../images/Emo13.gif
מחר היום הגדול ואני מתכוונת להכין את העוגה הראשונה שלי- תאחלו לי בהצלחה.. בקשר ליצירתיות אני לא דואגת אני כבר יזרום ..... אני מתכננת להכין "עוגת שוקולית" שהמתכון שלה פורסם פה במתכונים. וגם להכין בצק סוכר בבית . אז מה להכין קודם את הבצק סוכר או את העוגה?! או שבזמן שהעוגה בתנור?! אהה יוו,ועוד שאלה אחת... במתכון כתוב 1 כוס קמח ו1 שקית אבקת אפיה האם אני יכולה לא לשים שקית אבקת אפיה ובמקום לשים קמח תופח [מאליו]..?! זה ממש חשוב כי אין לי קמח רגיל
תודה למי שתענה לי היום...
מחר היום הגדול ואני מתכוונת להכין את העוגה הראשונה שלי- תאחלו לי בהצלחה.. בקשר ליצירתיות אני לא דואגת אני כבר יזרום ..... אני מתכננת להכין "עוגת שוקולית" שהמתכון שלה פורסם פה במתכונים. וגם להכין בצק סוכר בבית . אז מה להכין קודם את הבצק סוכר או את העוגה?! או שבזמן שהעוגה בתנור?! אהה יוו,ועוד שאלה אחת... במתכון כתוב 1 כוס קמח ו1 שקית אבקת אפיה האם אני יכולה לא לשים שקית אבקת אפיה ובמקום לשים קמח תופח [מאליו]..?! זה ממש חשוב כי אין לי קמח רגיל

