מישהו...עזרה...בבקשה... מישהו יכול לתת לי קישור למקום שאפשר להוריד ממנו אימיול???...
ש שנינוש 1 New member 26/4/05 #24 מישהו...עזרה...בבקשה... מישהו יכול לתת לי קישור למקום שאפשר להוריד ממנו אימיול???...
F FireZeroX New member 26/4/05 #14 נצל"ש קשור לסרטים... יש זמן מסויים לסרטים בין הפרקים? כאילו, עדיף לראות סרט מסויים אחרי פרק מסויים? או שאפשר לראות את כולם מתי שרוצים וזה לא ישנה?
נצל"ש קשור לסרטים... יש זמן מסויים לסרטים בין הפרקים? כאילו, עדיף לראות סרט מסויים אחרי פרק מסויים? או שאפשר לראות את כולם מתי שרוצים וזה לא ישנה?
Z ZuzuGirl New member 26/4/05 #15 כעיקרון לדעתי אפשר לראות את הסרטים כי מכירי כבר את כל הדמיות ובחלק מהסרטים יש אינפורמציה שלא תיהיה בסדרה עצמה...
כעיקרון לדעתי אפשר לראות את הסרטים כי מכירי כבר את כל הדמיות ובחלק מהסרטים יש אינפורמציה שלא תיהיה בסדרה עצמה...
S sammer girl New member 26/4/05 #18 ../images/Emo92.gifתכנסי שניה בבקשה בבקשה.... את יכולה להגיד לי מאיפה את ראית את הסרט? כי אני מחפשת אותו בכל מקום. טוב את כל הסרטים בבקשה.....
../images/Emo92.gifתכנסי שניה בבקשה בבקשה.... את יכולה להגיד לי מאיפה את ראית את הסרט? כי אני מחפשת אותו בכל מקום. טוב את כל הסרטים בבקשה.....
P PakoLina New member 26/4/05 #28 נצל"ש קטן.. כל מי שפה.. לצאט.. בבקשה? *עיניי עגל* ואני יודעת שאני מפירה את הרעיון שלי >< אבל מזה משנה גם ככה הרוב לא אהבו אותו ><
נצל"ש קטן.. כל מי שפה.. לצאט.. בבקשה? *עיניי עגל* ואני יודעת שאני מפירה את הרעיון שלי >< אבל מזה משנה גם ככה הרוב לא אהבו אותו ><