הסרט שיהפוך אתכם לצמחונים

prizman

New member
עדיף על פני הרג

שבסוף יוצא לא טעים

צלשף

New member
אני חושב שסטייק אנטריקוט מפרה שגדלה

בצורה חופשית ונישחטה בצורה הומנית ירגיעו את איילה והגברת תהיה שלווה יותר לאחר סטייק כזה

ציקימינגו , תחשוב לרגע

מה זה "החקלאי הצמחוני" ? אתה כותב על אדם צמחוני שעושה את זה ? אדם עם אידאולוגיה שאסור להרוג ? מה זה "החקלאי הצמחוני" ? כאילו, אתה לא משלם על מה שהחקלאי הזה עושה ? אתה לא מביא להרג גם בזה וגם בתעשיות הבשר ? למה גם וגם ? יותר הגיוני לרצות פחות מוות, לא ? כשאתה בא לבחון בעיה, תבחן את הברירות שיש. איזו ברירה יש כשמדובר בכינים וקרציות ? וזה בדיוק העניין, כשמדובר בבשר אז יש לך ברירה, למה אתה בוחר להביא לסבל כשאתה לא חייב ? ואאנעה גם לשאלה הממוקדת שלך

בהחלט מתכחשים למציאות

בשר גורם רק ליותר רעב, לא רק למי שאוכל (ע"י הצורך בחומציות גבוהה שמביאה עוד רעב ועוד רעב עד למחלת ההשמנה). אוהב בשר ? וסקס ? אז מותר לקחת בכח ? בהחלט מתכחשים, בטבע החזק שורד אלא שאתה לא בטבע ואפילו מתנגד לטבעיות (אתה תלך לרופא ולא תרצה למות כפי שהחיים כיוונו אותך אם תחלה, אתה בעד לטפל בזקנים, משהו מאוד לא טבעי בטבע). בני אדם לא צריכים בשר, זה רק רע להם ולעולם ולמספר 7 מיליארד אין קשר. למעשה, אכילת בשר היא בזבוז המשאבים לגידול מזון מאחר ונדרשים הרבה יותר משאבים לגידול בשר. כאילו, לפחות תטען דברים אמתיים ולא תתכחש לאמת.

צלשף

New member
לפי הפלוסופיה שלך

בסופו של יום צריך לפי הטבע לאכול את ההורים שלך כי הם זקנים וחבל על כל המשאבים בכד להציל אותם אגב אם יודעים כבר שהם הולכים להיות מנת הבשר החגיגית לחג הקרוב? גם ילדים קטנים חולים במחלות קשות אני באמת לא יודע אם יש לך ילדים נניח שכן אז גם אותם תשאיר למות ללא טיפול או תאכל אותם? תחשו לפני שאתה כותב כל כך הרבה שטויות .

צלשף

New member
ועוד דבר לגבי מחלות בבעלי חיים

שפעת העופות או החזירים או הפרה המשוגעת כולם מחלות שנגרמו בגלל טיפול לקוי של מגדל אחד רשלן שהעביר את המחלה זה לא מצביע אל בעיה כללית למרות שהמחלה מועברת ברוב המקרים במשחטות וכך הופכת לנחלת הכלל טיפול נכון מונע אסון . כדאי לך לנסות סטייק אנטריקוט בסגנון רומני אם מוזדי די אוסטורוי ( רוטב שום הכי שווה) תרגיש פחות תוקפני

אז עוד דבר

מי שילם למגדלים האלה ? אני או אתה ? מי שילם למגדל וכתוצאה מכספו מתו בני אדם, אני או אתה ? ומה לגבי האנטיביוטיקה שמחזקת חיידקים ? כל שנה מתים אלפי בני אדם בגלל אנשים שמשלמים על בשר, משלמים על העמסת בע"ח באנטיביוטיקה והחיידקים מתחזקים. בכל שנה מתים אלפי אנשים בגלל החיידקים המחוזקים. מי שילם על זה ? אני או אתה ? אני לא תוקפן, לא יותר מאחד שמנסה להתגונן ממי שמנסה להרוג אותו ולהשמיד את העולם. אני רומני בעיקרון כך שאכלתי סטייק רומני כשלא הייתי מודע למעשי ולהשלכותהן. גם אותי גידלו עם שקרים שצריכים בשר לגוף שלנו, כשגלתי ששיקרו לי אז הספקתי.

זו לא הפילוסופיה שלי, זו הפילוסופיה שלך

אתה זה שכתבת בעד הטבע (אולי אתה גם סבור שאנחנו בשרשרת המזון), כך שאתה זה שטוען את הדברים האלה ולא אני. אין קשר למה שנראה לנו שקורה בטבע לבין הבחירה הנכונה בחיים שלנו (למרות שניתן להסביר למה בטבע אין רוע). מסכים איתך שלהצמד לטבע זה שטויות, אבל מי שכתב על הטבע בחיוביות כזו הוא זה שכתב את השטויות, לא אני. כי אם חיובי לנו תרופות וטיפול בזקנים אז הטבע לא חיובי לנו, נכון ?

צלשף

New member
אתה בושה לעדה הרומנית מספיק לך תנוח לפי מה

שהבנתי מדבריך מה שמתאים לך אתה עושה וכשלו אז הטבע לא משהו

נכון, מה שמנחה אותי זה לבחור בלא לגרום

לסבל. נכון, עושה מה שצריך כדי לא להיות הגורם לסבל ולא לפגוע באנשים, בעולם, ובבע"ח, ואתה ?

צלשף

New member
מה אני עושה?

אני חושב שאני באופן אישי עושה יותר ממך למען בעלי החיים ולא קושר את זה באכילת בשר והכי חשוב לא עושה גלים היכן שאינני רצוי לדוגמא אתה לא רצוי בפורום קרניבורים כי אתה לא תורם פה כלום חוץ מזעם

מתקן אתה טועה בגדול

הייתי צמחוני כשנה וחצי לאחר שהפסקתי לתפקד נאמר לי ע"י הרופא שאני חייב לאכול בשר..וראה זה פלא לאחר שאכלתי בשר שבתי לאיתני אבל אני לא זאב שאוכלרק בשראני מקפיד לאכול גם ירקות ומאד אוהב גבינות.. דרך אגב מחקר הוכיח שצמחונים חולים יותר מאוכלי בשר צ'י

רופאים אינם תזונאים ולא למדו תזונה

רופא מט]ל עי סטיסטיקות על אוכלוסיית שחולה מאוד והעובדות מדברות בעד עצמן,בתי החולים מפוצצים עד אפס מקום וגם שם בבתי החולים נותנים לחולה את המוות לאכול במקום את המזין והמתאים לו הוא מהצומח. כל מי שאוכל מהחי הוא חולה ברמה כזו או אחרת ובשלב מסוים יהיה חולה חזק מאוד. הצמחונים היחידים שהיו חולים,הם אילו שלא אכלו מגוון,הם איילו שאכלו ג'אנק פוד כל היום ומעובד ואז גם מאובד,הם אילו שלא עשו ספורט וגם מי שלא רגוע בנפשו,אילו שעישנו ושתו אלכוהול וכן הלאה. התזונה היא מרכיב עיקרי בבריאות אבל בטח לא היחידי,אם אדם יאכל הכי בריא מהצומח ויעשן וישתה ויהיה לחוץ ולא רגוע הוא יהיה חולה בסופו של דבר. כלל ראשון בבריאות לא להכניס לגוף מה שהוא מזיק לגוף,להכניס לגוף רק מה שמכיל טוב,אם יכיל רע וטוב או רק רע אז זה לא טוב בכלל ובשני המקרים האחרונים יהיו מחלות ואף מוות. השכל צריך להבין את משמעות ערך החיים והבריאות מעל ההרגלים התאוות והרגש והיצרים הרעים,זהו הלב המתרגש שמאבד את כיוון השכל והיושר בגלל חומר ותו לא. התזונה הכי בריאה לאדם הצמחוני היא מהצומח,לא ניתן לעולם להאשים תזונה המתאימה ביותר,ניתן רק להאשים את האדם שלא יודע לאכול נכון ולקבל אחריות על חייו ובריאותו. האוכל מוות מוליד בגופו את המוות.

hungarfield

New member
אתה או טועה או משקר. תבחר.

רופא מטפל לפי סטטיסטיקות על אוכלוסיה חולה? כל מי שאוכל מהחי חולה בצורה כזאת או אחרת? הצימחונים היחידים שחלו הם אלה שלא אכלו מגוון? איש, אתה כותב שטויות. אין לך מושג קלוש על מה אתה מדבר או כותב, ולדעתי לתת לך מקלדת הוא פשע נגד האינטרנט. אכול עשב בשימחה ותפסיק לאכול לנו את הראש. (גילוי נאות: הכותב הוא קרניבור, ורופא)

למעלה