העולם שטחי.
וזה מתסכל אותי.
כמות האנשים שצופה באח הגדול ובהישרדות, ולוקחת את התכניות האלה ברצינות, מחרפנת אותי.
ראיתי דייט בחשיכה עכשיו (את הפרק מיום רביעי, וכן, גם אני חוטאת פה ) וזה פשוט לא יאומן!
בחור שטוען שבחיים לא יצא עם מישהי לא משכילה, יוצא עם בחורה מטומטמת (שעוד העדיפה אחר על פניו קודם לכן) רק בגלל שהיא כוסית,
והיא גם לא כזאת שווה, אבל זה לא רלוונטי.
אנשים שאני פוגשת בכל מיני סיטואציות-
פשוט שטחיים.
ועזבו שטחיים, טיפשים.
העולם "היטפש" עד כדי כך?
לאן נעלם השכל? איפה האינטיליגנציה? איפה הרצון לדעת?
עזבו, אני למשל בורה בהמון נושאים, אבל אני לפחות שואפת לדעת מעבר למה קרה בפרק האחרון של האח הגדול!
קשה לי עם זה,
כי גם ככה אני בנאדם שקשה להתחבב עליו (ולאחרים קשה לחבב אותי גם מן הסתם),
אבל עצם העובדה שיש כ"כ מעט אופציות לאנשים שיאהבו דברים אחרים מעבר למסיבות, אלכוהול ובנים/בנות,
עוד יותר מקשה עלי!
אני יודעת שיש פה כמה חבר'ה טובים וחלקם גם חברים שלי במציאות,
אבל עדיין אני מרגישה שחסר וזה מבאס אותי
(אולי בגלל שכולכם כ"כ עסוקים בתואר שלכם ורק לי יש זמן לשבת בבית ולחשוב על כמה משעמם לי )
בכל מקרה,
איפה אני מוצאת אנשים נורמליים?!
וזה מתסכל אותי.
כמות האנשים שצופה באח הגדול ובהישרדות, ולוקחת את התכניות האלה ברצינות, מחרפנת אותי.
ראיתי דייט בחשיכה עכשיו (את הפרק מיום רביעי, וכן, גם אני חוטאת פה ) וזה פשוט לא יאומן!
בחור שטוען שבחיים לא יצא עם מישהי לא משכילה, יוצא עם בחורה מטומטמת (שעוד העדיפה אחר על פניו קודם לכן) רק בגלל שהיא כוסית,
והיא גם לא כזאת שווה, אבל זה לא רלוונטי.
אנשים שאני פוגשת בכל מיני סיטואציות-
פשוט שטחיים.
ועזבו שטחיים, טיפשים.
העולם "היטפש" עד כדי כך?
לאן נעלם השכל? איפה האינטיליגנציה? איפה הרצון לדעת?
עזבו, אני למשל בורה בהמון נושאים, אבל אני לפחות שואפת לדעת מעבר למה קרה בפרק האחרון של האח הגדול!
קשה לי עם זה,
כי גם ככה אני בנאדם שקשה להתחבב עליו (ולאחרים קשה לחבב אותי גם מן הסתם),
אבל עצם העובדה שיש כ"כ מעט אופציות לאנשים שיאהבו דברים אחרים מעבר למסיבות, אלכוהול ובנים/בנות,
עוד יותר מקשה עלי!
אני יודעת שיש פה כמה חבר'ה טובים וחלקם גם חברים שלי במציאות,
אבל עדיין אני מרגישה שחסר וזה מבאס אותי
(אולי בגלל שכולכם כ"כ עסוקים בתואר שלכם ורק לי יש זמן לשבת בבית ולחשוב על כמה משעמם לי )
בכל מקרה,
איפה אני מוצאת אנשים נורמליים?!