קבל גם כמה אפשרויות בשבילך אז התבלבלתי(סעאם*אל זבוב)אל תגיד שזה גם במרוקאית
S soofgania New member 19/8/07 #29 קבל גם כמה אפשרויות בשבילך../images/Emo26.gif אז התבלבלתי(סעאם*אל זבוב)אל תגיד שזה גם במרוקאית
S soofgania New member 19/8/07 #48 כפרה עלייך../images/Emo24.gif ועוד זיגי טוען שאני מנסה להיות מצחיקה
א אשה מרציפן New member 19/8/07 #57 ../images/Emo46.gif את לא רוצה שאני אפתח את הפה על אילן, נכון? אז אל תלכלכי על זיגזג! את לא רוצה ששוקו ואני ניכנס בך, נכון?
../images/Emo46.gif את לא רוצה שאני אפתח את הפה על אילן, נכון? אז אל תלכלכי על זיגזג! את לא רוצה ששוקו ואני ניכנס בך, נכון?
ב ברור שזה אני New member 19/8/07 #23 מה קשוחה ומאיימת ? התפגעי בבחור קטן וצפלון שטרם התפתח מינית ??? תמונה של בחור קטן וצפלון שטרם התפתח מינית --->
מה קשוחה ומאיימת ? התפגעי בבחור קטן וצפלון שטרם התפתח מינית ??? תמונה של בחור קטן וצפלון שטרם התפתח מינית --->
T TzutZ New member 19/8/07 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמנם אתה מנסה לעשות מניפולציות ולרכך את ליבי, אבל אבל... מה קשור בחור קטן וצפלון שטרם התפתח מינית אלייך? תמונה של קשר ==>
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמנם אתה מנסה לעשות מניפולציות ולרכך את ליבי, אבל אבל... מה קשור בחור קטן וצפלון שטרם התפתח מינית אלייך? תמונה של קשר ==>
ב ברור שזה אני New member 19/8/07 #28 ממש לא קשור .. בדיוק הקשר בין פיטמה לפרח . בתמונה פיטמה ופרח --->
ל לימונדה30 New member 19/8/07 #46 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמה מתח מיני יש בשירשור הזה... אולי תעשו מזה כסף ???
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמה מתח מיני יש בשירשור הזה... אולי תעשו מזה כסף ???
ל לימונדה30 New member 19/8/07 #54 תיזהר.. אינפלציה ברמות גבוהות עלולה לפגוע בתיפקודו של כל המשק ........ או הנשק ..... או האל יודע מה...
תיזהר.. אינפלציה ברמות גבוהות עלולה לפגוע בתיפקודו של כל המשק ........ או הנשק ..... או האל יודע מה...