העוזו בללה מן אל שיטן אל רג'ים

"כיבוש סופית". אהבתי.

כיבוש בדרום, עברנו לכיבוש התנחולויות.
שיחררתם 26 אסירים. בניתם 1400 יחידות.
אז איזה סיבה? כל סיבה אפשרית שיכולה לעלות לי בראש.

וזה לא כ''כ משנה איזה סיבה עומדת מאחורי הירי כי ל סיבה שהוא יגיד- תיחשב בעיניך למטומטמת. למה? זו מדינתנו ארצנו...בלה בלה בלה...

זה לו הויכוח- השאלה שלי היא שונה לגמרי.

אנסה לפשט את זה עוד יותר:

אתה החזרת "לו" את כל השטחים "שלו"

מבחינתו יש "לו" גם שטחים שהם לא "שלך" אלא "שלו"

אתה מדבר שהם מבינים רק "כוח"

והוא מבין שגם כדי לקבל מה שהוא רוצה אתה מבין גם רק "כוח"

=============================================

מה ההבדל בינך לבינו?

הכיבוש בדרום הסתיים סופית שניינו אהבנו סבבה

למה הם יורים ????????????...

רשמת
" מבחינתו יש "לו" גם שטחים שהם לא "שלך" אלא "שלו" "
שו הדא ?? מין הדה ?? מה הוא עוד רוצה ממני ?

דרך אגב מבחינת האיש הפשוט ברחוב (לא השלטון) חבל שהציונים הישראלים עזבו.
ואל תשאלי אותי כעת למה. את יודעת יפה את התשובה.

בנינו 1400 יחידות איזה אסון ואווו ואוו
אסון יותר גדול מזה שערבים הורגים ערבים וכו.

כן חבל שעזבו

ארד אבוק מהי.

זה לא אסון. אתה צודק.

כשיעקרו אותך מהבית ויבנו במקום הבית שלך יחידה

תבוא בטענה אליי.

ואז אני אצדיק באיזשהי דרך את הפעולה הזו כי בסוריה קופצים אחד על השני.

אתמול גנב פרץ לי הביתה. גנב לי כל הזהב שלי. אבל אני מבינה אותו. לשכנה שלי גנבו זהב הרבה יותר.

עם הגיון כמו שלך- הבן שלי מנהל דיון יותר טוב.

שלום ולא להתראות

״ما جادلت عالما إلا وغلبتة- وما جادلت جاهلا

إلا وغلبني"..

"כל עוד התווכחתי עם מדען/ מלומד ניצחתי אותו, אבל כל עוד התווכחתי עם בור- ניצח אותי״

שלא תתבכיין : ״תרגיל= יודעת שאיני דובר ערבית, מסובבת אותי״.

Emile Zola

New member
בקיצור, כדי שאת תהיי מרוצה

אני וכל שאר היהודים צריכים להתאבד/לקבל את דת האסלם, ולהקים במקום ישראל עוד כישלון מוסלמי עם דיקטטורים מתחלפים, ואז - כול אישי תמאם

ובקשר לאסד, המורדים, וכל השאר, לא ממש מעניין אותי כל עוד זה לא עובר את קו הגבול עם ישראל.

הפרבולה

New member
אז מה אם ישראל עזרה להקים את החמאס ?

בזמנו זה היה נראה כמהלך מוצדק להקים גוף שיהווה משקל נגד לפת"ח ואש"ף הרצחני והאנטישמי שנשאר כזה עד היום. אח"כ התברר שגם החמאס הוא גוף רצחני ואנטישמי , אבל העובדה שאולי עזרנו בהקמתו של החמאס אינה צריכה למנוע מאיתנו לשפוך עליו עופרת יצוקה מתי שצריך.
אז אוקי הקמנו את החמאס ועכשיו הוא יחטוף מאיתנו נבוט בראש כל פעם שיעז להרים עלינו יד, אין פה שום סתירה.

במבט לאחור זה לא כל כך נורא שיש את החמאס בגלל ש:
1) זה מפלג את הערבים וזה טוב לביטחון ישראל.

2) יותר קל לנו להתאחד ולהלחם נגד החמאס שאומר דברים ברורים על מטרתו הסופית, מאשר נגד הפת"ח שמשטה בשמאלנינו שכאלו הוא מתון ( בשמאל אצלינו חושבים שמי שאינו דתי אז הוא כביכול מתון מה שאינו נכון כלל), למרות שיש להם אותה מטרה בדיוק.

"בזמנו זה היה נראה כמהלך מוצדק "

כל אחד נוהג לבחון מה "מוצדק" לפי "מידת האינטרסים שלו".

המהלך של המדינה שלך נחשב בעיניך כ "מוצדק"

ופעולות שלהם בעיניהם נחשבים ל "מוצדקות".

זו עובדה טבעית שאתה יכול גם לחפור לגביה ולהתווכח איתה?

נבוט בראש? טוב לך תתקע לו נבוט בראש. ראינו כמה נבוטים הם הצליחו להכניס בפעם האחרונה למקלטים.

אם ישראל עזרה בתהליך בניית החמס

אזי השאלה גדולה שבעתיים ?

מדוע הם יורים ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

שגעת אותי היום אחותי !!!

הפרבולה

New member
בהתחלה חשבו בישראל אולי לעזור למורדים

אבל אז המורדים שעוד היו בשיא כוחם הצהירו - שאחרי שיפילו אוטוטו את אסד אז הציוניים הם הבאים בתור, הם אמרו - שהשלב הבא זה גיהד נגד ישראל.

אמירות אלו של נציגי המורדים קצת פגעו במוטיבציה של ישראל לבוא לעזרתם, אנחנו לא אוהבים לעזור לאלו ששוללים את זכותו הלגיטימית של העם היהודי להגדרה עצמית במולדתו היחידה. אף אחד לא שש לעזור למישהו גם אם הוא בצרה שמבטיח לסלק אותו מביתו וממולדתו.

זה די חבל, כי אם המורדים היו מצהירים שאחרי שיסלקו את אסד הם מתכוונים לעשות שלום עם ישראל ולכבד את ריבונותה כמובן על בסיס הגבול הקיים ברמת הגולן, אני מניח שהיה לנו הרבה יותר חשק לעזור להם .

לשון אחר הווי אומר

זה נבלה וזה טרפה.

הבני דודים האלו אינם מכירים במושג או במילה הנקראת שלום.
אצלם הכל בכוח ..כל דאלים גאבר.
הורגים אחד את השני בתוכם.
קל וחומר בן בנו של קל וחומר,ביחס שלהם כלפינו.

"כשעוד היו בשיא כוחם"

עקוב אחרי הדיווחים האחרונים ואז תבין- שמה שאתה חושב- לגמרי , גם לא מעניין.

הבעיה מתחילה שמי שכאן עוזרים בדרך אחרת - והם גם לא שואלים אותך: ראה ערך- בתי החולים בצפת ובנהריה.

הפרבולה

New member
נכון יש עזרה רפואית לפצועים שם

וטוב שכך, אבל אין עזרה צבאית- אין משלוחי נשק למורדים או סיוע ארטילרי\אווירי\מודיעיני וכו.

זה לא רק בגלל שאנחנו לא רוצים להסתבך צבאית שם , אלה בגלל שהמורדים נגד אסד גם הם שוללים את זכותו הלגיטימית של העם היהודי להגדרה עצמית במולדתו היחידה, וזה פוגע קשות במוטיבציה שלנו לעזור להם צבאית להפיל את אסד.

טוב שכך? אתה בטוח?

ז''א שאני יכולה להפסיק לספור את כמות "הנביחות" ברחבי הרשת? נביחות של:

"מחבלים מטופלים, המחבלים הרוצים בהשמדתי , זוכים למיטות בזמן שיהודים בני הארץ מחכים במסדרונות???"

אם כן, אני יכולה להפסיק לספור כבר מעכשיו

בתור ערביה שעדה לכל הדיווחים מכל התחנות , אתם גם לא מעניינים. אף אחד בכלל לא חושב על התערבות צבאית של ישראל. אלא להיפך.
אני מאמינה שאתה יהודי חכם- ואת זה אתה יכול לגלות גם בעצמך. סך הכל לא מדובר בשפה של סינים.

שלום.

למעלה