העוגה של noyus

noyus

New member
../images/Emo13.gif

מחר היום הגדול ואני מתכוונת להכין את העוגה הראשונה שלי- תאחלו לי בהצלחה.. בקשר ליצירתיות אני לא דואגת אני כבר יזרום ..... אני מתכננת להכין "עוגת שוקולית" שהמתכון שלה פורסם פה במתכונים. וגם להכין בצק סוכר בבית . אז מה להכין קודם את הבצק סוכר או את העוגה?! או שבזמן שהעוגה בתנור?! אהה יוו,ועוד שאלה אחת... במתכון כתוב 1 כוס קמח ו1 שקית אבקת אפיה האם אני יכולה לא לשים שקית אבקת אפיה ובמקום לשים קמח תופח [מאליו]..?! זה ממש חשוב כי אין לי קמח רגיל
תודה למי שתענה לי היום...

noyus

New member
דחוף דחוף

כתבתי אתמול שאלות ואמרו לי שצריך לשים200 מ"ל שמנת מתוקה ו200 גרם שוקולד חלב= בשביל גנאש.... אני יכולה לעשות כמות של 100 100...!?!?!? פליז תענו מהר

noyus

New member
עזרו מהרררררררררררררררר

עשיתי בצק סוכר והכל סדקים וכנראה יש יותר מגדי קורנפלור מה לעשות מה להוסיף מהר אני באמצע

noyus

New member
יו אתם לא יודעות איזה סיוט../images/Emo178.gif

אז כן עשיתי את זה, עשיתי היום את העוגה הראשונה שלי...זה ארוך , אז אני מכבדת את מי שתקרא.... הכנתי את העוגת שוקולית -הכל טוב ונעים, משם התחלתי להכין את הבצק סוכר
שזה רעיון גרוועע אל תעיזו להכין בבית
זה לא ניהיה אחיד בכלל והגלוקוזה הזאת, זה פשוט דוחה את השועלים
, מרקם של פיחסה!!!הכל דביק ומסריח! אחרי זה זה לא רצה לקבל מרקם אחיד של צבע מאכל- זה יצא כמו גוונים ... ואני בשיא חוכמתי ניסיתי ליצור ורד כמו ההנחיות פה
יצא לי
מכוער
והכי הכי גרוע שבאנושות
לא הספיק לי הבצק סוכר פשוט רציתי למוות... אז עשיתי רק את הציפוי למעלה..וגם השתמשתי בצובטן..אהה ועשיתי כל מיני צורות... בקיצור, הדודים אמרו שאני מוכשרת
ושזו רק פעם ראשונה! ושאני ישתפר עוד ועוד... היה להם טעיים,אפילו מאוד (אולי מחנפנות...?!) הכי אהבו את הגנאש, שהיה חדש לי שגם אני התלהבתי נורא! תמונות אני מתפדחת לשים בכלל... תודה למי שקראה עד פה..
והמסקנה הכי חשובה: להבא ,רק תקנו בצק סוכר-לא להכין בבית! ( ........ואני עוד ניסיתי לשמור על מילים יפות!
)
אוהבת אותכן מאוד... ותודה על הכל, נוי!

תמונות ../images/Emo70.gif תמונות ../images/Emo70.gif

לא נוותר לך ! והאמת גם אני לא הבנתי למה ההתעקשות להכין בצק סוכר בבית. זה בא כל כל נח, ריחני ונעים לעבודה כשהוא מוכן.... בהצלחה בפעמים הבאות. לא להרים ידיים !

noyus

New member
אני כותבת כ"כ הרבה, וזה מה שיש לכן

להגיד לי
??!! וכן אני ינסה את המוכן, כמה הוא עולה בכלל??

כל הכבוד על התושיה...

חיזקי ואימצי ואל תרימי ידיים. אשמח כמו קודמותי לראות תמונות אם תרשי לנו. אל יאוש. כל נסיון הוא רק לטובתך. בהצלחה בהמשך אסנת

net the jet

New member
נשמע מייגע ! אבל העיקר שיצא משהו

ובאמת שווה לקנות בצק מוכן. המחיר ל4 קילו בצק נע בין 60-75 ( תלוי איפה קונים )

מה שלא הורג - מחשל ../images/Emo6.gif

באמת נשמע מסע תלאות, אבל אין שפק שבפעם הבאה כבר תדעי יותר, והכל ילך יותר בקלות

noyus

New member
אוי איזה חמודוות...

לא הייתתי פה , ואיזה הפתעה... חחחח סתם...יש כאלה שפשוט אין להם את זה

כל הכבוד על הניסיון הראשון!

וזה לא שאין לך את זה. העוגה הראשונה שלי נראתה כמו אחרי מלחמה
לא להכין פעם הבאה בבית קילו בצק סוכר עולה כ 20 שקלים 4 קילו בחנויות זולות יעלה כ 60 או 85 בחנויות יקרות. לא שווה את הטרחה בבית ואת הבלאגן והלכלוך. ולא נתקעים בלי מספיק חומר. יאללה - לעוגה הבאה. ואני רוצה תמונות!!!

למעלה