העולם שטחי.

זה באמת רע.

יש לנו אנשים שגם לא יודעים לקבל ביקורת על העבודות שלהם ונפגעים אישית... אחת ברחה החוצה בבכי באמצע שיעור כי היא חשבה שהמרצה מחפש לרדת עליה אישית ולא הפנימה שבמקצוע הזה לומדים מהביקורת.
אחת אחרת מתראה על בסיס קבוע עם פסיכולוגית/ קואצ'רית שעוזרת לה "לראות דברים בצורה נכונה" לדבריה, אז אותה "קואצ'רית" הזויה עודדה אותה להתעמת עם כל מי שנותן לה ביקורת שהיא לא אוהבת לשמוע, ובאחד השיעורים היא התחילה לנהל דוח שיח של דין ודברים עם אחד המרצים, שהיא לא אהבה את הביקורת שלו, וטענה שהוא לא מספיק יודע לפרגן לה. יש לנו כמה קוקיות שנראה שברחו להם כמה ברגים... בגלל זה אני בוחרת את האנשים הקרובים אלי מאוד בקפידה, ואחרי שאני רואה שמישהו מהם לא ממש צלול בדעתו, אני פשוט תופסת ממנו מרחק.

בכל אופן אני אעדכן אותך אם ייצא לי ללכת בקרוב לאחת התערוכות.

זה משעשע לפרקים...

עד שאת צריכה לדבר עם מישהו על שיעורי הבית, ואז את מבינה שאין לך עם מי לדבר.

בואי תכנסי בכולם, במה את שונה מאחרים?

או יותר טובה.
רק ערסים רואים האח הגדול?
כדאי שתבדקי את העובדות שלך.

ותרדי מהעץ.
יש המון אנשים טובים במדינה הזו,
שיודעים לזהות ולא להכליל.

תנשום עמוק...

לא כתבתי שאני יותר טובה. אבל העובדות מדברות בעד עצמן: 90% מהאנשים שיוצא לי לדבר איתם רואים את התוכנית המגוחכת הזו או ערוץ 24 ומעדיפים מוזיקה מזרחית מעפנה. (אישית אני לא סובלת את זה.)
90% מהאנשים שיוצא לי לדבר איתם לא יודעים להתנסח נכון בעברית, שלא לדבר על אנדלית ברמה ממש בסיסית. לפני יומיים מישהו שאל אותי בשיא הרצינות איך כותבים ברווז באנגלית! ברווז!!! והאח הגדול זו תוכנית שמרכזת את כל מה שרע- יצר מציצנות, שטחיות, רדידות... הייתי יותר מחזיקה מאנשים שרואים נשיונל ג'אוגרפיק או את ערוץ ההיסטוריה במקום לסגוד לשטויות האלה.

Puskas

New member
איזה דיון מגעיל בחיי..

כל אחד פה יותר מתנשא מהשני וחש אבשלום קור..
צאו מהסרט שלכם של עברית תקנית ואנגלית שפת אם..
אדם שקורא לאדם אחר "טיפש" או "שטחי" הוא אידיוט גמור ושטחי בעצמו.
90 אחוז רואים האח הגדול? זו סטטיסטיקה מדויקת שלאחר מחקר?
אנחנו מדינה של ערסים? קודם כל מי קבע שכל הערסים גרועים?
דבר שני, עשית מחקר והגעת למסקנה הזו?
ואם כבר אז איך מוגדר ערס? נייק שוקס וחולצת לקוסט? אולי בכלל חליפת איומים של ויקטור חסון ומגף שפיץ עור?

ולא, את לא טובה מאחרים, רחוק מכך, עם דיבור כזה ודיון כזה מכוער, את אפילו פחות טובה מהרוב.
תתביישי על הירידה לנמוך, פשוט גועל נפש, אני מעדיף ערסים על בן יהודה WANNA B...

Puskas

New member
איפה כתבתי את זה?

הגבתי נטו לגועל נפש שבגישה שלך ושל החברה החדשה שלך פה..
עושות סלקציה של מי נחשב בסדר ומי שטחי וטיפש,
מחליטות אילו תוכניות טלוויזיה ראויות לצפייה לאליטיסט הממוצע ואילו תוכניות יהפכו אותו לערס מטומטם..
רק תקראי את ההודעות שלך ושל החברה שלך לאורך הדיון ותביני איך יצאת..

spaysi8

New member
אוקי,

אז בעצם כל החברים שלי שרואים האח הגדול מתים מבחינתי כרגע כי אתה החלטת שאני אמורה לשנוא אותם

סבבה.

Puskas

New member
חד משמעית לא

את זו שפתחה פוסט התמרמרות על אלו המקיפים אותך ולא מספקים את האינטלקטואל שלך..
להזכירך, לא אני התמרמרתי על הטיפשות והשטחיות של רוב סובבי, אלא את עשית זאת.
תחליטי שהם מתים או תקני להם קפה בארומה, זו בחירה שלך.

spaysi8

New member
אבל דיברתי על אנשים שאני לא אוהבת

מן הסתם חברים שלי, לא סתם חברים שלי,
ואם משהו שהם עושים מפריע לי אני אפנה אליהם, לא לפורום 20+.

עבדתי בארומה, יש לי הנחה שם אפילו :)

טוב שלא הקצנת לגמרי את מה שכתבתי!

איפה כתבתי משהו לגבי הלבוש? כתבתי רק לגבי התרבות- שהתרבות היא מה שמעצב את האנשים... וזה נכון, מהיתקלות שלי במגוון טיפוסים שונים ומשונים מדי יום, בעבודה ובכלל. לא ערכתי שום מחקר רשמי, ואני בספק אם אפשר לערוך אחד כזה, כי מה שמגדיר ערס בעיניך לא יהיה אותה הגדרה גם מבחינתי ולהיפך.
לדעתי האישית ולטעמי - מי שרואה תוכניות כמו "האח הגדול" הוא בעל יצר מציצנות לא בריא שאוהב להתערב בחייהם של אחרים, וזו בהמי מאוד בעיניי, כל תרבות ה"מגיע לי" הזו וכל הקטע של "זכותי לדעת".
הנה עוד סממן: אני יושבת איזה יום באוטובוס ומסמסת לחברה מהעבודה ואני קולטת איזו גברת מאחוריי עם העיניים בתוך האייפון שלי, עוקבת אחרי כל תו...
באיזה שהוא שלב חשבתי כבר לשאול אותה אם היא רוצה תמונה.

ואתה בכלל לא מכיר אותי כדי להעיד עלי שאני שטחית ורדודה. תן לאחרים שמכירים אותי להעיד (אתה יכול אפילו לשאול את אדיסון שמכירה אותי מחוץ לפורום), ונראה אם התשובות יספקו אותך.

Puskas

New member
הנה את עושה את זה שוב

מקטלגת את כל מי שרואה האח הגדול תחת קטגוריה אחת! זה שגוי לחלוטין!
את יודעת למה יש ריאלטי בכלל? כי זה מכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר של בני האדם,
זה מבטיח רייטינג גבוה ופופולאריות.
את יודעת למה אנשים יושבים וצופים בריאלטי? ברוב המקרים זו דרך קלילה שלא מצריכה חשיבה, בשביל לברוח מהקשיים של היום יום.
אנשים ביום יום לחוצים וצריכים לטפל באלף ואחד דברים אז לא בא להם עכשיו אחרי יום קשה לחזור הביתה ולשבת על ספר מורכב..
הם צריכים משהו קליל, שלא מצריך חשיבה, משהו משחרר, מהנה, קומי לרוב.. אז ריאלטי עושה את העבודה.
כל אותם אנשים קשיי יום ועמוסי התחייבויות שרק מחפשים פינה שקטנה בסלון הביתי בערב, הם אנשים טובים ורציניים,
לרובם לא מגיע ליפול תחת הגדרה של מציצנים או שטחיים או כל מושג מעליב אחר.

תחשבי קצת לפני שאת לוקחת מקרים בודדים בהם נתקלת ומשליכה אותם על הכלל הטוב.

לא אמרת אבל את קצת מגיבה ככה

גם אני לא עפה על מזרחית...
או על אנשים שאין להם שכל בקודקוד..
או כאלו עם שגיאות כתיב בסיסיות..
אבל למדתי שעם כל זה...שאני לא אוהבת והכל..
מה שחשוב זה הפנימיות.

אני משועשעת מתוכניות הזבלה האלו ועל כן צופה בהן.
בדיוק כמו שאני צופה לעיתים בערוצים שהזכרת.

הייתי מציעה פחות להתרכז בזבל שאנחנו צופים בו ויותר להתרכז במי אנחנו ובאישיות שלנו.

רצית שנתרכז באישיות?

אין בעיה. הזבל שאנשים צופים בו הוא מראה מצויינת לאישיות שלהם. הרבה מהאנשים שמתלהבים מה"אח הגדול" הם אנשים ריקניים, חובבי מציצנות, מתלהבים מריגושים זולים, מושפעים מהסביבה ומפרסומות ואפשר לשטוף להם את המוח בקלות. זו התוכנית הכי מבויימת, מלוקקת, מתחנפת ומעצבנת שיצרו אי פעם, ומדהים אותי כל פעם מחדש כמה אנשים נהנים להשפיל את עצמם בשביל 15 דקות תהילה, וכמה שהצופים מעודדים את הטימטום ואת ההתבזות הזו. אותו דבר גם אוהדי כדורגל... בעיניי, כדי להיות אוהד צריך להיות חולה נפש, לא פחות.

אווווו ירום הודה

ואני עוד הצטערתי על התגובה הקודמת שלי שהייתה במעט תוקפנית כלפייך.

איזה כיף לי, חולת נפש לפנייך.. לא נעים להכיר.

Puskas

New member
אהה גם אוהדי כדורגל??

פשש טוב לדעת שאיזה חצי מהעולם הוא חולה נפש..
אין ספק שאם ביקשת שאני אשאל מישהו לגבי האופי שלך אז אין כבר צורך..
כי יודעת מה? זה יהיה די מביך להודות שמכירים אותך במציאות ואשכרה שומרים על קשר איתך..
מי שקורא לאנשים חולי נפש על סמך האהבות והתחביבים שלהם הוא אדם אומלל..

אבל בואי תודי באמת.. ניסית להתקבל לאח הגדול ויורם זק אמר לך "אני רוצה לשים לך את הבולבול בין השדיים"
ומאז החלטת שלא יפה שהוא מפרגן לך במשפט שכבר נאמר על ידו בשידור חי ועכשיו את כועסת עליו ועל התוכנית ויוצאת למסע צלב נגדה.

למעלה