [לא שהיא רצתה בזה שלטו עליה, כם גם על קירארה] קגומה:"אינוישה רוץ" אינוישה:"כולם אומרים לי לרוץ אבל אני לא מתכוון לעזוב אותך" [זה היה הקטע הכי יפה] ואז היא יורה חץ צועקת החץ מתפוצץ ומשהו קורה לאינוישה וקגומה מפסיקה להיות בשליטה של הרע וקיקיו באה והיא מסלקת את קגומה ואומרת לה שהיא [קיקיו] ואינוישה תמיד יהיו ביחד אין לי כוח לכתוב את השאר אבל סרט יפה, אני בכיתי בו [מה אינוישה כמעט מת]

"קיקיו" אי קיק יו!

(תרגם חופשי לעיברית) "קיקיו" אני בועטת בך! "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע "קיקיו" זונע לכול מי שחושב כמוני: כנסו לקומונת שונאי קיקיו! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=8932&smsMsg=

love Jay

New member
אני דווקא אהבתי את כלללללללל הסרט

למה לא אהבת את הסוף?

בקשה..

מישהו יכול לכתוב את כל השמות של הסרטים של אינויאשה באנגלית? (לפי הסדר?) תודה לכל מי שיענה...

ZuzuGirl

New member
השמות של הסרטים

Inuyasha - Movie 1 - The Love That Transcends Time Inu Yasha - Movie 2 - Castle Beyond The Looking Glass Inuyasha Movie 3 - Sword Of World Conquest מקווה שעזרתי

Kagome13

New member
כנסי שנייה

הצלחת להוריד באימיול? כי חיפשתי גם באנגלית אינויאשה וגם את שם הסרט וזה לא מוצא כלום... :( יש לך איסי/ מסן לשלוח לי??

Kagome13

New member
אממ..

באימיול...זה עדיין לא ירד לי.. אבל תחפשי לפי שם הסרט (באנגלית)

למעלה