הסרט פייט קלאב זה הסרט הכי טוב שיש!

תגידו לי משהו...

הסוף.... הוא טוב או רע? לדעתי זה כן אבל אני לא בטוח.... ראיתי אותו לפני כמה שנים ורק אכשיו ממש חשבתי על זה.... אז תגידו את דעתכם... (מועדון קרב בעיברית מעודנת.... בגלל שהאנגלית שלי לא מעודנת...) הגב:.....תמורה שאייסי, מנהיגנו, אמר "טוב, אכשיו באו נפתח דיון במקום התפרצויות אלימות של ביקורות מחושבות." הוא התכוון למשהו כזה \/ (כמו למעלה...) "דיון" אז קדימה חברים.... דיון. על החתום. ההוא שאין לא שמץ של מושג מה קורה איתו. וההוא שהולך להיתקלך.

צר לי להרוס לכם את החגיגה אבל...

אייסי, אתה לא אלוהים. וככה גם כולכם כאן. צאו מזה, אנשים!!! אני אלוהים! רוצים מכות?!?!

Gevakumon

New member
אני חייב לציין, בפעם השניה,

שממש נראה לי שאני לוקח אותה...

shikma r

New member
או שלא....!!!! כבר לא היה דיון כזה

בעבר? אני זוכרת שכשרק נכנסתי לפורום בפעם הראשונה דנו פה מי אלוהים מבין חברי הפורום(????) איזה פורום...

IC4

New member
אני רוצה להבהיר משהו למקרה של מלחמה

אמנם אמרתי שאני מצטרף לצד הנשי של הפורום אבל אם תפרוץ כאן מלחמת מינים אני בוגד (דאבל בוגד בעצם) וחוזר להלחם לצידו של גבע. (בואו נעשה משחק פיינטבול של אנשי הפורום בנים נגד בנות ?
)

Gevakumon

New member
חוזר לשורשים אה?

בלבך תמיד ידעת שזה הצד הנכון...אני ידעתי...

Gevakumon

New member
אהמ אהמ,

לקוח אותה במכות...אלוהים היא יכולה להיות אם בא לה לי לא מפריע.

גררר.....

אני בת... אסור להרביץ לי! האושר קרב ובא, אנשים... בינתיים - אל תאכלו מילקי!!!

פעם שניה???

מתי הייתה פעם ראשונה?... (אה..כנראה זה היה בתקופה שנכנסתי לפורום חופשי על סמים...)

shikma r

New member
אהההה... אני יודעת איזה סרט אתם

מתכוונים! בעברית זה "מועדון קרב"(ככה זה היה בקולנוע)! אני זוכרת משהו על זה, אבל תגידו לי בכללי על מה הסרט!

BELEZA

New member
פייט קלאב, סרט טוב ?

WHAT THE HELL ARE YOU TALKING ABOUT מאסקימו לימון כבר חוויתי יותר קתרזיס תראה את " אהבה נושכת " למשל ותבין שאפשר להביע את אותו רעיון בדרך הרבה יותר אינטיליגנטית ואם כבר הסרט הכי טוב בכל הזמנים רק " ביג ליבובסקי " " ככל שאנחנו מגביהים לעוף אנו נראים קטנים יותר ויותר בעיני אלה שנשארים למטה " מי אמר את זה, מי ?

למעלה