הסרטים של התאומות - כן / לא

Alexis14

New member
נייס...|אישלג|

*קצת* משעמם.... זה ממש חמוד לראות את מרי קייט ואשלי בתקופת פול האוס
, העלילה לא משו אבל אני בסה"כ ממליצה לראות אם יהיה שוב בטלוויזיה.

לפי דעתי

הסרט הזה מדהים אבל מה שלא יפה בו זה שהן קטנות ואני אוהבת שהן משתתפות בסרט בערך בגיל שהן בטובות השתיים

דבר ראשון

זה- השובבים הקטנים. היה לי מזה מזל, יצא לי סתם לראות את הסרט הזה ופתאום ראיתי את התאומות. הן בעיקרון מופיעות שם ב"תפקיד אורח" אבל לא בתור עצמן. רואים אותן סה"כ ל-5 שניות ואז בפיספוסים רואים אותן פותחות את הפה ומוציאות לשון למצלמה.... והסרט דיי על הפנים עם אני זוכרת נכון

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

סרט ממש חמוד
אחד מהאהובים עלי של התאומות. הוא ממש לא שטחי, עלילה טובה... ואהבתי ת'קטעים שהתאומות כיבו את האור במחיאת כף
גמאני 'צה כזה

karin77

New member
זה לא נכון,

אבא משתדך זה בכלל עם ילדה אחת ג'ינג'ית שנשחקת תפקיד כופל ואת מתכוונת לסרט -לא מגלים לאף אחד שכיבו את אורות במחיאת כף... ככה אני חושבת..

אוף... אני כל כך שונאת....

שמתבלבלים בין שני הסרטים- את מדברת על הסרט "אבא מתארס"... וסורי שאני מעוצבנת פשוט חברות שלי כל הזמן היו מתבלבלות בין שני הסרטים. וגם באבא משתדך וגם בלא מגלות לאף אחד יש את הקטע על המחיאת כפיים

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אכן מעצבן, אריאלה... אניוויי- התאומות נורא ממחזרות... למשל- בקטע של המחיאת כף, וגם בשירים, בשמות, בבגדים... לא חסר להן כסף אז, למה?

גם בעוד משהו../images/Emo70.gif

גם בלא מגלות לאף אחד וגם בלהרוויח את לונדון יש את הקטע הזה: "איי נוו, איי נוו, באט היס סווווווו קיוט" I know, I know, but he's so cute

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאני

מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה על הסרט הזה
זה פשוט סרט כזה מתווווווווווווווווווווווק
נראה לי שזה הסרט שהכי אהבתי שלהן

Alexis14

New member
../images/Emo45.gif|אישלג|

סרט ממש יפה... שכרתי אותו כמה פעמים מה'ווידאון', העלילה באמת נחמדה... אהבתי את הקטעים שהן נוסעות על הרולר

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאמממ..../images/Emo110.gif

אהבתי אותו - זה סרט מאוד חמוד והמשחק שלהם היה ממש טוב כמו בטובות השתיים.

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

הגיל הכי יפה של התאמות , שיער מושלם, כישרון משחק מדהים.

למעלה