הסרט על האיסלאם

shm490

New member
הסרט על האיסלאם

אני רק מפנה לאתר , לא אני ערכתי ולא אני צילמתי זה הכל ההולנדי ההוא , אני לא צריך שיהרגו אותי .

mike00

New member
לא עולה הסרט.......דווקא חיכיתי לראות על מה

כל הרעש שהיה.....

סרט טוב

אבל איך הם מלמדים ילדה בת 3 וחצי דברים כאלה אני לא מבין רצח והרג וכל אלה לא הספיקו להם אז הם גם מלמדים ילדים שצריך להרוג אךך איזה עולם

סרט חזק מאוד. לא פלא שהאיסלאמים משתוללים

הסרט זורק להם את האמת בפרצוף, ללא כחל וסרק: רציחות הנשים 'על כבוד המשפחה', תליית ההומואים, הג'יהאד הטרוריסטי-רצחני, ניצול הילדים להפצת אידיאולוגיית הרצח, פיגועי טרור המוניים, שחיטת חטופים 'כופרים' חסרי יישע, 'פתוות' רצחניות מסביב לגלובוס נגד כ"א המתקומם נגד האיסלאמיזם הרצחני, השאיפה להשתלט על כל כדה"א ולהשמיד את ה'כופרים' ובפרט היהוד. אנחנו מכירים את התמונות האלה על בשרנו - את פיגועי האוטובוסים, את מעשי הטבח ההמוניים בזקנים, נשים ותינוקות כמו בטבח ליל הסדר בנתניה, את האידיאולוגייה הרצחנית המופצת בטלוויזיה הרשמית של הרש"פ, את שידורי ההסתה לרצח של מטיפים איסלאמיים באל-ג'זירה, את הסרטים האנטישמיים-הנאציים באל-מנאר ובטלוויזיה הסורית והמצרית, את השנאה הנשפכת מפיו של ראאד סלאח והראאד סלאחים ה'חילוניים' בהנהגה הערבית בישראל. לנו חירט וילדרס לא מחדש הרבה, אנחנו מכירים את הסורות והפתוות, אבל לאירופים הצבועים, השפלים ומוגי הלב המממנים את אירגוני הטרור האיסלאמיים באלף ואחת דרכים - גם להם הוא זורק את האמת בפרצוף ומעביר להם מול העיניים את הצביעות ואת הפחדנות המאפיינים אותם. הם יצטרכו ללמוד בדרך הקשה את מה שאנחנו לומדים וחווים על בשרנו כאן, בעין הסערה, יום יום.

זה לא מעניין אותם אמת, מעניין אותם שמישהו

אומר דברים שיכולים להראות או להשתמע כלא חיוביים על האיסלאם.

jwin

New member
ראיתי את הסרט -

מה לומר? הכל מדבר בעד עצמו. אני בטוח שיש גם מגמתיות כמו בכל מקום וחלקים אחרים של האיסלם מדברים על דברים חיוביים יותר. אני גם בטוח שחלק גדול (או כל...)החלקים האגרסביים (שהיו ברוח הזמנים בו נכתב)-תלויים במי שמטיף וקורא בו. אפשר היה לפרש אחרת. אפשר היה להתעלם. הרי דת(כל דת) וכתובים למינם - להכל אפשר להעביר מודרניזציה. תלוי אם רוצים. פנאטים ואגרסיבם יש בכל דת. הייתי רוצה לראות איך נראו מסעי הצלב! רק שלצערי מסע הצלב שלהם הוא היום - והזמנים השתנו. בהחלט אגסיה נוראית. לגבי אירופה - אני לא בטוח שדת צריכה לענין. היא צריכה לסגור את שעריה בפני כל מי שאינו מוכן לקבל את התכתיבים החברתיים. את החיים הדמוקרטיים. כל מי שרוצה לחיות באירופה תוך "יבוא" חוקים מארץ המוצא שלו (חוקי מדינה, דת, חברה, וכו') צריך להשלח אחר כבוד הביתה. זו צריכה להיות הדרך. מי שמאמין בקרוקודיל של לה-כוסט בביתו הוא - זה לא מענין אותי. מענין אותי שגבר מוסלמי ירק על אישה עיתונאית במילנו כאשר זו האחרונה ניסתה לראיין אותו. הוא ירק עליה בשידור ישיר וצעק שהוא "לא מדבר עם נשים". זו הבעיה! לא מענין אותי מאיפה זה מתחיל. אם הוא שולט על זה ויורק על נשיו הוא בחופשות המולדת שלו - זה ענין שלו ושל המדינה שלו. אבל אם הוא עושה את זה באירופה זה צריך להיות סיפור אחר (אגב, הוא אותר בעקבות הוראה נשיאותית ונשלח לארץ מוצאו למחרת היום תוך סיקור נרחב של עלייתו למטוס!) בוקר טוב יהודה

שאירופה תתמודד עם אובדנה בעצמה

שיגנו או לא יגנו על תרבותם ועל אורח חייהם - זבש"ם. מצידי שיאכלו את מה שבישלו. חברה ותרבות שלא יכולות להגן על עצמן, שנרקבו והתנוונו - יפסיקו להתקיים בטווח הארוך, פשוט מאוד. גם רומא התנוונה ועברה מן העולם ובמקום הציוויליזציה שלה באו ימי הביניים שנמשכו מאות שנים. לנו יש מספיק בעיות משלנו עם האיסלאמו-פאשיזם. אני אסתפק בזה שהאירופים יפסיקו לתמוך בטרור האיסלאמי הבי"ל ובאזורנו.

jwin

New member
כתבתי דברים אחרים.

אני לא חושב שהתרבות באירופה רקובה ומנוונת. תלוי גם ביחס לאיזו "תרבות" אתה משווה ? לזו של הארץ ? לשלך ? אין לי מידע על תמיכה אירופית בטרור בכללו ובאיזורינו בפרט. תלוי גם למה אתה קורא "תמיכה". ימי הביניים באו על כולם בגלל שרומא עברה מן העולם - משמע אם זה יקרה לה שוב... אבל נדמה לי שאתה במשוב שלך אלי, שוב, מחוץ לנושא. כתבתי שמה שחשוב הוא ההתנהגות החברתית,שמירת החוק ופחות חשוב האני מאמין של האדם. ואם יש השלכות (דת על אזרחות) - אזי שיחזרו לביתם לאחר כבוד. זה היה הנושא ולא מה מצידך חשוב או לא או מי יאכל מה. בברכה יהודה.

shm490

New member
הבעיה היא הדת

גם היהודים האורתודוקסים לא בדיוק מקבלים את אורח החיים במדינות רבות אך מצד שני אין הם רוצים או מתכונים לאיים על החברה באותן ארצות כל רצונם לחיות את חיהם הדתיים בשקט אין הם באים ומנסים לשנות את מנהגי המקום למשל אין הם מנסים לכפות על מערכת החינוך במקום שיתחשבו בדתם או מנהגיהם הם פשוט מקימים בית ספר לפי אמונתם . המוסלמים ובעיקר הקיצוניים שבהם לא מוכנים לגלות אותה סובלנות כלפי סביבתם ולמרות שהם מהגרים או בני מהגרים במדינות נוצריות הם מתעקשים להמשיך את אורך חייהם ומנהגיהם ודתם כאילו היו בארץ מוצאם .כבר ידועים המקרים שבהם מתחילה קהילה קטנה ואז מוקם מסגד מפואר ויש את המואזין שקורא ברמקולים לתפילה,דברים שמקוממים את את השכנים המקומיים בני המקום . כמו כן הבעיה של הלבוש של נשים עם הרעלה בבתי ספר שהוא זר לאירופים ומנוגד למנהג והחוק המקומי . וכמובן קיימת ההסתה של כהני הדת הקיצוניים והמשכה הטרור שהתחילו להפחיד את האירופיים והם החלו להבין שהמטיפים הדתיים האיסלאמים מהוים סכנה לאורך חיהם ולדמוקרטיה שלהם ולכן כל האסלאם והמוסלמים החלו להיות בעיה , וכן הם מחפשים אישרור לדעותיהם באיסלאם ומוצאים את הפסוקים שמאשרים שאכן האסלאם הוא קיצוני ורצחני ואותם הם מציגים , הסרט אכן מגמתי והוא קיצוני אך גם אותם מטיפים דתיים מוסלמים הם קיצונים וגם הם משתמשים באיסלאם בצורה מגמתית .

THE WIZARD 55

New member
אין לי זמן כרגע לצפות..

אבל שמעתי שהתכנים מזעזעים... לא יודעת אם אוכל לעמוד בזה...

THE WIZARD 55

New member
איפה אתה נעלמת לי?../images/Emo24.gif

אני לפעמים עושה גיחה, עדיין עסוקה.. זה סרט ארוך...לא? אבל אני חושבת שיש דברים קשים אז שוקלת לא לצפות, אחר כך אני פשוט לא מסוגלת להוציא מהראש...

mike00

New member
15 דקות מלאות באור ואהבה....

חזרתי אתמול מהקריות היה כייף,אתמול היה את שעת כדור הארץ והיום יש מסיבה ליד ירושלים... עוד שבועיים טיסה,צריך לנצל כל רגע פנוי...

mike00

New member
אני סומך על ההנהגה הערבית שתייצר לכם סקופים

ככה שלא יהיה משעמם בכלל.....

THE WIZARD 55

New member
תקח את המחשב שלך..

או תקנה שם אחד, העיקר שלא תשכח אותנו מה כבר הם יכולים לייצר, הכל נדוש כבר

mike00

New member
יש לי נייד אבל אין שם לאן להתחבר...

אל תדאגי,פעם בשבוע אני אבוא להרגיז את מוחה בשביל הנוסטלגיה....

mike00

New member
4 חודשים.....

חוזר אחר כך לביקור קצר בארץ ואז טס שוב לשנה....

למעלה