הסרטים של התאומות - כן / לא

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifטוב...../images/Emo110.gif

העלילה די תת רמתית ודי מטופשת אבל אהבתי את הסרט כמה שזה ישמע שיטחי ומוזר רק בגלל הבגדים שלהן והחבר שהיה שמה לאשלי ווואי איזה מתוק
והעדפתי בסרט הזה את אשלי כי : 1)המשחק שלה לדעתי היה יותר טוב. 2)היא נראתה יותר טוב. 3)היא היתה כזאת חמודה ומוקסמת. 4)לתפקיד שלה היה תסריט יותר טוב משל מרי קייט יותר מענין. למה לא אהבתי את מרי קייט שמה: 1) היא די היתה מעצבנת ואל תכעסו ... אני פשוט לא יודעת למה. 2)התסריט של התקיד שלה היה מטומטם. 3) המשחק שלה לא היה משהו. וזהו!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

סרט מאוד נחמדמד
יש עלילה, יש קטעים מצחקים כמו זה שהן מפלספות כל הזמן על משפטים כמו "אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" ו"סידרנו את המיטה שלנו ועכשיו אנו צריכות לישון בה" [מה התרגום העברי הנכון?].

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

סרט די שיטחי
ציפיתי להרבה יותר מהסרט הזה... בעיקרון הבגדים שלהן ממש יפים שם [במיוחד של אשלי!
שי- השמלה הלבנה
] ויש כמה קטעים ממש מפגרים שרצו לעשות אותם מצחיקים, אבל הם יצאו מפגרים... ומרוב הפיגור- זה כבר מצחיק!
וזהו

אההההההההההההה

לאב לאב לאב אני מתה על ג'ורדן
אני מתה על הסצינה שהוא מקדיש לה את השיר... אווווווווווווו.... "אמרו לך פעם שאת מדהימה
" "לא היום" "אמרו לך פעם שאני הולך לנשק אותך
" כמה קיצ'י ככה מ-א-מ-ם

Super Keshet

New member
|פרימדה|../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

סרט שטחי, מסריח ומשעמם מאד. דג יכול לשחק יותר טוב מהתאומות והבגדים- עדיף ללכת עם שק.

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifלעומר תכנסי../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

למה מחקת חצי מההודעות של התגובות שלי??????? בגבתי לאבא משתדרך למותק הילדות ולעוד כמה...למה מחקו?

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifענבר ../images/Emo12.gif

יכול להיות שזה מחק לבד... בגלל זה תפוז נקרא תפוזטיפש
זה קרה לי כבר כמה פעמים... ואם כבר זה מוטי מחק לא עומר כי עומר היא לא המנהלת ורק המנהל יכול למחוק... ולדעתי מוטי לא מחק..

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

גם לי זה קרה, אבל זה בגלל שתפוז טיפש. חוצמזה עומר לא הייתה יכולה למחוק את ההודעות, היא לא המנהלת.

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

נכון עומר לא יכולה למחוק את ההודעות שלך רק מוטי ומוטי לא יעשה את זה כמו שפעם שירשרתי תמונות של חופשה בשמש וחצי מהתמונות שלי נמחקו
בכל מקרה הסרט נחמד אבל די טיפשי... ואחותי מזה מצחיקה אותי שמה כי מרי-קייט כל הזמן מעצבנת אותה באיך שהיא מדברת והיא צודקת קצת...

motib4

New member
לא אני..../images/Emo29.gif

ענבר, זה קורה לפעמים שהודעות פשוט נמחקות.. קוראים לה בתפוז 'מפלצת ההודעות' או משהו.. אבל באמת, לא אני...

טניה א

New member
שפתינו חתומות!

הסרט שפתינו חתומות מזה יפה ומצחיק! הן בסביביות בנות 14 ומזה יפות! הוא סרט קומדיה כזה! ראיתי אותו אולי 4פעמים!

למעלה