הסרת רגולות

מעיין878

New member
אין אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמשתמש

החדש שיצרתי מופיעה שגיאה ולא שגיעת התחברות, שגיאת לוגי (?) כמו כן גשהצלחתי להפעיל במצב בטוח זה נתקע על מסך שחור עם c:/widows/something... (ה- something זה רק דוגמא) מופיע מסך שחור עם כתובת c מסויימת וכאשר עושים enter מופיעה אותה השורה מתחתיה

ykiki

New member
פרטים מדוייקים יעזרו (אולי)

או, לחילופין, אולי זה הזמן לוותר ולגשת לטכנאי

מעיין878

New member
אתה צודק. אני מוותרת. תודה רבה על

העזרה תודה לך ולכל מי שניסה לעזור לי.
אני מאוד מעריכה את זה.

מעיין878

New member
ודווקא עכשיו כשוויתרתי

למדתי איך מצלמים מסך. זה היה יכול להיות הרבה יותר קל אם הייתי משתמשת בזה במקום לנסות להסביר בצורה עילגת ביותר מה הבעיה. טוב, עוד מעט מחר,ועוד מעט יהיה טכנאי והכל יסתדר (טפו טפו טפו הקש בעץ).

quiet251

New member
לגבי התוכנה- אנשים דיוחו שעזרה

ולא הזכירו תשלום. אז לא יודע אם שלמו, או שיש גרסת נסיון, מוגבלת בזמן, שאת הבעיה המיידית פותרת. לגבי המדריך- לא מסובך. ויתרון אחד- את יודעת מה עושה. לגבי המדריך הלועזי- משלב א גם אני הייתי מפחד. (אפילו שתאורטית- אם אופצית הגיבוי מופעלת- אמור להיות מסוגל לשחזר פריטים שהוסרו וכן דרושים). לגבי החלק האחרון- זה היה רעיון "גס" שלי. מה שאמרתי- באמת חשוד בעיני, ואני חושב שלא טועה). לשם הבטחון (למקרה שכן טועה)- הצעתי לגבות את מה שמוחקים. וכדי להיות בטוח שלא יופעל- לשנות את השם. מתייחס לכל קובץ כזה שמגובה. כך שאם יתברר שקובץ מסוים באמת חסר (למרות שחושב שלא)- ניתן יהיה להחזיר למקום,ולשנות השם בחזרה. והמיקום- לא חשוב. אולי עדיף במחיצה אחרת.

מעיין878

New member
לגבי system32

יש בתקייה הזו המון המון המון קבצים ואי אפשר לעבור על כולם ולשנות להם את השם ככה שאני לא יודעת מה לעשות מכאן

quiet251

New member
לא כל הקבצים בתיקיה!!!

מדבר רק על אלה שבלוג של ht הופיעו בשורות המתחילות ב 04, וכללו את .run once. ואותן גם לסמן שם להסרה. (הסריקה של ht עוסקת בשורות הפעלה. וזה גם מה שמוסר (שורות ההפעלה) ובמקום שהשורות מתייחסות לקבצים- הצעתי למחוק את אותם קבצים חשודים (לאחר גיבוי, למקרה שהחשד היה שגוי).

מעיין878

New member
לא כל הקבצים

גיביתי את run once והסרתי אותו וגם את vrizr אחרי גיבוי עוד משהו שנראה לך חשוד? זה קצת בלאגן בעיניים שם

quiet251

New member
בלוג של ht

הפריט השני עם הקדומת 02 (השורה שמפנה לקובץ apijz32.dll). השורה והקובץ עצמו.

מעיין878

New member
done

עוד שאלה אני מדליקה ומכבה את המחשב כל היום זה בריא? מפחדת להרוס את המחשב.
תודה רבה רבה לך על כל העזרה ועל הסבלנות מגיע לך הרבה הרבה
ן
ממני.

quiet251

New member
אומרים שלא

ובכל מקרה- עדיף שיהיה איזה מינימום של מרווח בין כיבוי להפעלה (לא יודע כמה. דקה? שתים? חמש?). אני, בכל מקרה, מעדיף שלא להשאיר מחשב עובד, אם אני לא בסביבה. אז גם אצלי הוא מופעל כמה פעמים ביום.

מעיין878

New member
נמחק לי acc.exe מה עושים?

ב"אפשרויות נגישות" בלוח הבקרה כשאני לוחצת על "הגדר את windows" לפעול בהתאם לצרכי הראייה, השמיעה והתנועה שלך" אומר לי שאין אפשרות לאתר את הקובץ c:/windows/system32/accwiz.exe אם אעשה שיחזור מערכת לשלשום נגיד, לפני שהתחלתי למחות דברים, האם זה יחזיר את זה? ואם לא, מה ניתן לעשות? זה אבוד?

kukunet

New member
אני מנסה לשלוח את הקובץ

אנא קבלי אותו . להחליף את הסיומת ל-exe .

למעלה