הסרת "עין רעה"...

סיריוס1

New member
טיהור הוא טיהור רוחני, ולכן יש הרבה אפשרויות-

...כולל טיהור בעזרת כוונות וברכה או בעזרת ליקוק של בעל חיים... זה לא טיהור מדעי בהיבט של נקיון מחיידקים ולכלוך, אולם אכן חיידקים ואבק ולכלוך הם היבט פיזי של רוח רעה...

PurpleFilth

New member
the importance of being serious1

ספר לי בבקשה עוד על ליקוק של בעל חיים.

סיריוס1

New member
השם הוא SIRIUS1 ולגבי ליקוק בעלי חיים...

...רק תבחר. אני ממליץ על ליקוק אריה ( מורחים בדבש וקושרים למקל ארוך בספארי מהאוטו...). ניתן גם ליקוק של חתול ( למרוח בחלב ) או כלב ( למרוח בדבש ) או ליקוק של דולפין ( למרוח בדם דגים). והיד נטויה, ככל העולה על רוחך, רק תשאל בתקשור את המדריך הרוחני שלך לפני שאתה עושה ליקוק כדי שזה יהיה נכון לך או למטרה שלך שאני מקווה שתהיה טובה...

ומה לגבי ליקוק עז?

פשוט כי.. יש לי עז שאני מכירה ו.. זה הרבה יותר פשוט מאריה בספארי.

סיריוס1

New member
את מחפשת משהו בדוק ושעובד ? הרי...

...אולי אצלך זה לא יעבוד ודווקה יעבוד ליקוק של חתול ? אין חוקים ואין הגדרות במאגיה. יש רק שמועות והמלצות. אני ממליץ ללמוד לתקשר עם ישות רוחנית מדריכה ולהתייעץ לגבי כל מהלך שבו אנחנו רוצים עצה. טוב שיש יועצים בלתי תלויים בעולם החומר...

Alpha biscuit

New member
חחחחחחח

היי סירוס פעם ליקקתי בן אדם איזה משמעות רוחנית יש לזה זה משנה באיזה מקומות ליקקתי את אותו בן אדם ?

gwizard

New member
בוודאי שיש משמעות

אם האדם אותו ליקקת לא נתן לך את הסכמתו אז זו הטרדה מינית במקרה הטוב ואונס במקרה הרע. ואם כן והוא היה ממין זכר אז אתה הומו. ואם גילו של האדם היה מתחת לגיל 18 אז תוסיף לכך פדופיליה. ואם זה במקומות שהשמש לא זורחת בהם אז תוסיף לכך מעשה סדום. ואם אתה אכן בן 19 כמו שאתה כותב אז אתה צריך ללכת לכלא ואני אדאג לפרסם את זה בכל הפורומים של צער בעלי חיים כדי שהאגו שלי ירגיש טוב שעשיתי משהו לעצור פדופיל מסוכן שכמוך.

Jerald_Admonds

New member
אוקיי, זהו! אתם לא משאירים לי ברירה!!

עליי להתחראע על אחוריכם באמצעות שימוש בכוח שהוענק לי על ידי גבירת האנימה- "נארוסגוואה" טכניקה אולטמטיבית מס' 4! א ג ר ו ף ב ר ז ל ש נ ה ב מ ל ו ב ן ! ! ! ייייאאאאאאארררררגגגגגגגגג

gwizard

New member
רגע, אני אלך לשלוף את חרב הגייייינזו (!) שלי

אגב, עוד שבוע נראה לי הספר שלך יהיה אצלי. הם הודיעו לי כי זה הגיע לכתובת שלי בארה"ב.

Jerald_Admonds

New member
כלומר,

הספר שלי כבר יהיה ישראלי בזמן למפגש פורום? ואם כן, האם אתה תהיה במפגש?

gwizard

New member
אממ, לא בדיוק

אבל אני אנסה לזרוק מילה במשרד הקליטה שינפיקו לו תעודת זהות בלי עיקובים נוספים
אני אבוא למפגש.

סיריוס1

New member
לא מצאתה משהו יותר נעים ללקק, כמו למשל: גלידה

...אממממםםם, טעים גלידה קרה מאוד בטעם שקדים קינמון....
מה זה עושה ? רק טוב...

למעלה