הסרט על האיסלאם

מוחמד5

New member
הטעות רק בשרשור !!

asparagos

New member
אתה חמוד אתה מחמד, מאיפה בא האסלם?

מאיפה הרעיונות? האמונה באל אחד? האמונה בנביאים יהודיים? מהיהדות. שתי הדתות דומות. רק שבישראל, מדינת היהודים (בניגוד למדינות מוסלמיות), לא מיישמים היום עונשי מוות בסקילה/שריפה/חנק/עריפת ראשים שהיו נהוגים בתקופת התנ"ך ואימצו תרבות נאורה יותר. האסלם כיום הוא הדת החביבה על טרוריסטים, ובסרט רואים יפה מאד מאיפה הם לקחו את הרעיונות שלהם - ישירות מהקוראן. אפשר גם לפתוח ספר תנ"ך ולקבל משם רעיונות שלא היו מקובלים היום, אבל משום מה הדת השלטת בקרב טרוריסטים היום היא אסלם, לך תבין למה... לי אישית אין שום דבר נגד מוסלמים, אבל נראה לי שיש למוסלמים הרבה נגד עצמם עם כל הרצח שהם עושים אחד בשני, גם הקיצוניות שתופסת תאוצה בקרב מוסלמים באירופה הופכת את האסלם לדת טרור בעיני אירופאים. זה לא מסובך מחמד, זה די פשוט - רוב הטרוריסטים הם מוסלמים. עובדה.

מוחמד5

New member
העל עניין דל הגדרה

מיהו טרוריסט ולאיזה דת הוא משתייך. בשם האיסלאם נהרגו הכי פחות אנשים בעולם.

asparagos

New member
מחמד, הסרט על האסלם יצא בתקופתנו

והוא יצא בקונטקסט של היום, לא בקונטקסט של לפני 1000 שנה. הסרט מדבר על מה שקורה היום באירופה, בארה"ב ובעולם, אירופאים מרגישים מאויימים ע"י מוסלמים והם מביעים את זה (בינתיים בסרטים, יש עוד דרכים להביע רגשות...). טרוריסט הוא מי שפוגע באזרחים בכוונה כחלק ממערכה פוליטית/צבאית, זו הרי האסטרטגיה השולטת בקרב החמאס, הפתח, חיזבאללה. טרוריסטים מוסלמים מתרצים רציחות כאלה ע"י פסוקים מתוך הקוראן, טרוריסטים מוסלמים רואים את עצמם כמוסלמים אדוקים והם מחצינים ומדגישים זאת. בקשר למשפט האחרון שלך, "בשם האיסלאם נהרגו הכי פחות אנשים בעולם" יש לך טבלה שמפרטת את ההרוגים בשם האלסם, הנצרות, היהדות והבודהיזם? או שאתה סתם זורק נתונים ללא שום גיבוי לאויר?! אני מצפה ממנהל פורום לקצת יושר, האפ בגלל שזה פורום של ערבים אני מצפה ליותר מידי?

מוחמד5

New member
יושר !!

אם למדת היסטוריה סביר להניח שאתה יודע מה קרה במהלך ההיסטוריה ,לבטח למדת (ואם התאמצת וקראת מעבר למה שמחייב משרדג החינוך) היית מגלה ויודע לבד איזה אסונות הגרמו ע"י בני דתות אחרים . תוכיח ששהעובדות שאני מציג אינן נכונות. קל מאוד להסיט נגד דת\לאום במיוחד כשהמסיט הוא אחד משליטי העולם . לא צריך להיות גאון בכדי להבין ולראות שיש מתקפה מתוכננת ומתמשכת נגד האיסלאם. האיסלאם הרבה יותר חזק ,גם מהקיצוניים שנמצאים בו וגם מאלה שמנסים לטעון שזו דת איומה.

asparagos

New member
אתה מביא עובדות ומן ההיגיון שאתה יודע מהיכן

הבאת את העובדות האלה ותוכל לתת להן תמיכה במציאות. איזה מין שטות זו שאתה אומר אמירה והיא נכונה עד שאפריך אותה? אתה צריך לגבות את הנתונים שלך בעובדות. העובדות המתבקשות במקרה הזה הן השוואה של מספר הרוגים שגרמה כל דת- נוצרים, יהודים מוסלמים ובודהיסטים. ע"פ הנתונים הנ"ל יהיה אפשר לקבוע "בשם האיסלאם נהרגו הכי פחות אנשים בעולם".

shm490

New member
במספרים אולי הוא צודק

הרי הנצרות בימי הביניים ותחילת העת החדשה הכחידה תרבויות שלמות גם באירופה גם באסיה ואמריקה כל זה נעשה בשם הדת אך זה נעשה לפני 600 שנה . בעת החדשה מלחמות הדת נעלמו ובאו מלחמות בשם אידיאולוגיה וקולוניליזם , עכשיו עם ההקצנה המוסלמית וההגירות הגדולות של מוסלמים לאירופה ואמריקה יש בפרוש התחלה של מלחמת דת . כמובן שהתגוננות של המערב נגד הגל המוסלמי ששוטף אותן מפורשת ע"י המוסלמים כמלחמה נגד האיסלאם , שלא להביא בחשבון שחלק ממדינות האיסלאם יושבות על מרבצי הנפט הגדולים בעולם והמערב רואה במשאב זה משאב קריטי והוא מוכן להגן עליו מפני השטלתות איסלאמית קיצונית .

asparagos

New member
ומה עם יהודים, בודהיסטים ושאר דתות?

מה אנחנו עיזים? מה, אותם לא משתפים בתחרות - הדת שרצחה הכי פחות? מר מחמד אומר: "בשם האיסלאם נהרגו הכי פחות אנשים בעולם" אז מה שאני רוצה, זו טבלה שמראה סה"כ הרוגים לכל דת ואז ניתן לקבל תשובה נכונה.

asparagos

New member
תשמע מחמד, אתה צריך להבין

שהערבים הם עם של מניאקים וזו הסיבה לכל תחלואי העולם. עכשיו, מה שאמרתי הוא אמת ונכון. תוכיח ששהעובדות שאני מציג אינן נכונות.

מוחמד5

New member
מניאקים זה טוב

אתה רואה שהתחלת לשנות את הדיעות שלך! נהיית מתון יותר. זה הישג. עוד תתאסלף .

asparagos

New member
../images/Emo45.gif יש לי הרבה דברים להגיד לך

חפש אותם ב www.google.com או בעברית, יותר נוח, www.google.co.il אני שמח שאנחנו מתקדמים בדיון. אני אחפש הוכחות לכך הטענה שלך - "בשם האיסלאם נהרגו הכי פחות אנשים בעולם" לא נכונה. ואתה תחפש הוכחות לכך שהטענה שלי - "הערבים הם עם של מניאקים וזו הסיבה לכל תחלואי העולם" לא נכונה. הכי חשוב שסוף סוף אנחנו מנהלים דיון רציני, לא זורקים סתם עובדות, עומדים מאחורי הטיעונים שלנו ויש לנו כבוד למילים שאנחנו כותבים. כיף לשחק בקקי? נ.ב התאסלףתי מזמן, אמרתי את משפט ההוא... נו... איך זה הולך... משהו כמו "לה לה לה מחמד רסול אללה" נו... אתה בטח מכיר..., והיו יותר מ2 עדים, באינטרנט זה נחשב? אני גם נוסע באוטו עם החרוזים האלה על המראה (מטבוחה?), יותר טוב מרב-בריח אני אומר לך.

פכככ כבוד למילים ../images/Emo6.gif מיסטר "עם של מניאקים"

אתה צריך לנשק למוחה את הרגלים על זה שכנראה מרוב רחמים על המיץ הגזעני שאתה מתבשל בו הוא לא חסם אותך רק על היציאה האחרונה הזאת...

asparagos

New member
אוי בבקשה תרחם עלי מחמד בבקשהההההההה

אל תחסום אותי מחמד, אני אעשה הכל.... רק אל תחסום אותי... מה אעשה אז?! ארקב במיץ הגזעני שלי לגמרי לבדי אוי ואבוי לי@@@ יאללה יאללה סלטעון, תפתח קצת חוש הבנת נקרא ותקרא את כל השרשור ותבין את הקונטקסט בהם נאמרים דברים. נ.ב מחמד יכול לחסום אותי מתי שבא לו, יש לו אישור ממני, אני לא ארוץ לבכות להנהלת הפורומים ותאמין לי שאני אשאר בחיים גם בלי לכתוב פה.

אתה מוחק את ההוכחות לשקריות של ה'עובדות'

אתה מוחק את ההוכחות לשקריות של ה'עובדות' שאתה או חבריך מביאים. זה מה שעשית להודעה שלי שהוכיחה את השקריות בטענות של חברתך העצבני כאילו ישראל הרגה ביום האדמה 'מפגינים'. כשהוכחתי שמדובר בפורעים אלימים שהשליכו פצצות תבערה על השוטרים - מחקת את ההודעה. אתה לא מסוגל לעמוד בדיון פתוח וחופשי, טענה מול טענה, עובדה מול 'עובדה'.

מוחמד5

New member
דייק ../images/Emo88.gif

תסתכל בלינקים שנתתי במקום אחר, עידות של אנשים חיים. מדובר בלובשי מדים שרצחו אנשים חפים מפשע. רצחו

כמו ה'עדויות' ב-PALLYWOOD של אוק' 2000

תקרא את דו"ח ועדת אור איך אבא אחד העיד שראה במו עיניו איך השוטרים הרגו את בנו מאחור, אבל בראיון לכלי תקשורת ערבי סיפר ש'שמע על כך מצעירים'. כמובן, הוא והאחרים סרבו להסכים לנתיחה אחרי המוות של ההרוגים, אפילו בנוכחות פאתולוגים מטעמם, כדי ששקריהם לא ייחשפו.

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gifלכמה פרקעם הגכיעה היפים והאמיצים !

כל אחד והאמת שלו. עם האמת שלי אני חי נפלא.

"הכי פחות אנשים"?../images/Emo6.gif

מיליונים לא מספיקים לך? רק בסודן ב-25 השנים האחרונות כ-3 מיליון. ואיפה איראן, אלג'יריה, עיראק, סוריה, בנגלדש, ביאפרה, לבנון, פקיסטאן, סומליה... איפה שרק תסתכל. ואגב: הרוב הגדול של קורבנות הטרוריזם האיסלאמי הם *מוסלמים*. איפה אתה חי, בן אדם?

respecta1

New member
מה יודעים? כלום..

בסרט לא אומרים כלום על הקוראן גם לא משמיעים דעה סך הכל מראים כתובים מהקוראן, מוסלמים שהולכים אחרי הכתובים האלה, ואת התוצאה.

למעלה