הסרט פייט קלאב זה הסרט הכי טוב שיש!

roieroie

New member
הסרט פייט קלאב זה הסרט הכי טוב שיש!

אפילו שזה פורום מאטריקס פה... אנשים ראו אותו?!?! מה הם חושבים?!?

shikma r

New member
יש!!!! מישהו בשעה כזאת! סוףסוף...

ובקשר לסרט... על מה מדובר.???

Bassman

New member
RULE 1

YOU DO NOT TALK ABOUT FIGHTCLUb ותכננתי ללכת להכין מתמטיקה... עבודות לחופש אבל אין לי ז#@ לאינטגרלי

shikma r

New member
מתמטיקה...../images/Emo10.gif לימודים../images/Emo10.gif כלא!!!!!!!

טוב, חברה שלי מאיצה בי שאני אבוא אליה עכשיו, אז אני חייבת ללכת.... מצטערת לשאר השותפים שסוף סוף אני זוכה להם באמצע הלילה(אני כל יום בשעה1-2 בפורום פה)... ביי!

IC4

New member
את בפורום מטריקס ולא ראית פייט קלאב

!? שערוריה! אמנם זה לא הכי קשור אבל עדיין!
זה ששם הפורום הוא מאטריקס לא אומר שאין הוא כולל בתוכו הרבה מאד סרטים אחרים... פייט קלאב הוא לא סרט שלדעתי שווה להגיד לך על מה הוא אלא שאת פשוט צריכה לראות ולהנות או לא להנות ואז זה כבר בעיה שלך אבל זה בהחלט לא סרט שממצה את עצמו בכמה משפטים....

roieroie

New member
פייט קלאב= הסרט הכי טוב בעולם!

אין ופשוט אין סרט יותר טוב ממנו! אפילו לא מאטריקס... מצטער אבל זה ככה! העלילה מעולה משחק מעולה תסריט מעולה צילום מעולה סוף מפתיע היגיון שורות חכמות תאורה מעולה כל מה שתרצו שם! מי שלא ראה= אפסססססססס!!! תראו אחד הסרטים הטובים ביותר שנעשו! בעולם!

IC4

New member
נא להרגע!

אתה לא יכול להגיד שזה הסרט הכי טוב בעולם בגלל שאין מידה למה טוב ולא
ואם יש, אני משוכנע שאיננו יודעים אותה ושפייט קלאב לא זוכה בה להיות הכי הכי
כל אחד ומה שמשחרר ומיישב את דעתו... בשבילי מאטריקס, בשבילך פייט קלאב, בשביל אחר ברייבהארט ובשביל אחר אחר התפוז המכני... (סליחה אם העלבתי מעריצי סטאר וורז הדוקים) השורות החכמות הן אכן פרט שאני ממש מחבב בפייט קלאב, חוץ מהשורה we r a generation of men raised by women i wonder if another woman is really what we need (טוב אני לא זוכר את הציטוט המדויק, אבל אף פעם לא הבנתי איך אנחנו דור של בנים שחונך על ידי נשים, לעומת שלושת אלפים דורות שלפנינו, שבהן האב הלך לעבוד בזמן שהאמא היתה עם הילדים בבית וחינכה אותם) כל מקרה, פורום זה לא נועד רק לזעקות התלהטות, אלא גם לדיונים (כן!!!) אז ספר לנו מה אתה חושב שהסרט יכול ללמד אותנו מעבר לכמה שהוא נהדר "ואכי אכי תוב באולם"

roieroie

New member
חחח טוב טוב צודקקקק מסכים איתך!

באמת אי אפשר לקבוע מה הכי טוב הכל עניין של טעם... אני פשוט מוצא בו עבודה מופלאה של קולנוע! שמע ראיתי את הסרט יותר מ10 פעמים וכל פעם ואני מדגיש כל פעם שרואים את הסרט אתה מגלה משהו חדש שלא שמת אליו קודם. גם אני אישית לא שמעתי על בנאדם אחד שראה את הסרט הזה פעם אחת. המינימום זה פעמיים. פעם אחת כדי לראות את הסרט ולהבין. פעם שניה כדי להתעמק. ושתי הפעמים האלה זה החוויות הכי גדולות שיכולות להיות. דרך אגב קצת לא קשור... אבל ראית את ממנטו??? מה אתה חושב עליו???

IC4

New member
אכן ראיתיו

פעם ראשונה ממש לא אהבתי כולם כל כך שיבחו אותו בעיניי וציפיתי שאני אתאהב בסרט הזה בצורה מהממת לכן התאכזבתי כמו כן גם התעייפתי במהלך הצפייה פעם שניה , לאחר זמן רב ועם כוחות מחודשים ראיתי שוב את הסרט והבנתי שאני כן אוהב אותו
הסרט גם הרבה פעמים מזכיר לי צורת הרגשה שחוזרת אצלי המון שאני לא זוכר ... מה שכן, אני רק מבקש - אם ראיתם סרט ואהבתם - סבבה, תמליצו לי באופן שפוי לראותו "אייסי כדאי לך לראות" ואל תגידו שום פרט אל הסרט, ושום "אייסי אתה חיייייב לראות את זה זה סרט ענק!!" כי אז אני אתאכזב אז אם איכפת לכם ממני, תרסנו את עצמכם.

חחח....אלוהים, אתה קרוע...

בקשר ל- fight club...אהבתי כל כך. אבל מה, ראיתי פעמיים ובאף אחת מהפעמים לא עד הסוף!!!...חרא, פשוט חרא!! אהבתי את הקטע שבראד פיט מאיים על אדם עם אקדח וכמעט "הורג" אותו, ואז מה שהוא מסביר לחבר שלו הרזה (מה שמו?!). ההסבר פשוט מדהים ואחרי הסרט התקלחתי איזה שעה וכל המקלחת רק חשיבי על המשפטים האלה והתחלתי לפתח כל מיני מחשבות ותיאוריות שאני עכשיו לא ממש זוכרת... מה עם ´אינסטינקט´? ראיתם?....סרט כל כך טוב... הו, סלח לי אייסי.. : אייסי, זה סרט שכדאי לך לראות...

Master Boo

New member
המשפט הזה באמת טוב!!

אחד המשפטים שיותר אהבתי בסרט... באמת חזק

IC4

New member
סליחה, לא קוראים לי אלוהים.

אני אייסי תודה רבה
ואת אינסטינקט ראיתי היה בו משהו נחמד אך עד שלא אראה אותו שוב, אין לי שום סיבה לראות אותו שוב. בקשר לסצנת המוכר סופרמרקט בפייט קלאב - באים לעשות מחתרת שתושיע אנשים מדכאונותיהם בישראל
?

../images/Emo104.gif הולך ברחוב ואומר

"אני אלוהים"! וואו, איזה פלאשבק! למישהו מהיותר וותיקים זה נשמע מוכר?

Master Boo

New member
לא כל כך האמת...

BTW- ראיתי היום שוב את "נקודת מגע"- סרט ממש נחמד! רק שעשו אותו יותר מדי ברור... היו צריכים להשאיר כמה נקודות לדמיון...

IC4

New member
כן זה שפרש ../images/Emo13.gif

השקפה יפה דווקא היתה לו כולנו אלוהיםים מהלכים ברחובות או יושבים בבית אבל כל אחד אלוהים
___ דנה - נסתרות הן דרכי הפלאפי!

kyle

New member
מזכיר לי הסכם עם החברים שלי...../images/Emo6.gif

הסכמנו שלכל אחד יש תפקיד, אני "אלוהים", השני הוא "מרכז העולם", והשלישי הוא "המוזה".

למעלה