הסתפרתי!

matanbu

New member
הסתפרתי!

לא קופץ לי השרשור על אירועי הגאווה שכתבתי בו אז מפחד שלא תראו פתחתי הודעה ראשית :) HOPE ITS OK :) בכל אופן, שיער קצר! זה מרגיש כל כך נכון! כבר מלאאאא זמן לא היה לי כוח לכל מה שהיה מקודם על הראש :)))) ומצד שני זה מרגיש גם יותר מדי אני :) כאילו, אני במובן לא טוב :) לא יודעת. שמתי תמונה :) מה דעתכם? "איזה אומץ!!!" (חברה של אמא) "ממש יפה" (אמא) "...." (אבא) "בסדר, תמיד רציתי אח.." (אחות) "מה זה המכנס הורוד המזעזע הזה??? או מי גאדדדדדדד הסתפרתתתתתת!" (עומר, במצעד הגאווה) אגב היה מצעד ממש מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כמה הגיעוווווווווווווווווווווווווווווווו :)))) והייתי על משאית :) (מאושר)

eleberth

New member
ממש יפה

הרבה יותר טוב משער ארוך לדעתי אבל אוף זה כל כך הרבה יותר קל לכם לנו הבנות לגדל שער נורמלי לוקח נצח ואצלכם ציק וגמרנו

ליטל ו

New member
כי

מזכר לבת צריך לחכות שייגדל ומנקבה לבן אפשר לגזור מהר, אני חושבת שהיתה הכוונה :) שיער, אני מתכוונת :) לישווון...

DarlingAdam

New member
אני יודע.

זה מה שמטריד אותי. לכל הבנות שיער ארוך ולכל הבנים שיער קצר? זה לא עבר בשנות השישים בערך?

יסמין 28

New member
קוראים לזה "עקרון העקב המתנמך"

הרבה טרנסיות בתחילת התהליך, אוהבות להתלבש נשי, צמוד, צבעוני וקצר. שמלות, חצאיות, מיני... גם בגלל שכל כך הרבה שנים לא היה להן את זה, ועכשיו הן מפצות על הזמן האבוד, וגם בגלל שהרבה מהן חוששות שבלי איפור או בגדים נשיים הן לא יעברו, ויזהו אותן בטעות כגברים. לאט לאט, עם התהליך, הרבה טרנסיות שמות לב שהעקבים לאט לאט מתנמכים... הן כבר לא מרגישות צורך ללבוש את הכי קצר הכי נוצץ הכי צמוד... פתאום אפשר לצאת מהבית גם בלי איפור... הבגדים מתמתנים וכולי. זאת, מכיוון שלאחר מספר שנים בתוך התהליך אותן טרנסיות מרגישות כבר מספיק בטוחות בזהותן הנשית, ולא צריכות אביזרים חיצוניים כדי לתמוך בכך. כמובן, יש כאלו שבאמת באמת אוהבות שיער ארוך, עקבים, ציפורניים ארוכות ולק. כמוני למשל
הן תמיד ימשיכו להיראות יפות, זוהרות וללבוש בגדין צמודים ועקבים גבוהים...

ומה עם

שם מגניב לתהליך דומה אצל טרנסים? כי בדיוק אתמול דיברתי על זה שאני מקפיד על פריטי לבוש גבריים ועל לעמעם את הגוף שלי (בעצם, נראה לי שאת זה לא אמרתי), ושככה אני מגשר על הפער בין הגוף לתחושה. ואז היום מצאתי מכנסי ג'ינס שקניתי לפני הרבה שנים ואף פעם לא לבשתי, בגזרה נשית, צמודים, ואחרי שהעזתי למדוד הרגשתי נורא חתיך ונערי דווקא בתוך הנשיות המתפרצת הזו.
היה נעים. ממ. אין לי רעיונות לשם.

DarlingAdam

New member
נכון, נכון!

ויש אנשים שלא מבינים שתמצית הגבריות היא קוקיות ורודות בשיער... ושכנקבה, עדיין, ללבוש שמלה זה דראג :)

יסמין 28

New member
מסכימה

כנקבה ללבוש שימלה זה בהחלט דראג. אני לדוגמה בתור נקבה-ביולוגית-לסבית-פמית... מגדירה את עצמי בתור Female Impersonator בגלל שאני "מחקה" ומאמצת נשיות די קיצונית, בוטה, מתפרצת, לא טבעית, אלא מאד מודעת לעצמה, אם זה באיפור, בגדים, עקבים. קצת כמו דראג קווין למרות שביום יום לפחות אני לא מתלבשת בצורה כל כך נוצצת... ברור לי שלהיות אישה זו הבניה חברתית, זה ברור לי בערך מאז שפיתחתי תודעה פמיניסטית. אז כשהייתי צעירה חשבתי על זה הרבה. האם אני לא יוצאת מהבית בלי ליפסטיק כי אני באמת רוצה, או בגלל שלימדו אותי שככה זה אישה?? ועד כל מיני שאלות. בסוף החלטתי שמי שאני הוא תוצר של החברה, ובמקום להילחם בזה אני מאמצת את זה בשתי ידיים... אז עכשיו אני ממש דראג קווין. והאמת היא שלהתחפש לאישה זה נורא כיף. מאיה ואני לא יוצאות למסיבה או אירוע בלי לפחות שעתיים של מדידות, התלבשות, איפור משותף מול המראה (מאיה יותר טובה בזה ממני אז היא מאפרת אותי) וכמובן הרבה ציחקוקים.

ליטל ו

New member
<מקפצת ומנפנת בידים>

כן! כן! בדיוק! אני יודעת שכבר אמרתי את זה, אבל *איזה כיף לשמוע מישהו אחר אומר את זה*! <חיוך גדול> ואיזה חמודות :)

יסמין 28

New member
שם? אין לי שם

אבל זה בטוח קורה. גם אצל טרנסים זה ככה. ראיתי סרט שקוראים לו "סאות'רן קומפורט" על FTM בארה"ב שגוסס, לא פחות ולא יותר, מסרטן בשחלות. והוא באמת מאמץ דפוסים מאד שמרניים של גבריות, אם זה שפם, זקן, קעקועים, שרירים... FTMים שראיתי בסרטים מקבלים לוק של נהגי משאיות... הם מדברים בצורה "ערסית" קשוחה כזאת... כנראה שככה הם תופסים גבריות. אין לי מושג מה קורה אחרי כמה שנים, אני בטוחה שהצורך להוכיח את עצמך כגבר מתמתן ואתה פחות או יותר מוצא את עצמך. ככה זה תמיד. מקיצוניות אחת עוברים לקיצוניות שניה ואז בסוף אתה מתאזן ומוצא את האמצע... את סוג הגבריות שמתאים לך. וככה זה נשאר. אם אתה מוצא שם תעדכן אותי

DarlingAdam

New member
"עיקרון השיער המתארך"

ע"ש עיקרון העקב המתנמך. בגלל שעכשיו אני מגדל לי שיער ארוך (עד שאני אתייאש, לפחות) מתוך הקונספט שמותר גם לגברים שיער ארוך. כלומר, אחרי שלב הבוץ' בעל תספורת המארינס (שאותו לא ממש עברתי, תודה לאלים), לאט לאט נהג המשאית נעלם לו ובמקומו מגיע הגבר "החדש", הרגיש, עם השיער הארוך, שגם לו מותר לבכות. איך זה? :)

*כחכוח*

באמת מה הבעיה? (מיי הד איז לייק א פורן סייט) אבל גם גבר רגיש עם שיער ארוך זה סקסי. אני, למשל, הייתי עסוק רוב היום בתפירה, כולל כל הריטואל של חוט ומחט ו"אאוץ' נדקרתי". אבל אין לי שיער ארוך. ואני גם בוץ' (*כחכוח שני*), אוף.

אוף בוץ'.

זה כזה סלוגן מעולה. (עכשיו תגיד אתה מהר: "אוףבוץ'אוףבוץ'אוףבוץ'"), ואני אגיד: לאנרדםלאנרדםלאנרדם. לרגע התחשק לי להיות גבר מסוגף כזה, עם שיער ארוך ודמעות שתלויות על הריסים. עכשיו כבר לא בא לי.
[לא מצאתי שם אחר]

קלארנס

New member
לא נרדם ../images/Emo10.gif

ישנתי בשביל שנינו. חלמתי את החלום הכי מוזר בעולם.

למעלה