...כולל טיהור בעזרת כוונות וברכה או בעזרת ליקוק של בעל חיים... זה לא טיהור מדעי בהיבט של נקיון מחיידקים ולכלוך, אולם אכן חיידקים ואבק ולכלוך הם היבט פיזי של רוח רעה...
...רק תבחר. אני ממליץ על ליקוק אריה ( מורחים בדבש וקושרים למקל ארוך בספארי מהאוטו...). ניתן גם ליקוק של חתול ( למרוח בחלב ) או כלב ( למרוח בדבש ) או ליקוק של דולפין ( למרוח בדם דגים). והיד נטויה, ככל העולה על רוחך, רק תשאל בתקשור את המדריך הרוחני שלך לפני שאתה עושה ליקוק כדי שזה יהיה נכון לך או למטרה שלך שאני מקווה שתהיה טובה...
...אולי אצלך זה לא יעבוד ודווקה יעבוד ליקוק של חתול ? אין חוקים ואין הגדרות במאגיה. יש רק שמועות והמלצות. אני ממליץ ללמוד לתקשר עם ישות רוחנית מדריכה ולהתייעץ לגבי כל מהלך שבו אנחנו רוצים עצה. טוב שיש יועצים בלתי תלויים בעולם החומר...
אם האדם אותו ליקקת לא נתן לך את הסכמתו אז זו הטרדה מינית במקרה הטוב ואונס במקרה הרע. ואם כן והוא היה ממין זכר אז אתה הומו. ואם גילו של האדם היה מתחת לגיל 18 אז תוסיף לכך פדופיליה. ואם זה במקומות שהשמש לא זורחת בהם אז תוסיף לכך מעשה סדום. ואם אתה אכן בן 19 כמו שאתה כותב אז אתה צריך ללכת לכלא ואני אדאג לפרסם את זה בכל הפורומים של צער בעלי חיים כדי שהאגו שלי ירגיש טוב שעשיתי משהו לעצור פדופיל מסוכן שכמוך.
עליי להתחראע על אחוריכם באמצעות שימוש בכוח שהוענק לי על ידי גבירת האנימה- "נארוסגוואה" טכניקה אולטמטיבית מס' 4! א ג ר ו ף ב ר ז ל ש נ ה ב מ ל ו ב ן ! ! ! ייייאאאאאאארררררגגגגגגגגג