העונה השלישית

esti93

New member
העונה השלישית

למישהו יש איזשהם פרטים על העונה השלישית? כי עכשיו קראתי פה שמחליפים את הקאסט בטוח ורק אפי תישאר ויתמקדו בה.. ומצד אחד זה טוב שמתמקדים באפי כי היא אחת הדמויות היותר מעניינות פה, אבל מצד שני מה אני אעשה בלי טוני(אהבתי הגדולה ביותר לעולמים) -מקסי-סיד-מישל-קסי-כריס ?? מה אני אעשה בלעדיהם?!!?!
ומישהו יודע גם מתי העונה מתחילה בבריטניה? אני לא יכולה ככה, אמנם רק עכשיו התחילה העונה השנייה ביס, אבל עוד שלושה שבועות, זהו זה נגמר. אני גם בכלל לא יודעת אם אצליח להחזיק את עצמי עד יום רביעי בשביל לראות את הפרקים הבאים, מה אתם אומרים שכדאי?? סורי על החפירה =\

Shexy Peanut

New member
טוני בתוך יהיה גם כי הוא אח שלה

ואמרו שאולי יעשו הופעות אורח הדמויות האחרות. נראה. בתכלס קראתי באיזה אתר שהעונה אמורה לצאת מתישהו בתחילת 2009 .. אבל לא נראלי.

esti93

New member
כן אבל זה לא מספיק ממנו

זאת אומרת שיהיה אותו בערך כמו שיש עכשיו את אפי, שזה כמעט כלום. ואני אתגעגע יותר מדי.. למרות שאתמול מצאתי אתר באנגלית שהיה כתוב שם על כל הדמויות שיהיו בעונה השלישית, ומתוכננת גם עונה רביעית. העונה השלישית בעצם כן אמורה לצאת בתחיל 2009 אז אני מקווה.. אחרת יהיה לי חסר מדי. אני מכורה.

סוף סוף עוד מישי שאוהבת את הדמות של טוני כל

החברים שלי שרואים סקינס מתעבים אותו חח

esti93

New member
:O איך אפשר לשנוא את טוני????!!

לא באמת איך אפשר לשנוא אותו?? אני מתה עליו, אחח טוני טוני

esti93

New member
היי היי היי!

לא לדבר עליו רע! הוא לא מציק, היש אדם חמוד ומקסים יותר ממנו? והתשובה היא לא, לפחות בסדרה הזו. טוב אולי חמוד ומקסים זה לא התיאור הנכון.. אבל יש לו את הסקס אפיל שלו והמוטיב הזה באישיות שנותן לו נפח מעניין..

למה טוני וכריס? ../images/Emo7.gif

למה אף אחד לא מבין את הסקס אפיל הטמון בסיד?!?
באמת! כל הרגישות הגיקית הזו שלו רק עושה אותו יותר סקסי.

esti93

New member
ברור שסיד סקסי אין על זה עוררין

רק שטוני קצת יותר :)

GD ROCKS

New member
דאמ,

הסקס פשוט נוטף מסיד חח טוב הגזמתי, אבל הוא לגמרי סקסי
בתכלס, כולם מדהימים שם [טוב, חוץ מאנואר
]

למעלה