ולא חמה ישר מהתנור. את הסירופ (או מים חמים+רוטב מייפל או סוכר) רצוי לשפוך כשהעוגה עוד חמה. (זוהי העוגה החביבה עלי ותמיד מקבלת שבחים על הטעם שלה) על העוגה יש למרוח גנאש שוקולד (שוקולד+שמנת מתוקה) כדי ש"ידביק" את הציפוי לעוגה. ולא ! לא לעשות חורים, הסירופ נספג יופי !
כ-200 מ"ל שמנת מתוקה - מחממת במיקרו לחום גבוהה (על סף רתיחה) ואז מכניסה לתוכה שברי שוקולד חלב-200 גרם (אני אישית אוהבת את החלב). מערבבים באמצעות כף עד שהעיסה הומוגנית וחומה. בהצלחה.