העוגה של noyus

noyus

New member
אוי שחכתי משהו....

אם אני מכינה בצק סוכר עם חלבון אז עד כמה זמן זה יכול להחזיק? כי כתוב להשתמש מיד!
לשים את הבצק סוכר על עוגה חמה שרק עכשיו יצאה מהתנור?
לעשות חורים בעוגה שה"סירופ" ( יכול להיות מים???) יגיע לכל העוגה? תענו בבקשה... תודה תודה תודה
 
העוגה צריכה להיות בטמפ' החדר

ולא חמה ישר מהתנור. את הסירופ (או מים חמים+רוטב מייפל או סוכר) רצוי לשפוך כשהעוגה עוד חמה. (זוהי העוגה החביבה עלי ותמיד מקבלת שבחים על הטעם שלה) על העוגה יש למרוח גנאש שוקולד (שוקולד+שמנת מתוקה) כדי ש"ידביק" את הציפוי לעוגה. ולא ! לא לעשות חורים, הסירופ נספג יופי !
 

noyus

New member
או קי , תודה תודה ושוב תודה

עזרת לי מאווד
אל תתפלאי אם יהיו לי עוד שאלות
........ שוב תודה
 

noyus

New member
יווו אני מצטערת../images/Emo9.gif

איך לעשות גנאש? איזה שוקולד? חלב(קוביות)? להרתיח אותו עם השמנת? יו אני ממש מפגרת אה..!?
 
1:1

כ-200 מ"ל שמנת מתוקה - מחממת במיקרו לחום גבוהה (על סף רתיחה) ואז מכניסה לתוכה שברי שוקולד חלב-200 גרם (אני אישית אוהבת את החלב). מערבבים באמצעות כף עד שהעיסה הומוגנית וחומה. בהצלחה.
 
העוגה של noyus

משרשרת את כל השאלות יחד מכיוון שהן בעצם תהליך הכנת עוגה מההתחלה ועד הסוף...
 
למעלה