הסתפרתי!

תספר לי.

כי הכי מוזר בעולם נשמע מבטיח. אני סיימתי להכין אוכל לארוחת חג, הייתי במטבח מהצהריים, נראה לי שחמש שעות.
<-- מפהק. נראה לי שיצא טעים. אם יישארו שאריות..
. אה, וגם החולצה התמלאה קמח.

אורי 0

New member
וזה מביא למצב הפרדוקסלי

שישבנו בפגישת פורום לפני כחדשיים, אני (הקרוס היחיד), טרנסית מתחילה ועוד כעשר טרנסיות "מתקדמות", נשים גנטיות, ועוד מס' פאטמים (FTM). אני וה"מתחילה" היינו היחידות עם חצאית וגרביונים ואיפור מלא. "כמו שצריך" השאר היו במכנסיים בד"כ, חלקן באיפור חלקי, חלקן כמעט בלי. טוב -אחרי שאעשה אפילציה (כלומר אף פעם) גם אני אוכל להתלבש בלי להתאפר, לפחות בלי לשים קילו מייק-אפ, זוועה.

אורי 0

New member
לא, אתה פאטמי

באמת בא מפאטמה. מבטאים עם חיריק על הט' (כמו פאטימי). זה שם של שושלת (דפקט מקצועי). האלטרנטיבה זה "פטם" בשני סגולים, כמו עוף. לא נראה לי. או נל"ז שזה נשמע כמו נלוז. אני עם השטויות שלי.

מה!????!?!?

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!!!! מתן מה עשית??????????? ולא לספר לי שהסתפרת פשוט חוצפהההההההה סתם אני מת עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תספורת מגניבה תתחדשי תהני לך היום באירועי הגאווה באילת.

יסמין 28

New member
מעולה

כל הכבוד על האומץ זה נראה טוב אולי תספר לנו בדיוק מה עשית על המשאית...? ואגב אלברת' צודקת, לנלזיות הרבה יותר קשה לגדל שיער, עדיף להתחיל מוקדם כי לפעמים יש "התקרחות גברית" טבעית ואז... קשה להחזיר את המצב לקדמותו וגם על זה צריך לחשוב.

למעלה